cichy Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ja nie mogę dawać podpowiedzi - nie jestem Twórcą moda. Zapewniam, że i bez "ułatwienia" schowki da się odnaleźć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Koniec 3.05.2017 0:00 Spoiler Spoiler Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Co do środkowego okręgu to myślalem, że tam cos będzie, pozostałe poza moimi podejrzeniami. Strzelałem w te radioaktywne góry śmieci na północy i wraki poniżej. Niestety wrócę po 3-im to juź po ptakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Przedłużymy termin do przyszłej niedzieli - chyba nikt się nie pogniewa. Tak z innej beczki: znalazłem ostatni 3 schowek: @Allen i @Ranger801 - dziękuję Wam za świetną zabawę . Pozostałych zapraszam do poszukiwań - da się znaleźć... Tak wygląda komplet zawartości schowków w inwentarzu : Warto było się poszwendać . Nie mogąc zasnąć bez ukończenia moda i jego fabuły postanowiłem rozwikłać zagadkę Boskiego Stalkera - oto zawartość jego schowka (szczegóły położenia zamieszczam w odpowiednim konkursowym dziale): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Podbijam temat; mając taką MAPĘ PIRACKICH SKARBÓW, grzech nie szukać... Gdyby nie ta podpowiedź @Ranger801 i @Allen, trzeciego schowka do emerytury bym nie znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 @cichy z taką ilością złomu i tak dałeś radę z tymi dwoma schowkami , w wolnej chwili popróbuję choćby dla sportu i jeszcze ta sprawa z Boskim Stalkerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jak na razie jeden znaleziony a spaceruje już kilka godzin , mimo podpowiedzi i tak łatwo nie jest. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 @mkk7 - No to mamy 1 zwycięzcę... Wstaw screeny tutaj, zakładając nowy temat: https://stalkerteam.pl/forum/465-kontakt-z-administracją/ i dokonaj wyboru nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Tym samym zostają tylko dwa schowki z nagrodami, schowek z kompasem nie będzie nagradzany. Gratuluję mkk7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 @cichy jeszcze dwa schowki zostały do znalezienia ( takie chyba są zasady konkursu ), dlatego tego screena na razie wstawiłem tutaj. Postaram się znaleźć dwa pozostałe chociaż czasami już pomysłów brakuje , nie wiem na ile pomogła zmiana oświetlenia z dynamicznego na statyczne ( wtedy udało się znaleźć schowek z kompasem, wcześniej kilka pojazdów było granatowych i tekstury spalonych drzew dziwne ). Ciężka dola stalkera szperacza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 @mkk7: Musisz też wstawić w tamtym dziale z lokalizacją na minimapie. Jeden schowek już wystarczy do uzyskania nagrody, jak znajdziesz więcej dostaniesz nagrodę i tak za jeden(żeby inny też mieli szanse). W sprawie tego jaką grę chcesz możesz kontaktować się ze mną lub @cichym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Zagadka Boskiego Stalkera rozwiązana ( macie szatańskie pomysły na schowki ), czysty przypadek że tam wlazłem. Dwa pozostałe schowki nadal zagadka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Kurde aż dziwne, że tak słabo szło to szukanie tych schowków Może to przez tą lokację, za dużo tych samych pojazdów, ciągle te same widoki i człowiek oczopląsu dostawał, a podejrzewam, że wszyscy się rzucili w te wraki szukać. W sumie każdy jakieś tam schowki znajdował tylko, że puste Ale gratki dla zwycięzcy. Ciekawe @mkk7 czy bez podpowiedzi byś zdążył w terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 @tom3kb bez podpowiedzi to raczej zapomnij , szukam z ciekawości dalej dwóch pozostałych i dostaje oczopląsu i białej gorączki. @cichy powinien w totka grać ( znalazł wszystko, w tym dwa bez podpowiedzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jakże mogłem zapomnieć o tym. Mam nadzieję, że się nie spóźniłem z tym w sumie czas do, kiedy trzeba to wstawić raczej nie jest ograniczony z tego co wiem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi