creatures Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Wielkie dzięki za pomocną dłoń Panowie. Wyrzuciłem całego SoC i zrobię wszystko od początku jak wrócę z roboty, bo za duży bajzel się już tam zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creatures Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Witam ponownie braci stalkerów. Jest konkretny postęp! Stwierdziłem bowiem, że odpalę Sól, na wersji 1.0006 zamiasty męczyć się z tymi całymi repackami... A nóż zadziała. I zadziałało, zagrywam się już od wczoraj jak jakiś no life :d Problem natomiast pojawił się w dolinie mroku, po wyjściu z labo. Przed wyjściem z doliny mroku następuje emisja, na początku której za każdym razem mam wylot na pulpit, z tym samym logiem błędu co parę postów wcześniej... Zaznaczem, że gram teraz na wersji 1.0006... Czy mimo to, mam zainstalować coś z tych repacków? Mam soljanke z pierwszego posta z linku z Mega, gdzieś była już całość (Czyli Sól, spolszczenie i patch 20.05.2017) Stawiam kozaka, za pomoc... p.s. przepraszam za double post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 może sejwa robiłeś podczas emisji, to często powoduje wyloty..cofnij sie do autosejwa i popatrz co się bedzie działo. Jeszcze może przejście z jednej lokacji na druga podczas emisji, która bardzo obciąza cały silnik gry. Jak nie pomoże zmień oswietlenie na statyczne..może cos da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creatures Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 @Hans Wielkie dzięki za radę. Z autosavem już próbowałem i niestety nie zadziałało, kolejna emisja, kolejny problem... Spróbuję zmienić to oświetlenie, może rzeczywiście, pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 kilka wylotów też miałem, ale podczas emisji jeszcze mi sie nie zdarzyło, niestety taki urok NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monolith_Seller Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Link z MEGA nie działą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Jak ide na wysypisko to przy pierwszym BTR tam gdzie są bandyci z Jurikiem to mi gra wiesza co jest nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @TwojaStara Gra cię nie lubi. Spoiler A log błędu? Bo tak to sobie można. Tak to ci można tylko standardowe opcje grafiki w dół zaproponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 DMX weapon mod pewnie nie będzie hulać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) 13 godzin temu, anatol napisał: Nie nie będzie. Dzięki @anatol Podepnę się jeszcze jednym pytaniem. Czy jest gdzieś w czeluściach Pobieralni aktywny link do spolszczenia NS+DOP-a+DMX ?? Aktualnie wszystkie są usunięte/nieaktywne :v Edytowane 17 Lutego 2019 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nie ma ponieważ jest nowa wersja czyli NS2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Ok dzięki za rozjaśnienie Już wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ktoś przy tłumaczeniu chyba wrzucał tekst w google tłumacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 @naznaczony09 Konkrety gdzie? Trudno zrobić zrzut ekranu i pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr3atywny123 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam, mam taki dziwny problem. Nie jestem w stanie powiedzieć od kiedy ale cały czas mam tak jakby efekt po wypiciu wódki kozak, nie pomaga żadne jedzenie, picie czy czekanie. Jestem w labolatorium (chyba) X18 i nie zaprzeczę że efekt ten strasznie utrudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 @Cr3atywny123 a spanie? Tu kogoś też w x18 trafiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr3atywny123 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Własnie teraz po wyjściu z X18 i zabiciu wojskowych, rozpoczęła się chyba godzina grozy, nawaliło mutantów i po zabiciu też ich i skończeniu się godziny grozy na szczęście naprawiło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trux Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Pytanie braci stalkerska. Odpaliłem narodną soliankę ale mam problem z polonizacją. Dialogi są OK ale powiadomienia które wyświetlają się na ekranie to często jakieś robaczki. Co można z tym zrobić? Próbowałem zaczynać nową grę ale nie widać zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @Trux ale wszystkie smsy? Czy od czasu do czasu się trafia jakiś? Nie wiem też czy przed emisją nie pojawiają się takie smsy "bez sensu" losowy ciąg znaków, że niby elektronika szwankuje. Czasem też tak było, że z jeden wyraz w smesie był w krzaczkach. Jak możesz zrób screena jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Czasami był jakiś krzaczek zamiast sms albo to w op 2.1 nie pamiętam już dobrze ale wszystkie istotne były zawsze spolszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @Trux Jak masz takie problemy, to ilustruj je zrzutami. I podawaj w jakiej sytuacji to się wydarza. Wiadomości losowe, mod składa sam ze słów rozrzuconych po różnych plikach i krzaczek może się przytrafić. A wiadomości kwestowe nie powinny ich zawierać. Podpowiedź o nieczytelności tekstów podczas emisji, bardzo istotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trux Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Nie bardzo mam jak zrobić zrzut. Ale krzaczenie tekstu pojawia się w każdym przypadku gdy przychodzi jakakolwiek wiadomość i pokazuje się na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 To masz jakiś problem ze spolszczaniem skoro masz same krzaki. Teoretycznie da się grać. Praktycznie utkniesz bo są zadania które polegają tylko na SMS. Polonizację bym wgrał jeszcze raz. Wcześniej zapis przenieś tylko w bezpieczne miejsce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @Trux Jak to nie bardzo masz możliwość zrobić zrzut ekranu? Mając takie "krzaczki " na ekranie, klikasz F12 i zrzut trafia do katalogu screenshots. A następnie poprzez dodaj pliki... (spinacz pod oknem wpisu ) wklejasz zrzut na forum. I to wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi