kondotier Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Na fioletowo, są zaznaczani na mapie. Przy spotkaniu są na zielono. Widocznie dawałeś przeterminowaną apteczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Mam tu dwa pytania. 1. Czy aby szukać schowka Szaszki Pająka w tunelach Prypeci, jest jakieś konkretne naprowadzenie, czy tylko ta informacja z "powiedz coś ciekawego", jaką mamy od M. Kulinara. 2. Na gameplayach widzę że do broni zachodniej, doczepione są granatniki podlufowe M203. Jeszcze na taki w grze nie natrafiłem. Pytanie: gdzie go można uzyskać, lub czy były dodane spawnerem (którego nie mam). DODANO: Pierwsze pytanie już nie aktualne. Saszka Pająk sam się znalazł na początku podziemi, a trochę dalej 10 jego imienników w różnych rozmiarach. Pomogły kapsuły z anomaliami. Postawione w odpowiednich miejscach, zrobiły swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 @kondotier 1. Ciało z PDA znajdziesz po wejściu do podziemi Prypeci, będziesz widział na mapce. 2. Z tego co pamiętam, to znalazłem kilka w schowkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Kupa schowków znaleziona i ani jednego M203. Może to zależy od wybranego rodzaju schowków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Z tymi schowkami to jakoś dziwnie zrobili. Gram na tych rzadkich. Początek gry, pierwszy trup na Kordonie, info o schowku i jeb... egzoszkielet Do Czerwonego Lasu jeszcze nie doszedłem, a tam czeka na mnie ich aż 8. Zresztą pewnie we wszystkich będą same arty, bo na poziomie wyruszenia na Prypeć, nic oprócz świecidełek mi się nie trafia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Nowy folder.7z@_KieŁ_ nie tylko arty. Mnie np. sypie różnego rodzaju egzami i to nawet po 3 sztuki w jednym schowku. Mam też ciekawe egzemplarze różnych broni. Za to brak takich duperelek, jak granatniki podlufowe, celowniki itp. A przy okazji, mam prośbę do tych, co grają ze spawnerem. Dołączam mój zapis w Kociarni, przed Żwawym. Mam mu oddać kurtkę bandyty, którą mam w ekwipunku. Zadanie na jej oddanie jest aktywne. Żwawy zaznaczony, zadanie ma czerwoną gwiazdkę, kurtka 100% sprawna, ale nie chce jej ode mnie przyjąć. Chcę prosić, abyście sprawdzili u siebie, czy będzie tak samo. Jak się nie uda z tą co mam, aby zespawnować tę dla Żwawego i zobaczyć czy na niej zaliczy. A i druga prośba, bez względu na to czy z kurtką się uda czy nie, aby zespawnować mi radiostację dla Wika i 2 granatniki podlufowe M203 do broni NATO. Poczekam z grą, tak do 18tej. Nowy folder.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @kondotier Masz rację, ja na początku miałem ustawione "klasyczne". Dopiero po już dość długiej grze ustawiłem na "rzadkie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 No to co? Nikt nie pomoże w problemie drugi post wyżej ? Jak ruszę z grą, dołączony save stanie się nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @kondotier Pomógłbym, ale niestety usunąłem już moda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @kondotier Gdzie jest ten dołączony zapis bo nie widzę. Ze spawnowaniem raczej nie pomogę bo nie posiadam go, granatniki M203 też ciężko było znaleźć i o ile pamiętam ktoś mi dał go w nagrodę za jakieś zadanie ale niestety nie wiem za które a jeszcze inaczej ostatnio parę zdemontowałem z używanych broni po wrogach, które mieli wmontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Daję jeszcze raz Nowy folder.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) @kondotier - pozwoliłem sobie na uruchomienie Twojego save. Primo - masz nie te kurtę co trzeba - ma być kurtka kolcza ( czyli jak mniemam z wszytą kolczugą?) a nie z maską p-gaz. Załatwione. M203 - sztuk 2 w plecaku . Radiostacja dla Wilka - item. Jakby co - służę pomocą. 1805 eksperyment1.dds 1805 eksperyment1.sav Edytowane 22 Lipca 2017 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgadza się to nie ta kurta. Musi być kolcza. Z tego co widzę w zadaniu to pierwszy punkt na odnalezienie jej wykonałeś, i być może sprzedałeś tą niewłaściwą komuś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 @boberm - Pokłony za pomoc . Nie ta kurtka to chyba stąd, że idąc do Żwawego miałem jeszcze kilka takich jak w inwentarzu. I widocznie odkładając do schowka je pomyliłem. Bo za pierwszą wizytą w Kociarni, Żwawego nie było, widocznie znowu próbował wojsko pod mostem nożem pozabijać. Sava sprawdziłem, jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Bardzo proszę o pomoc. Mam problem w labiryncie, dodam że przejrzałem forum (w tym poradniki, filmiki ect...) używałem również "wójka googla" i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Ale do rzeczy, w zadaniu od Górnika na uwolnienie jakiegoś gościa, jest taki problem że w miejscu w którym powinna (według poradnika) być skrzyneczka, czyli w jaskini gdzie można wskoczyć lub się przenieść teleportem, jej tam nie ma. Nie mam żadnego kodu do drzwi ani stosownej adnotacji w PDA, przeszukałem wszystkie zwłoki zabitych fanatyków i nic nie znalazłem. Nie wiem co dalej z tym zadaniem mam robić... Dodam jeszcze że wczytywałem lokację i cały czas to samo. Jest coś jeszcze, a mianowicie w miejscu w którym powinien być teleport, w części labiryntu z tunelami to jego tam nie ma i dla tego musiałem wskoczyć do wspomnianej jaskini z półki skalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Nie wiem o jaką skrzyneczkę chodzi może o szkatułkę ? A jeśli chodzi o kod do drzwi celi ma go strażnik przy drzwiach. Jeśli dalej będzie problem mogę spróbować pomóc ale wstaw sejwa z miejsca gdzie powinien być teleport. Edytowane 24 Lipca 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Właśnie mam problem z tym że żadne zwłoki nie miały w sobie tej niebieskiej książeczki a co do tej szkatułki to chyba nie jest to to samo zadanie. Nie mniej jednak brakuje u mnie tego strażnika który ma ten kod, może jego ciało gdzieś w tekstury wpadło a po wyjściu z lokacji i powrocie na nią porostu zniknęło. Tak czy owak to jest jakiś sposób na dodanie tej książki z tym kodem do jakiegoś handlarza żeby ją kupić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Trzeba by znać nazwę przedmiotu. Sorry ale nadal nie ogarniam Twojego problemu... Przed drzwiami z celą jest tylko jeden strażnik i jest żywy. Po jego likwidacji z jego ekwipunku można zabrać notatnik. Nadal nie wiem o jaką skrzyneczkę chodziło. Wstaw sejwa i może jakoś razem rozwiążemy zagadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Zaraz Ci podam sejwa. Rozchodzi mi się o to że jak wszedłem na tą lokację pierwszy raz to wybiłem wszystkich i nie znalazłem tej książki, w tym momencie nie ma tam żywej duszy a ja nie mam kodu do drzwi. A ta szkatułka to sam nie bardzo wiem o co mi chodzi, znalazłem do niej drogę w poradniku i filmikach, ale widocznie dotyczy ona innego zadania i nie ma jej w tym miejscu teraz. Pomyślałem że jest potrzebna do otwarcia drzwi z tym więźniem, bo jak już pisałem nie znalazłem w żadnych zwłokach książki z kodem. Sprawdzę czy jak wstukam kod z filmiku to drzwi się otworzą czy jest niezbędne posiadanie w ekwipunku książki, jeśli nic to nie da to podeśle Ci sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Ok. Natomiast szkatułka i sejf jest w zadaniu które daje uwolniony więzień po powrocie do górnika. Trzeba to zadanie zrobić bo znalezienie sejwu otwiera przejście na Niezbadane tereny i jest kontynuacją nitki Poszukiwanie zabójców Kła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 W razie czego jak nie uda się tego kodu znaleźć to jak zdobyć nazwę tego przedmiotu żeby spróbować ją dodać ? Jeśli ktoś zna bądź wie jak sprawdzić to proszę o podanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Hej. Utknąłem w sraczu X8, szukając fleszki dla Kostii. Jestem w dobrym kibelku, ale nie ma screena z konkretnym miejscem. Zajrzałem do każdej muszli, do kratki wentylacyjnej, kratek w podłodze i bez skutku. Kto pamięta gdzie ta cholera jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Czy mógłby ktoś podać mi nazwę tej książki z kodem do drzwi z więźniem w labiryncie ?? Potrzebuje dodać ją u handlarza bo strażnik mi przepadł i nie mam jak się dostać do tego typa. A musiał bym się cofać o kilka godzin grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 2 godziny temu, ramirez12 napisał: W razie czego jak nie uda się tego kodu znaleźć to jak zdobyć nazwę tego przedmiotu żeby spróbować ją dodać ? Jeśli ktoś zna bądź wie jak sprawdzić to proszę o podanie. Drzwi otwarte ratuj więźnia daj mu apteczkę zagadaj z nim i nie czekaj na niego. Idź do górnika a on tam się doczłapie Pamiętaj, żeby wziąć od niego zadanie na szkatułkę i sejf jak się pojawi u górnika TO WAŻNE ! drzwi otwarte.dds drzwi otwarte.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 WOW !!! Wielki jesteś, dzięki Ci bardzo. jak to zrobiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi