smox Opublikowano Czwartek o 17:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:31 @Ignachinio, widziałeś to - https://www.youtube.com/watch?v=ShmPJnSOwtg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Opublikowano Czwartek o 18:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:17 @Ignachinio Mogę pomóc. Jestem z pozostałości teamu, który tworzył tego moda. Jak coś, to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Czwartek o 22:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:18 I o to chodziło Dzięki zainstalować wersję 1.5 czy 1.6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Opublikowano Piątek o 08:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:20 1.6 Ta wersja posiada wiele usprawnień i poprawek skryptowych w stosunku do 1.5. Ten filmik z instrukcją instalacji jest nieaktualny. Obecnie prawie nikt już nie używa GMDK i starych wersji systempacka w Gothicu. Teraz instalujesz Gothic 2 Noc Kruka, a potem pakiet Union i samą modyfikację + pluginy jeśli Cię jakieś interesują. Na stronie Sefaris można znaleźć wszystko, co potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano Piątek o 17:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:02 Oki dzięki za pomoc i wytłumaczenie. Właśnie zawsze mnie odrzucały te miliony rzeczy do instalacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi