tomlopag Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 tak będzie ok? brak fanta.dds brak fanta.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 OK Zaraz sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @tomlopag - Zobacz na mapie Parowu, czy tam się nie przeniósł. Wielu z kwestowych NPCów tam się przenosi. Masz zaznaczonych kółeczkami w części bliższej Kordonu. Przy najeździe kursorem, dostaniesz nicka. A jak nie ma go tam, to na zapleczu baru na Rostoku, za chyba 10 PDA możesz od NPCa kupić informację gdzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 4 godziny temu, kondotier napisał: @tomlopag - Zobacz na mapie Parowu, czy tam się nie przeniósł. Wielu z kwestowych NPCów tam się przenosi. Masz zaznaczonych kółeczkami w części bliższej Kordonu. Przy najeździe kursorem, dostaniesz nicka. A jak nie ma go tam, to na zapleczu baru na Rostoku, za chyba 10 PDA możesz od NPCa kupić informację gdzie jest. Niestety w barze brak informacji na temat Fanata a i w Parowie też go niema, jest jakaś inna możliwość. Spam Fanata lub dopisanie przejścia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 (edytowane) mam 3 pytania: 1. Co to jest "bengalski ogień"(?) i skąd to wziąć? (o ile zrozumiałem z rosyjskiego poradnika on i łzy chimery są potrzebne do uruchomienia teleportera do schowka monolitu); wystarczyła przypadkowa wizyta u Sacharowa i wiem, że to "świecidełko"! 2. Co muszę zrobić, by ze wsch. Prypeci zejść do podziemi? (chyba sacharow dał namiar na przejście, tylko że wejście do "schronu" jest zakratowane; mam tę kratę wysadzić?!) przy kolejnej wizycie spróbowałem kratę nożykiem i ustąpiła (wcześniej też próbowałem i to mocniejszą bronią również) 3. Ktoś gdzieś pisał, ale nie mogę znaleźć, o jakimś sposobie (dokładniej fixie), by "zwykły" teleporter nie zużywał "bateryjki"; jak to zrobić? Edytowane 29 Grudnia 2017 przez qqprim zmiana pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Może chodzi o to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqprim Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @kazikdzięki! (wciąż jeszcze nie mogę dawać plusów ani innych gratyfikacji na forum:( więc tylko to słowo od serca) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 @kazik udało ci się coś ustalić w sprawie braku Fanta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ma ktoś sejw z Soljanki po mózgozwęglaczu, czysto po? Miałem prawie wszystkie poboczne które dało się do tego momentu wykonać. Zrobiłem format systemu i nie mam ochoty jakoś przechodzić tego wszystkiego ponownie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Klika sejwów z radaru może coś wybierzesz bo takiego bezpośrednio po wyłączeniu to nie mam.Nowy folder.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 @Fr0zeN - Chyba wiesz, że moda można przechodzić na wiele sposobów, więc jest mało prawdopodobne, że ktoś ma zapis z zadaniami zbliżonymi do Twoich. Daję sava, jedynego jaki znalazłem u siebie. Sprawdź sobie w wykonanych, jak się pokrywa to z Twoją grą. 731 przez centralna.sav 731 przez centralna.dds Ja tu szedłem na Jupiter. Skorzystasz lub nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 2 godziny temu, tomlopag napisał: @kazik udało ci się coś ustalić w sprawie braku Fanta? Więc sprawdzałem i grałem kilka godzin na Twoim sejwie. Z Fanatem ogólnie jest dziwna sprawa bo warunkiem jego pojawienia się w wiosce kotów jest przeniesienie się Wilka na Magazyny Wojskowe. Czyli to nie wynika bezpośrednio z jakiegoś zadania. I dopiero dzisiaj wpadłem na pomysł, że Docent w Barze potrafi odnajdować niektórych NPC bo Wilka też nigdzie nie ma ale. Docent wskazał mi MW i ikonkę Wilka. Po dotarciu na miejsce okazuje się, że Wilk nie żyje. Wydaje mi się, że to jest przyczyna Twoich kłopotów. WIęc na Twoim miejscu cofałby się w zapisach do momentu przeniesienia Wilka z Wioski na MW. Żeby ułatwić sobie sprawę zespawnuj sobie ręczny teleporter. Spawner jest w pobieralni i można go dodać w każdym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki @kazik za próbę pomocy, wróciłem do momentu gdy Wilk żyła na Magazynach prawie połowa gry:-(. Zrobiłem zadanie na radiostację dla Wilka ale Fant nie pokazał się na Kordonie. Macie jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Na tym filmie gość po powrocie z Parowu mówi że pojawił się Fanat a Wilk odszedł 29:35. Może prześledź filmy a jak chcesz wstaw sejwa i też jeszcze pomyślę Edytowane 30 Grudnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Oki, dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Witam! Czy ktoś oprócz Fanta daje drogę na Bagna, bo nadal ma z nim problem. Wróciłem do miejsca gdzie Wilk żyje, zrobiłem dla niego zadanie na radiostację. Byłem w X10, wróciłem na Magazyny i Wilk nadal tam jest a Fant nie pojawił się na Kordonie, szukałem go w Parowie i tam też go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czy ktoś ma jakiś pomysł na problem z brakiem osób. Nie wiem czy jest to powiązane ale dostałem zadanie na Komputer dla uczonych i okazuje się że w Agropromie nie ma Arhary. Za wszelkie pomysły będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Porozmawiaj najpierw z Danem na Bagnach i wykonaj dla niego zadania. W chwili gdy otrzymasz zadanie na skrzyneczkę dla wojskowych, Arhara pojawi się na Agro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Problem polega na tym że nie mam przejścia na Bagna bo na Krdonie nie pojawia się Fant. Czy jest jakaś możliwość zdobycia przejścia od kogoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Z tego co wiem to przejście daje tylko Fanat. Proponuję zapytać kolegów o zapis gry z "okolic" twojego etapu rozgrywki i na nim kontynuować dalej grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Tego się obawiałem, ale dzięki za sugestie. Czy ktoś może mi podesłać sejwa przed wejściem do centrum Prypeci po wyjściu z X10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 1 godzinę temu, tomlopag napisał: Tego się obawiałem, ale dzięki za sugestie. Czy ktoś może mi podesłać sejwa przed wejściem do centrum Prypeci po wyjściu z X10. Takiego sejwa nie mam ale parę postów wyżej @kondotier wstawiał sejwy przed Prypecią. Może to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Dnia 30.12.2017 o 12:32, kazik napisał: Klika sejwów z radaru może coś wybierzesz bo takiego bezpośrednio po wyłączeniu to nie mam.Nowy folder.rar Dzięki Kazik, twoje sejwy z MW są bliższe mojemu etapowi gry i skorzystam z twojego. Sejwy @kondotier są ze znacznie późniejszego etapu gry. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Czy istnieje jakiś mod graficzny do NS 2016? Te od Paranoi raczej są offline tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Znalazłem coś takiego => http://stalker-worlds.ru/forum/topic/10376-adaptatciia-graficheskoj-chasti-dvizhka-ogse-na-narodnu/ Mówię od razu, że nie testowałem, więc instalujesz i grasz na własną odpowiedzialność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi