kondotier Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Brama na samym końcu elektrowni, tam gdzie jest wyjście ze sterowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Jaki quest i od kogo odblokowuje wejście do x8? Mam jeden od kostii i od naukowców żeby przeszukać x8 ale nie mogę tam wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 nie pamiętam dokładnie jaki qest ale musisz skompletować kod do drzwi inaczej nie wejdziesz. Jak chcesz wejśc bez biegania to tu masz kod do tych drzwi 58813972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @Zwinny - Trudno spamiętać wszystkie poszukiwania kodów, ale przy tym masz chyba opis, że pozostałe są na ukrytych fleszkach. Jeśli tak jest, to jedną masz na ATP . Idąc z baru, obejdź zabudowania z prawej i znajdź słup ze stacją transformatorową. Trzeba na nią wskoczyć i pod pokrywą z numerem jest fleszka. Druga jest w labie przy antenach. To pomieszczenie gdzie atakuje pijawka. Z prawej strony jest taki podest. Po stronie przeciwnej od wejścia, są skrzynki elektryczne. W jednej z nich jest poszukiwana rzecz. A tak ogólnie. Na ATP warto się przespacerować nawet bez powodu. Po bandytach mamy mnóstwo broni którą można sprzedać, a pośród niej atrakcyjne egzemplarze. Trafiają się też porządne pancerze. Atrakcją takich wycieczek, może być spotkanie z oblotowym handlarzem. Ma tą wadę, że dupek przylatuje w trakcie walki i siada po stronie gdzie bandytów jest jeszcze sporo. No i potem wisi, i hałasuje długi okres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Coś dla fanów: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ostatnio (jeśli datę 23.02.2018 można tak nazwać) twórcy moda opublikowali nową poprawkę. Gdyby tak ładnie uśmiechnąć się i poprosić @kobala to może by dostosował polonizację do tej poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ooo, ciekawi mnie lista zmian i czy new game wymagane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Szukam skrzyni z amunicją dla biesa - ma być na wysypisku w wozie strażackim - niestety całe złomnowisko obszukałem i nic nie znalazłem . Może jakaś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) Jest na helikopterze na którymś tylnym skrzydle, wskocz na niego i tam będzie przyczepiony schowek Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Zwinny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Między 9, a 30 maja ma wyjść paczka tekstur wysokiej rozdzielczości do NS 2016. Mod o nazwie Ultra HD będzie podzielony na trzy części, paczka z teksturami maksymalnej jakości dla mocnych komputerów, paczka dla słabszych maszyn i trzeci zestaw z paczką pogodową. Tekstury mają być robione w wersji do 8K, średnia wielkość to 2-4K. Paczka z pogodą ma wyjść jako ostatnia, około 30 maja, tekstury nieba wahają się od 2-4K. Autorzy pochwalili się, że np cykl słonecznej pogody ma składać się z 40 rodzai skyboxów. Na koniec trochę obrazków na zachętę. Przyda się taki zestaw ale ciekawe jak to będzie u mnie chodziło Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Miejmy nadzieję że będzie można spokojnie grać bez nowej gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @TheSoldy O tym samym pomyślałem zaczynać od nowa to trochę lipa by była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Mam problem przy braniu questa od wilka na radiostację FATAL ERROR [error]Expression : start_node && path [error]Function : CXml::NavigateToNode [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 97 [error]Description : NavigateToNode failed in XML file [error]Arguments : gameplay\game_tasks.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 @Zwinny Było już Pamiętam. Masz zabitego Tolika i bierzesz misję na radiostacje. Problem opisany na końcówce 8 strony: i na następnych. Tolik chyba mógł zginąć ale wcześniej trzeba było zrobić dla niego zadanie na 5 ogonów. Ogólnie to quest poboczny wiec możesz olać, nie dostaniesz recepty jednej. Dla pewności możesz go nie brać, odmów zleceniodawcy jak ci będzie chciał je dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Jeszcze jedno pytanie Mam zadanko od sacharowa żeby przynieść mu walizkę która została skradziona z agropromu, nie ma żadnej informacji kto ją ukradł ani gdzie się mniej więcej znajduje po prostu znajdź i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 @Zwinny Znaczy chodzi o skradzioną walizkę żołnierzy. Też mam ten problem Nic nie wiem, brak podpowiedzi żadnych odnośnie tego zadania w PDA. Może w jakimś zadaniu fabularnym wypłynie. Bo jest chyba jakieś zadanie od Sacharowa żeby mu coś z CEA przynieść i jest zdjęcie miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) 24 minuty temu, tom3kb napisał: @Zwinny Znaczy chodzi o skradzioną walizkę żołnierzy. Też mam ten problem Nic nie wiem, brak podpowiedzi żadnych odnośnie tego zadania w PDA. Może w jakimś zadaniu fabularnym wypłynie. A nie o to chodzi? Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 @boberm Możliwe Przełaziłem tyle razy koło jeziorka ale jakoś nigdy nie kusiło mnie żeby sprawdzić ten wagon co wojak siedział w nim w podstawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Gdzie znaleźć 3 myśliwskie obrzyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Do jakiego zadania są potrzebne a najlepiej wstaw sejwa pokombinuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dla matwieja kulinara, nie wiem jak dalej fabułę popchnąć ja_quicksave.sav ja_quicksave.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Masz komplet tylko nic nie wyrzucaj: oldman_quicksave.ddsoldman_quicksave.sav Zrób to co masz w zadaniach w PDA możesz zacząć od Złotych Kotletów dla Ducha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Właśnie nie mogę bo mam poblokowane przejścia na tamte lokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Przeszedłem przez Sterownię Monolitu. Jesteś na CAE-2 masz trochę więcej sprzętu przejrzyj. Uwaga na Monolit i Elektryczne chimery. Zbierz Złote Kotlety i wracaj do Ducha na Radar. cae-2.dds cae-2.sav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ech kurczę, u mnie nie spawnują się kotlety, może za długo zwlekałem z tym questem, szukałem jak na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi