ramirez12 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Ok, Jak Ci się uda przejść to zadanie to podeślesz mi sejwa to może się w ten sposób uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Taki wylot FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ogram files (x86)\ns2016\gamedata\scripts\amk.script:1132: attempt to index field '?' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Więc tak w obecnej chwili jesteś na Agropromie po ucieczce z MM. Masz znaleźć schowek koordynaty w PDA.schowek na agropromie.ddsschowek na agropromie.sav Gdybyś miał wylot podczas drugiej rozmowy z Perfumiarzem to jest miejsce gdzie wszystko już załatwiłeś masz ze szkoły idąc na wprost uwolnić doktora. Potem nim już się nie zajmuj (Perfumiarzem też) Po alarmie trzymaj się centralnego placu wybij wszystkich pogadaj z Błyskawicą znajdź notatkę Iskry tam masz koordynaty wejścia do kanałów w to miejsce przyczłapie Pertfumiarz. Potem możesz za gadać do Doktorka (jest w domku na obrzeżach) I idź kanałami do przejścia na Zaton. Grałem na Twoich sejwach:spotkac sie z duda uwolnic doktora.ddsspotkac sie z duda uwolnic doktora.sav Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 @kazikdzięki, po raz kolejny przyczyniasz się do tego żebym mógł w końcu ukończyć tego moda, hehe Chociaż gra nie daje za wygraną i ciągle próbuje mi w tym przeszkodzić. Flacha dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 W Martwym Mieście jest lipa z tymi wylotami... Soljanka jest moim ulubionym modem i poradziłem sobie z każdą wersją Soljanka, OP-2, Soljanka 2016. Myślę, że jak wyjdzie Soljanka 2018 będzie już WSZYSTKO ok @ramirez po przejściu na Zaton wszystko śmiga dobrze. I dwie podpowiedzi: Nie zbieraj kasy bo i tak Ci ukradną i miej ze sobą kapsułę anomalii galareta. Małe OT: Natknąłem się ostatnio na taki układ S.T.A.L.K.E.R. Н.С + Очаг Семьи trochę pograłem ale to to samo co pierwsza wersja + addon Очаг Семьи. Czekam więc na OP-2.1 ale jeśli znowu będą w niej schowki poza lokacjami to sobie daruję.http://stalker-worlds.ru/index.php?do=files&op=download&fileid=415 Moim zdaniem dla fanatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 @kazik dzięki wielkie za rady, na pewno skorzystam. Nawet nie wiedziałem że szykuje się wersja 2018, ale to spoko bo jest na co oczekiwać ale ja i tak pewnie trochę dłużej poczekam bo zanim dobrzy ludzie przetłumaczą to pewno jeszcze kilka miesięcy dłużej to potrwa (niestety tak jest jak cyrylica jest komuś obca). A co do wylotów to ja zawsze mam pecha, odnoszę wrażenie już od dawna że prześladuje mnie prawo murphy'ego hehe zawsze jak tylko jest cień nadziei że coś może się spier***** to u mnie zawsze się spier*** 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Od takiego pecha masz przyjaciół na forum A co do Soljanki 2018 to tylko tak napisałem... Ale skoro jest taki postęp jakości i stabilności pomiędzy Soljanką (gdzie zaliczyłem powyżej setki wylotów a każdy sejw wczytywał się około minuty) a Soljanką 2016 to wersji 2018 może być już tylko lepiej. BTW od Zatonu masz już z górki. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Więcej wylotów, niż samych dni grania FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'ui_npc_u_stalker_ne_exoskeleton' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Gra nie może znalezc textury, wez najlepiej zrób czystą instalację, wywal podstawkę, zainstaluj wszystko jeszcze raz i powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Czysta instalacja może pomóc ale niekoniecznie bo takiego pliku ani w modzie ani w podstawce nie ma... Spróbuj dodać ten plik do folderu gamedata\textures\ui ui_npc_u_stalker_ne_exoskeleton.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 nie pomogło, dalej wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 To wstaw sejwa sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 @kazik jakub_autosave.sav jakub_quicksave.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Przecież już Ci to robiłem.... Masz jakiś bardziej aktualny sejw ? Pomagam paru osobom ale wydaje mi się, że zrobiłem Ci fabułę aż do wejścia do szkoły żeby uwolnić Doktora.... Gdzie następuje wylot? U mnie Twój sejw wczytał się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Wylot przy próbie podejścia do obozu stalkerów po rozmowie z perfumiarzem w Martwym Mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jesteś po rozmowie ze stalkerami masz zdobyć broń i żarcie:zapis.dds zapis.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Mam problem z wylotem podczas emisji, żadne próby zmiany lokacji nie pomagają FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ... shadow of chernobyl\gamedata\scripts\amk_mod.script:1943: attempt to index global 'ex_news' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 @Zwinny Wyszukiwarka nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [pri_wave5_free_1_walk] in inaccessible for object [pri_wave5_monolith1_free1] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Nie wiem co było przyczyną pomogło gdy obiegłem ostatni budynek po prawej (idąc do przedszkola) z drugiej strony. Jesteś w tunelu wyczyściłem Ci teren idź do hotelu jakub_quicksave ok.ddsjakub_quicksave ok.sav Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Widzę że gra na 1.0006 + paczka textur to wiele problemów ... kolejny wylot, przy zadaniu na zdobycie fleszki od najmola w DM FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 111 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find model file 'new\dark_bland.ogf'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Odradzam wgrywanie modów do soljanki, ta gra to ogromny kolos i jakakolwiek modyfikacja plików zazwyczaj będzie prowadzić do błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Panowie. Mam problem z Prypecią. Cała lewa strona od zakończenia głównej alei do gastronoma (tego lewego) nie do przejścia. Pięć kroków i pulpit. Log jest ale pusty. Półtorej godziny się męczyłem żeby wziąć ten schowek na dworcu autobusowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 @tybet64 - po tej stronie lokacji jest sporo anomalii i innych ciekawostek, mogących powodować wyloty. Najlepiej jest pokombinować z oświetleniem. Nie zawsze niskie, lub najwyższe pasuje lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Gdyby ktoś mógł tylko wykonać to zadanie, będę wdzięczny jakub_quicksave.sav jakub_autosave.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi