LisU Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ponawiam pytanie bo mnie olano :( Jaki jest kod do skrzynki w lab x18 tam gdzie 13 każe nam się napromieniować ? (1911 nie działa) Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @LisU nikt Cię nie olał. Albo nie pamiętają, albo mieli co innego. Zapytaj o kod lalki, bo jest kilka kodów. Na Twoim screenie nie ma naprowadzenia, a powinno być. Bez niego nie wiesz jaki być powinien i nawet lalka nie pomoże. Masz już Rękę przemytnika ? Spróbuj nią otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Nie mam żadnej ręki byłem tylko na wysypisku kordonie i dolinie mroku. Lalki nie zapytam bo mnie przecież kontrolerzy zaatakowali i wszystko zabrali. Edytowane 8 Października 2017 przez LisU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @LisU, a jaka jest podpowiedź jak najedziesz kursorem na skrzynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Biegun południowy Spoiler @Edit 1911 nie działa Edytowane 8 Października 2017 przez LisU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 wpisz 1911. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W pliku jest 1911, jednak piszesz, że nie działa. Spróbuj - 1909, 1910 lub 1912. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Co jest ? Na chama wpisywałem z 10 razy i w końcu zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W rus wersji Kondotier miałem komunikat, że padła na tyfus na Kordonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 czemu spolszczenie nie dziala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Spolszczenie działa na 100%. @Berserker, pewnie coś namieszałeś z instalacją. Napisz co i jak instalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @Berserker Spolszczenie jest do wersji repack, zwróć na to uwagę. Jeśli pobrałeś inną wersję, to raczej działać nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zrobiłem wszystko tak jak w poradniku z wersją repack i nie działa. Spróbuje wszystko zrobić od nowa i napisze czy pomogło. Nie wiem co robię nie tak. Spolszczenie dalej nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Czy jest inny sposób na spolszczenie moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Usuń wszystko, zainstaluj repack i wrzuć spolszczenie. Nie ma prawa nie działać. Jeśli problem dalej będzie się powtarzał, napisz dokładnie punkt po punkcie jak instalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 19 minut temu, Berserker napisał: Czy jest inny sposób na spolszczenie moda ? Oczywiście, że jest. Jeżeli nie pasuje Ci spolszczenie stalkerteam.pl, to możesz wypakować sobie sam rosyjskie pliki moda i przetłumaczyć po swojemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zainstalowałem repacka według instrukcji otworzyłem spolszczenie winrarem i folder gamedata dałem do folderu moda i dalej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 A jak wypakowałeś gamedata spolszczenia i był komunikat o podmianie plików to się zgodziłeś? Bo jak nie to się nie zainstalowało, jak nie było pytania o tą zamianę plików to w złe miejsce wrzucasz pliki spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berserker Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Sorry za zajmowanie czasu w zły folder to wklejałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Widzę Sacharow pracuje dla korporacji Umbrella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Proszę o podpowiedź.Nie mogę rozciąć drzwi do X-18.Co podejdę aby to wykonać umieram na wirusa N1H11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @jurek48 - no to zażyj lekarstwo na dżumę. A jak za długo chodziłeś z nią nie leczony i ono nie pomoże, to przez laptopa wezwij uczonych i u nich kup mocniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Dzięki @kondotier za radę,którą zaraz wypróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Witam, kolejny problem: Spoiler Lalka twierdzi że coś tu jest. Również nie mogę naprawić radiostacji przy martwym wojaku, znalazłem akumulator w Młynie, ten na ATP też ale zostawiłem go na Obrzeżach. W każdym razie nie da się nic przy tej radiostacji zrobić. @edit @kondotier Racja, wystarczyło zapytać lalki co widzi. A zadania na radiostację nie mam, tylko lalka doradza poszukać akumulatora który już znalazłem. @edit2 Za szybko gram, przypomniałem sobie o kondensatorze który wypierdzieliłem na Obrzeżach Edytowane 9 Października 2017 przez _KieŁ_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @_KieŁ_ stojąc na dachu, jeszcze raz ją zapytaj co widzi. Skrzynka może się pojawić tak pod nogami, że trzeba się poruszyć, aby zobacz. Masz w PDA zadanie na radiostację? Stojąc przy radiostacji, powinieneś mieć możliwość użycia i wtedy zadziała. Możesz też zapytać lalki, ale za serak "Mam zadanie" i wybrać ze spisu to wytłuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi