Grisza Wolkow Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Nie kojarzę dokładnie, skąd miałem moda i o co tam dokładnie chodziło ale z tego co pamiętam było się wojskowym, zaczynało się bodajże w Wiosce Kotów w Kordonie, było się chyba z OMONu czy ta frakcja gdzieś obok istaniała ale faktycznie taka była, w w.w Wiosce nie stacjonowali już Stalkerzy tylko właśnie wojsko, nastawione neutralnie. Z mniejszych szczegółów zapamiętałem, że ktoś w placówce wojska w Kordonie miał kombinezon Bułat w takim niebiesko-zielonym kolorze. Mod był po rosyjsku, bo miałem "krzaczki" zamiast tekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Priboi Story? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Fr0zeN - Coś w podobie ale nie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Swoją drogą: pewny jesteś, że to był mod na Cień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 14 godzin temu, Sierioża napisał: Swoją drogą: pewny jesteś, że to był mod na Cień? Na 90% to jest ten mod, szkoda, że brak screenów... Cóż, pobieram i ogarnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 26 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Dupa tam, nie ma jak pobrać, Deposit Files leży, a na ruskich forach nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Nie sprawdzałem, ale https://yadi.sk/d/IbfMKGh2SnyeX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 @Grisza Wolkow - możesz zagrać w Alternatywę 1.3 Tam na początku gry masz prawo wyboru i możesz wybrać wojskowego. Zaczyna się na Przedzoniu. Z tym że mod trudny, a co najgorsze chimeryczny. I jest jeszcze jeden mod, ale nie jest przetłumaczony. Jego tytuł wyleciał mi z głowy. Gramy jako żołnierz kontraktowy z Kordonu Ale @cichy lub @vidkunsen mogą pamiętać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @Sierioża A ten IP Stalker to to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @Grisza Wolkow Nie mam pojęcia, pisałem, że nie sprawdzałem, ale poszukiwania moda którego Ci podlinkowałem zaprowadziły mnie właśnie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @SieriożaSpoko jutro z sql wrócę to ogarne @kondotierFajnie jeszcze by było, żeby go gdzieś znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Używaj szukajki forumowej... Alternatywa jest spolszczona i dostępna na forum tu: Tylko poczytaj o modzie, zanim w niego pograsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @SieriożaDzięki przyjacielu, nowy jestem, ale miło kogoś życzliwego spotkać w odmętach internetu brudniejszego niż łapska Sidorowicza po kurczaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @Grisza Wolkow Znalazłem link do tej "Właściwej ścieżki", tyle że to torrent. Jeśli chcesz spróbować to proszę: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3764145 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @Ranger801Dzięki ziom, jest super, torent ciągnie jak Dora Venter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 @Grisza Wolkow - jeśli się Ci poleca przetłumaczonego moda, to na pewno jest na forum. Mody są pogrupowane. Tak że przy pomocy forumowej szukajki, po wpisaniu jego nazwy, ona Ci go pokaże. W #1 moda, zawsze są linki do strony macierzystej, do ściągnięcia i link do spolszczenia, oraz przepis jak moda postawić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 @Ranger801To jest to fajnie by było spolszczenie albo chociaż zangielszczenie @kondotier @Sierioża dzięki za pomoc tak czy inaczej i jeszcze tą Alternatywę popatrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 @Grisza Wolkow Cóż, spolszczenia do tego moda nie ma, a ze zangielszczeniem to też raczej ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Wolkow Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 @Ranger801No cóż, takie życie renegata, ale tak musi być. Mimo wszystko wielkie ale to takie wielkie jak WTC (jak jeszcze było) dzięki, bo chyba bym tego nie znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Pewnie chodzi Wam o "SBU mod" : http://ap-pro.ru/load/teni_chernobylja/mody/sby_mod/8-1-0-984 Spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Póki co zagraj w Dywersanta, Dywersanta Remake lub Dywersanta Hybrydę, info na forum (jakby co to: http://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/stalker-diversant-gibrid.html http://chernobyl-soul.com/load/1/1/s_t_a_l_k_e_r_diversant_remake/16-1-0-8289 miłej rozgrywki ) Tamże trep trepa trepem pogania, 2 Biełazy sprzętu, znajdek, scenariusz fajny i więcej lokacji niz w zewie, jest nawet mój ulubiony RT-20: Edytowane 7 Października 2017 przez vidkunsen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi