Skocz do zawartości

Junx

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 1.03.2018 o 11:27, dragon von chimera napisał(a):

[wz. 43: PS (zwykły), US (poddźwiękowy), BZ (p panc)]; [wolf ammuniton: HP (grzybkujący, wydrążony czubek)

Rozwiń  

Czy dwa rodzaje amunicji to za mało? Ja rozumiem, że w tarkowie jest na 8x19 chyba z 8 rodzai, ale Stalker to nie Tarkow, zostają po dwa rodzaje.

W dniu 1.03.2018 o 11:27, dragon von chimera napisał(a):

SIG 556R (na 7,62x39)

Rozwiń  

Jak znajdę model to zobaczę.

• Dodatnia 1

@Junx Inaczej:

SP-5 (snajperska) jest w nowym gulashu; SP-6 (p panc) - jest; PAB-9 (tania p panc) - jest; SPP (snajperska p panc) - nie ma     

7,62x39: wz. 43: PS (zwykły) - jest, BZ (p panc) - jest, US (poddźwiękowy) - nie ma. Tyle "powinno" być. 8 rodzajów czy ile tam inne mody/gry mają to za dużo, ale 2 to bieda. 3 to optymalna liczba.

....

AK 9 jest w tym http://www.moddb.com/mods/legendary-20

sig jest w armed zone 2.0 http://www.moddb.com/mods/misery-the-armed-zone/images/sig-556#imagebox ale ten mod chyba umar.

Edytowane przez dragon von chimera

W dniu 2.03.2018 o 00:53, dragon von chimera napisał(a):

Sugerowałbym jeszcze zwiększenie prędkości psów

Rozwiń  

Albo zmniejszenie prędkości biegu GG:005: Tak jak to zrobiono np. w NLC 7:axechase:

@Junx system doświadczenia oraz nauki umiejętności i zdolności z "Legend Returns" zacnie się prezentuje (choć zmienił bym kilka rzeczy, ale to oczywiście kwestia gustu). Może warto by było się nad tym pochylić:052:

• Dodatnia 1

W miarę wykonywania zadań dla innych (te są najlepiej punktowane), poprzez zabijanie wrogów, zestrzeliwanie śmigłowców, rozbijanie skrzynek i zabijanie mutantów, dostajesz punkty reputacji. W miarę ich przyrostu, w zależności od trudności rozgrywki, dostajesz kolejne punkty do wykorzystania w poniższych menu:

ss_cichy_03-03-18_11-28-41_(k00_marsh).jpg ss_cichy_03-03-18_11-28-44_(k00_marsh).jpg

Na 2 screenie, ostatnim perkiem jest niespodzianka - ja ją poznałem i pisałem o niej, ale nikt nie zauważył. Więc piszę pod spoilerem dla "wścibskich" - KTO NIE CHCE NIE CZYTA:

Pokaż ukrytą zawartość

• Dodatnia 2

Halo, czy ktoś mógłby mi napisać, gdzie było w plikach edycja skali HUD'a? Po prostu zapomniałem, a wkurza to, że ucina mi trochę HUD'a. W tym przypadku suwaki w opcjach mi nie pomogą. Poza tym mam rozdzielczość 1280x1024, jeśli ktoś by pytał.

Edytowane przez Abacus20
Więcej informacji

@Abacus20 poczekaj niech dysk twardy wróci to dam nowy HUD.

Ogłoszenie Parafialne, gdy dysk wróci do mnie w pierwszej kolejności będzie robiony patch do finalnej wersji pod 1.4, ze względu na zebrane informacje od Was patch będzie głównie zawierać :

- Poprawienie wojny frakcji, pliki z Lost Path pomogą w tym

- Nowy HUD, na monitorze 4:3 jest "be", więc będzie nowy

- Ogólnie poprawienie błędów zgłoszonych oraz drobne poprawki 

Tyle ogłoszenia, dziękuję za uwagę. 

• Super 1
  • Dodatnia 1

@Junx to będzie ciekawe wydarzenie. Widzę, że dużo osób czeka na wydanie kolejnego patcha do Hybrida. O! To będzie zabawa, btw czasami wywala przy bardzo częstym korzystaniu z "szybkiej podróży". Czuje się jakbym czekał na Gunslingera xd. Ale serio, jak tam masz plany na odległą przyszłość? (zdradź nam jakie masz idee do tworzenia Hybrida! :3)

Panowie miał być patch, ale nie będzie go w tym tygodniu. Sprawcą ów sytuacji jest sklep do którego oddałem dysk na gwarancji, w "nagrodę" dostałem używany dysk i jadę to we wtorek wyjaśnić. Jeśli będę miał ten sam to zacznę prace, jeśli nie to kupuje nowy dysk twardy. 

W dniu 15.03.2018 o 16:32, AbiNeKhorn napisał(a):

jakieś nowości na froncie tworzenia modyfikacji?

Rozwiń  

Powoli do przodu, na razie łącze w całość mody. Na już mam Goulash'a, itemsoup oraz artefakty  (nowe i reskiny do 2k), do tego zmodyfikowany AF3 (wersja podstawowa, nie misery edition) oraz nowe Particle i anomalie. 

A będzie jak skończę, na pewno do wakacji raczej nic nie będzie, ale kto wie. 

• Dodatnia 1