cichy Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 @Junx - animacje z Nowego Arsenału 4.1 wysiadają... Stwierdzam to, potwierdzając tezę poniższymi screenami (i nie jest to ; no może troszkę , ale zasłużona ): No i ten mroczny klimat... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 @cichy miło mi słychać, że nawet takiego wazeliniarza udało się zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurtz Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Fajny modmix-szkoda że Monolit przejmuje mapę (całą) w 10 do 12 dni co czyni grę niegrywalną;P chyba że ktoś gra monolitem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @Kurtz to trzeba krucjate na północ wykonać i zdusić monolit w zarodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Może wszyscy to wiedzą, a moje pytanie będzie dublem - ale zapytam: co to znaczy ikona "szybka podróż" i jak z tego ewentualnie korzystać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Szybka podróż miedzy dwoma wybranymi lokacjami nawet najbardziej oddalonymi klikasz na napis szybka podróż.Ale musisz odkryć zielone domki na każdej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @cichy szybka podróż, mówi samo za siebie, czyli tzw. teleport do danej lokacji/miejsca. Korzystać można za pomocą PPM i potem lewy na akcje. 2 minuty temu, anatol napisał: Ale musisz odkryć zielone domki na każdej lokacji. Nie koniecznie, są dostępne na każdej mapie od razu, tylko są ukryte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @Junx do zmian w patchu 1.1 mogę dorzucić jeszcze dwie : 1. W końcu pogoda reaguje na ustawienia gracza. 2. Błąd 'npc_count' przestał pojawiać się. Myślę, że zmiany które poczyniłeś jakoś wyeliminowały te problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @DaarMoo miło mi, że dało się w miarę usunąć błąd. Poza tym możesz rozwinąć swoje wrażenia z gry po patch'u 1.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Ja mam nadal problem z crashami gry w różnych momentach nie da się jakoś tego naprawić ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @NyXx1337 nie wiem jak Ci pomóc. U @DaarMoo pomogło, nie wiem też jak u innych. Nową grę zacząłeś ? BTW. Byłeś na cmentarzysku maszyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Tak razem z patchem 1.1 Genialny!!! Nie byłem tam jeszcze, ale trochę jeszcze zajmię zanim tam pójdę Nie grało mi się w innego ModPack'a lepiej niż w twojego Na prawdę propsy za tak Genialny ModPack I jak dałbyś radę dodać coś trudniejszego Grając na Mistrzu czuję się jakbył Grał z botami w cs go xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Jestem po gadce z Doktorkiem. Jak zwykle "walę" po swojemu, jak nie "ludź" . Miałem wylot na Kordonie, w Wiosce Kotów, dwa podczas zamykania gry. Więcej nie pamiętam... To chyba niezły wynik, jak na tyle godzin gry. Ten pan przypomina mi kogoś i pierwowzorowi, alter ego, taka szrama przydała by "męskiego" wyglądu.... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @NyXx1337 w opcjach rozgrywki masz takie coś jak "cenniejsze NPC " czy coś takiego, włącz i napisz jak działa bo sam tego nie testowałem. @cichy w wersji pod 1.5 będzie więcej unikalnych NPC (modeli) oraz więcej modeli dla danej frakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @LisU Na DX10 powinno ci jeszcze pójść, mam ten sam błąd, jestem uzależniony od DX11 na średnich, bo tak samo jak u ciebie, dx9 u mnie odmawia posłuszeństwa, mam GTX 750 Ti. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @Junx wrażenia po wrzuceniu patcha bardzo pozytywne. Walka frakcji trochę zwolniła i bardzo dobrze bo w poprzedniej wersji sms gonił sms, a przy ostrej strzelaninie trochę to rozpraszało tym bardziej, że niektóre były ważne. Brakuje mi trochę zegara w HUD-ie, ale w związku z częstym korzystaniem z PDA nie jest to takie uciążliwe. Przyroda jest dla mnie trochę za smutna. Niby jesień, ale bez kolorowych liści, same gałęzie na drzewach. Łyso jakoś. Kolory trochę mało nasycone. Taka scenografia to jednak tylko do deszczu. Jak leje i walą pioruny drzewa bez liści tworzą nastrój. Pomysł z przetrzepaniem plecaków NPC-ów, dla mnie trochę chybiony. W poprzedniej wersji zawsze można było coś ciekawego znaleźć, a teraz ta atrakcja odpadła. U wszystkich pustki i prawie to samo. Ważne, że trawa w końcu normalna i można bez problemów znaleźć ustrzelonego kolesia. A najważniejsze, że npc-om popsuł się wzrok i GG nie jest za każdym razem na patelni. Piękna grafika, pełny freeplay, aktywne frakcje. Zona po prostu żyje. I o to chodzi. Tylko grać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurtz Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 12 godzin temu, Junx napisał: @Kurtz to trzeba krucjate na północ wykonać i zdusić monolit w zarodku tja, jak ostatnio próbowałem do nich dotrzeć to już 1/2 mapy opanowali:P skubańce są nie do powstrzymania a frakcje się nie odradzają... poza tym, czy można jakoś wyłączyć/zablokować ten mod z wojnami frakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Frakcje mogą się odradzać. W patchu 1.1 masz katalog opcjonalne dodatki. Tam znajduje sie folder o nazwie ,,Frakcje odradzaja się po zniszczeniu". Wystraczy skopiowac gamedate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Miałem kilka wylotów podczas wczytywania zapisu z tzw. OUT OF MEMORY - typu: zapełnienie magazynu pamięci i tp. UWAGA: CRASHE CAŁKOWICIE USTAŁY PO ZWIĘKSZENIU PLIKU WYMIANY NA DYSKU (PAMIĘCI WIRTUALNEJ). Obecnie wszystko się wczytuje - te zapisy, które kilka pod rząd wywalało z braku pamięci hulają. Mam nowy komp od ponad miesiąca i zapomniałem tego zrobić wcześniej. Ustawiłem- min. 5120 Mb max. 16384 Mb. Może za dużo ale się nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurtz Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 11 minut temu, bloodrise napisał: Frakcje mogą się odradzać. W patchu 1.1 masz katalog opcjonalne dodatki. Tam znajduje sie folder o nazwie ,,Frakcje odradzaja się po zniszczeniu". Wystraczy skopiowac gamedate. o dzięki zobaczymy czy to coś zmieni w przypadku mega inwazji monolitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiNeKhorn Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Pewno, że da. Ale monolit wciąż będzie wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Ahh te emisje... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiNeKhorn Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Ile masz klateczek? :3 boże czekam na nowego peceta... Też chce na takich detalach grać ;-; EDIT: Zauważyłem xD 61 fps Edytowane 6 Listopada 2017 przez AbiNeKhorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Windows 8.1 home edition 64 bit. Intel core i5 6400/8gb ramu/ geforece 950 gtx 2 gb ramu i zwykly dysk 1tb...nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 I 3770, 16GB oraz GTX 660 i win 8.1 trzyma mi na DX11 i max wszystko 60 klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi