Agrael Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nadal pogrywam sobie w Hybrida. Z początku wybrałem wolność, która szybko przejęła kontrolę na magazynach, zadowolony pobiegłem do baru, by pognębić powinność, ale nie było to takie proste, bo ciągle przybywały grupy najemników od strony dziczy, gdy już przejąłem bazę powinności to musiałem czekać na posiłki z mojej frakcji. Udało się - Bar pod kontrolą '' anarchistów ". Stwierdziłem, że trzeba brać bambetle, zebrane PDA oraz inne śmieci i zawijać się na magazyny. A tam ? .. Fanatycy wybili wszelkie oddziały wolności ( pozostały jedynie niedobitki ) lokacja pod ich kontrolą. Tak więc dupa i kamieni kupa. Spoiler Zagrałem od nowa tym razem jako powinnościowiec. Wylosowało mi na starcie porządną broń, więc od razu pobiegłem na Dzicz tłuc najemników. Wkurzony tym, co się z nimi miałem grając wcześniej, rozwaliłem ich doszczętnie. Dzicz pod kontrolą, Wysypisko pod częściową kontrolą, bo wojacy się tam panoszą i tłuką bandytów równo. O kasę łatwo, co trochę przynoszę bambetle albo Barmanowi, albo Pietrence. Gra się ciekawie, ale z biegiem czasu robi się nudno ze względu na brak określonego celu. Spoiler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 HAHAHAHA Ta wymowna nazwa postaci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 @Agrael pomijając nazwę postaci, spróbuj zagrać z dodatkiem z mojego poprzedniego posta i napisz czy coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quiks Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Witam, przychodzę do Was tym razem z pytaniem - z kim zagadać i gdzie, by dołączyć do tych najemników, jestem w martwym mieście, ale żaden z stacjonujących tam najemniorów nie ma opcji dialogowej odnośnie właśnie dołączenia. Tymczasem - Rozpoczynając nową grę samotnikiem w kordonie zalecam rozwagę! Taki oto piękny widok można ujrzeć po minucie od rozpoczęcia swojej tułaczki po świecie zony. Spoiler - Taki oto optymistyczny widok napotyka Nas po wyjściu z wioski. Dobrze, że w dłoni dzierżę najcelniejszą, najmocniejszą broń zony - TOZ 34 <3 Już wiem dlaczego zawsze wioska mi padała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 @Quiks a szczerze to nie wiem, jak do najemników to od razu z nowej gry najlepiej. A co do wioski to spróbuj odeprzeć atak i ich zaatakuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 @Quiks U Sidorowicza widziałem, że jest opcja zmiany frakcji, oczywiście za drobną opłatą. Przywódcą najemników jest Duszman, ale i tak możesz nimi przecież zagrać wybierając nową grę. @Junx Zagrałem od nowa, jako wojskowy. Faktycznie trochę jakby wolniej i bardziej mozolnie idzie wszystkim frakcjom zdobywać tereny. Po 2h gry udało mi się spacyfikować Kordon, Agroprom, Dolinę Mroku. Teraz czas na Bagna. Przy graniu z patchem oraz z tą łatką na małe zaludnienie jest lepiej. Inaczej monolit znów by zajął pół zony w jeden dzień Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 @Dzięki pomocy @Paranoia a'ka Akanaro, udało się naprawić jeden kluczowy błąd, który był pozostałościami pod Quest Pack'u od Dr.X, poniżej wersja QP'a 1.25 pod Hybrid'a - https://drive.google.com/file/d/1oqrOY1A_KSjZdofs8ZbPjJHcBsnJvfzd/view?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 A co to był za błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @MaklerR taki ów błąd. utils.load_var failed for drx_sl_quest_stash_1_id Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Pytanie mam pod jakim przyciskiem można oglądać broń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @PolskiGROM nie da się, wpisz w konsoli demo_record 1 i oglądaj potem esc aby wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @Junx Powinieneś naprawić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @PolskiGROM czego, rozładować tylko dla amunicji i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @Junx Szkoda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbiNeKhorn Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @Junx stary szczerze cieszę się, że dałeś mi tego addona na normalny drop broni... ale jest znowu tak, że dropi podwójnie karabiny lub nawet się zdarzają przypadki z trzema karabinami i dwoma pistoletami... przesadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Panowie, tego już nie za bardzo dam rade naprawić, za dużo zabawy z tym by było, musi być tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Dnia 8.11.2017 o 23:18, Agrael napisał: Gra się ciekawie, ale z biegiem czasu robi się nudno ze względu na brak określonego celu. Cel podstawowy jaki stawiam sobie, to opanowanie całej Zony przez "moją" frakcję (oczywiście neutralnych zostawiam w spokoju). Przyznaję, czasami mam dosyć ciągłego odbijania wcześniej opanowanych terytoriów, ale z drugiej strony to esencja freeplaya. Z kolei aby skutecznie zajmować poszczególne lokacje trzeba trochę zaplanować swoje działania. I wtedy jest niezła zabawa. Spoiler Spoiler Spoiler Szczególnie gdy gra się frakcją (np. wojsko) mającą sześć klanów przeciw sobie. Edytowane 10 Listopada 2017 przez DaarMoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurtz Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Sukces! po 9 dniach gry spotkałem swojego pierwszego mutanta ...tak mam moda na mniejsze zaludnienie i na odradzanie frakcji a monolit opanował jedynie pół mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @DaarMoo brawo ty! Mamy tu dobrego stratega @Kurtz trzeba sobie wszytko zaplanować z podbijaniem, a co do mutantów to polecam podziemia, tak jakieś powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx Żeby szybciej podbijać terytoria trzeba zebrać drużynę (Skład) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Na pewno pomoże Ci to w szybszym opanowywaniu kolejnych punktów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM dokładnie tak jak mowi @bloodrise. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Junx Zaraz przetestuje tylko pytanko. Mogę przejmować tylko Bazy Ale nie mogę Obiektów i punktów z zasobami czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @PolskiGROM nie kopiuj forderu trade są błędy, post na razie jest ukryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi