cichy Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Platforma: Call of Chernobyl (repack - wersja samodzielna) Data premiery: 25.11.2017 r. Autor: Eugenium Dodatek wprowadza do gry 10 zupełnie nowych dynamicznych stref anomalnych, opartych na zaktualizowanym systemie ich losowego odradzania autorstwa DoctorX. Tuzin nigdy wcześniej niespotykanych anomalnych stref: Ciemność, Błysk, Duch, Płynne złoto, Zielony smok, Mefistotel, Sieć, Punkt, Radar, Prasa. Ponadto dodatek oferuje unikalny system losowego odradzania anomalii, oparty na skrypcie DoctorX Dynamic Anomalies z niestandardowymi ulepszeniami. Im bliżej znajdujemy się centrum Zony, tym napotkamy więcej różnorodnych i niebezpiecznych anomalii. Jako bonus zaadaptowano projekt PHARM, który znacznie poprawia wygląd oryginalnych artefaktów. Eugenium Hazardous Anomalies jest kompatybilny z każdym dodatkiem do Call of Chernobyl, który nie ingeruje w particles.xr, configs\misc\postprogress.ltx i configs\zones\zones.ltx. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Call of Chernobyl. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: ModDB - [KLIK] Źródło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 @cichy ciekawy mod, grałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 To dodatek z anomaliami. Dzięki niemu ściągnąłem CoC 1.5 R6. Zaciekawiło mnie to. Tylko odpaliłem i nie grałem dłużej - walę w Lost Path i Legend Returns 0.8. Poczekam na dalszy rozwój 1.5. LINK DLA CHĘTNYCH DO CoC 1.5 R6 BETA: http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/downloads/beta-call-of-chernobyl-15-r5-full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEZYR Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Niestety na ten moment mam problem anomalie się pojawiły na całej szerokości tunelu na wyjściu z x 16 tam gdzie nie ma powrotu ;( a działają "one hit kill" więc zostałem uwięziony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 @WEZYR Jeśli popatrzysz na datę poprzedniego wpisu, oraz oświadczenie @cichy, to jesteś testerem tego moda i sam na placu boju. Przyjdzie Ci samemu rozwiązać problem. Ale przypuszczam, że w tym przypadku wyjście jest gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Wezyr - zawsze możesz zadać pytanie/a autorowi: https://ap-pro.ru/forum/133-90597-1 https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/eugenium-hazardous-anomalies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Nie wiem czy to wiele da jak autor moda nie udziela się w tych tematach od prawie 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEZYR Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 próbowałem obniżyć poziom trudności ale na niewiele to się zdało , akurat mam na drodze bardzo silną anomalie grawitacyjną ,taka Karuzela tylko na sterydach jak złapie to nie puści... nie ma w konsoli jakiegoś noclipa ? spróbowałem też przytargać tam wybuchową beczkę efekt był spektakularny XD ale nic to nie dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Anomalie zrobione bardzo fajnie, ale niestety występują w zbyt dużym zagęszczeniu i trzeba sporo drogi nadrabiać żeby je omijać. To oczywiście nie musi być bug tylko ficzer, dla tych, którzy się lubią wczuć w specyfikę Zony. Mnie jednak na dłuższą metę to denerwowało. Czasami oddziały NPC lub mutanty mogą wpadać w anomalie i ginąć, tym samym utrudniać (lub ułatwiać) wojnę frakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi