Raymanek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Witam mam pytanie . Kiedy upiłem Kardana tak , że nie mogę z nim wejść w konwersacje ani nie mogę modyfikować/naprawiać broni bo jest za bardzo nawalony po ilu dniach to mija. 2 dzień w stalkerze a on nadal siedzi nawalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Uważam, że w tym przypadku musisz wczytać save sprzed upiciem Kardana, bo raczej nigdy odzyska przytomności po upiciu. Nie przesadzaj z upijaniem go :D. Możliwe, że jest na to inny sposób, ale miałem podobnie i musiałem wczytać wcześniejszy save, by uniknąć danej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @Raymanek - dokładnie nie pamiętam, ale go trzyma tak długo, abyś mógł wykonać inne zadania. Pytaj Brody i Sowy i Gonty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 A przespałeś się, czy przeczekałeś? W Janowie też jest technik, nie gryzie, nie potrzebuje Wódki, pójdziesz mu do cementowni to nawet zniżkę da. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Za dużo już zrobiłem aby teraz wczytać sava przed upiciem . Czekałem nie spałem . Trochę przesadziłem , ale tak prosił to dałem. Tylko , że Kardan to najlepszy technik w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) @czynnywulkan Masz na myśli Azota? Trochę wędrówki to będzie, chyba że zasięgnie się języka u Pilota w Zatonie i będzie na miejscu, tzn. w Janowie, na stacji. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez seb-stryl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @Raymanek - jak u innym dasz narzędzia, zrobią to samo. A jak do nich jeszcze nie dotarłeś grą, to czekaj aż Kardan odmówi przyjmowania alkoholu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ale mam misje u niego @kondotier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) @seb-stryl Chodziło mi o danie Pilotowi w łapę, osobiście nigdy samemu nie chodzę xD ale na Janów idę dopiero po odnalezieniu map...i teraz, która to ogończa, albo na Płaskowyżu, albo na Żelaznym Lesie, wtedy taniej. @Raymanek jaką misję? na jakim etapie gry jesteś? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez czynnywulkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @Raymanek - zdążysz zrobić. Rób to na co gra pozwala. @czynnywulkan - ale w ZP przecież nie da się samemu chodzić. Chcesz czy nie, płać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @czynnywulkan Aaa, teraz rozumiem w czym rzecz. Faktycznie, trzeba było mieć mapy, żeby Pilot miał dostęp do innych lokacji, czy podróż byłaby tańsza. Tyle czasu grałem i żeby o tym nie pamiętać. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) @seb-stryl W Misery łatwo to było zauważyć, bo bez mapy było chyba 10 000 rubli, a z mapami 5 albo 6 tysięcy, od razu portfel cięższy (chyba to już lekki off-top z mojej strony) @kondotier a na północy Zatonu nie było przypadkiem przejścia na Janów? Tak samo na Janowie za Cementownią nie było na Zaton drogi? Edytowane 28 Grudnia 2017 przez czynnywulkan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @kondotier do niektórych lokalizacji mógł cię zaprowadzić za opłatą bez map.@kondotier do niektórych lokalizacji mógł cię zaprowadzić za opłatą bez map. @czynnywulkan w ZP to nie jest aż tak drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) @czynnywulkan Racja i tak było właśnie jak to opisujesz. W sumie przecież ten temat jest poruszany o czystej wersji, niezmodyfikowanej, a my gadamy o Misery. Jaki ten mod pamiętny. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez seb-stryl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Pamiętajcie że Raymanek gra w Zew Prypeci, a nie w moda na nim. Nie robić mu wody z mózgu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @kondotier ja i tak bez tego mam jak to moja nauczycielka mówi. @seb-stryl Misery nie zmienia chyba płatności za podróże tylko dodaje bronie i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) @Raymanek Tak i tak było plus jednak jeszcze płatności, bo jak przypomnieć, tak właśnie było dzięki dostępom do map poszczególnych lokacji. Jedynie różnica jest taka, że jak pisał @kondotier, grasz w wersję czystą, żadnego tam moda (dodatki, utrudnienia, możliwości itp.), a to jest różnica, a my nie chcemy faktycznie komuś namieszać w głowie i mieć z tego powodu nieporozumienia. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez seb-stryl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @Raymanek W ZP nie ma zlituj się. Tak Pilot jak i później Garik kasują za każdą podróż. Tylko że na swoich odcinkach dają rabat. Nie odpowiedziałeś, jaką misję masz od Kardana, czy do niego. Stawiając pytanie, musisz dawać więcej szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @Raymanek W podstawce taniej było, tak mi się wydaje. Podsumowując ten temat, albo czekaj trzeci dzień i się prześpij, albo zrób tak jak radził kolega @seb-stryl czyli wczytaj zapis z przed upicia go. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jak go upijesz Raymanek - 3 flakony - to musisz czekać do następnego dnia do 06.00. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Z tego co pamiętam to Kardan bierze butelkę wódki ( za bardziej skomplikowane ulepszenia ) oraz standardowo kasę. Jak @vidkunsen pisze - Po trzech flaszkach odpływa i nie ma z nim kontaktu. Tak wiec chcąc nie chcąc musisz czekać do następnego dnia. Ewentualnie nie upijaj biedaka.. Spoiler 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Nie bło mnie nie miałem jak napisać . Znalazłem jednego z jego kolegów i musze mu o tym powiedzieć i oddać mu jego rzeczy . Będę czekał zobaczę jak będzie a wczytać save nie mogę bo dużo zrobiłem już . U mnie w ZP za podróż do (zapomniałem nazwy ale jakiegoś lasu ) chce 1000 monet więc mało a jest to jednak miejsce ważne bo są tam misje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @Agrael widzę moje dzieło ci się spodobało 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @Raymanek - to zadnie nie jest kluczowym, więc może czekać. A na Zatonie jest jeden "las". Żelazny Las. Nazwa pochodzi od lasu słupów elektrycznych. Nie ma sensu płacenia za przeprowadzanie w ramach tej samej lokacji. Traci się nie tylko grę, ale i możliwości znalezienia czegoś, lub zrobienia zadania pobocznego. Np. nie natrafisz na NPCów na warsztatach podstacji, dających zadanie i dobrą nagrodę za wykonanie. Nie będziesz miał też okazji zwiedzić jaskiń pod Spaloną wsią. A trzeba tam wleźć i przeszukać. Weź inne zadania od NPCów i je wykonaj, czas wykonywania spowoduje, że Kardan się zdąży obudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @kondotier wiem biore inne misje a płacenie może i zabiera różne atrakcje jak misje poboczne czy inne , ale jak komuś nie chce się chodzić albo się muntantów boi to płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi