vidkunsen Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Dobra, zajarzyłem, najpierw po przekroczeniu mostu zmieniłem dresy (z nike na Adolfa Daßlera - Nike - Adidas ;)) czyli z Falschirmjäger na bandyckie. Potem polazłem na lewo od mostu, tamże "skowyry" - psy, potem najemnik, wioska i jak biegłem to za wioska napadły mnie mutacje komarów z pijawkami - czyli te z czerwonymi gałami - wciągnąłem je w anomalię z wirem i droga wolna. Dialog, dron, moduł, Niemiec vel Blaskowitz, klucz, karta, i z powrotem do herszta ekipy. Zobaczę co dalej, Gestapo czuwa przy skrzynce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Bo po cholerę pchałeś się w stronę bagna. Ja z bazy pojechałem kubelwagenem, aż do rozwidlenia wioska-wieża. Nic mnie nie napadało, nic nie gryzło. Do wioski poszedłem pieszo. Połamańca ominąłem szerokim łukiem, wlazłem na wieżę i zabrałem płaszcz. Znowu szerokim łukiem do wioski. Rozmowy, przynoszenie modułu, pojechałem autem, powrót do rozwidlenia bez problemów. Do wioski na piechotę, rozmowy i poszli grzecznie ( choć na raty ) do mostu. Jak ich dobrze podprowadzisz do bramy bazy, to się będą tłukli z Wermachtem, a Ty spokojnie zabierzesz klucz ze skrzyni na dachu. Muszą zacząć rozrabiać, aby esesman przy drabince na dach sztabu ruszył dupę, bo inaczej nie wejdziesz. Innej drogi nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Przelazłem via rury do drugiego wejścia, przy bramie stała "nabojka" bandytów, zmiana ciuchów, sztab, "wóz" - łóżko, skrzynka, 2 x drzwi pancerne w podziemiu, potem z powrotem aż do bramy za mostem i jestem na lokatorze, dostałem misje od Striełoka i walczę z NATO, Bandyci, Monolit i co tam jeszcze natura strefy hojnie dała. Zobaczę co dalej, jakby gram trochę inaczej niż w scenariuszu ale może dojdę do finału swoją ścieżką. p.s. mam 45 artefaktów ale tylko 3 przydatne, w tym Serafin. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabre3PL Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Można jakiś reupload? Torrent niestety zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 11 godzin temu, Sabre3PL napisał(a): Można jakiś reupload? Torrent niestety zdechł Tutaj można pobrać mod + patch: https://ap-pro.ru/forums/topic/227-stalker-wolfenstein/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi