kondotier Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 SmokHead - aby sobie przypomnieć moda, popatrzyłem w poradniku. Tam wyraźnie jest napisane, że po zniszczeniu mutantów przychodzi informacja, odsyłająca na inny posterunek. Sprawdź w PDA ( informacje ) czy coś takiego przyszło, a jak przyszło, gnaj na południowy posterunek. Mogłeś ten SMS przegapić.A tak ogólnie, podpieraj się tym: http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=335.0.W tym modzie, trzeba być uważnym na otrzymywane informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 (edytowane) Gdy zaczniesz grę od nowa znowu masz taki sam problem? ( skoro to )Tak jak najbardziej jest to problematyczne i uciążliwe bo próbuje po kilka jeśli nie kilka naście razy jeden sposób który podajecie. Edytowane 7 Czerwca 2014 przez SmokeHead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 ...Tam wyraźnie jest napisane, że po zniszczeniu mutantów przychodzi informacja, odsyłająca na inny posterunek. Sprawdź w PDA ( informacje ) czy coś takiego przyszło, a jak przyszło, gnaj na południowy posterunek. Mogłeś ten SMS przegapić.... Pisałem już wcześniej że to jednocześnie ta sama misja na obronę północnego i południowego posterunku ale chyba to było zaznaczone w PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Allen to było tak - najpierw z pm-u do bydlaków, potem do bazy po rpg potem na btr - troche szukałem zanim skumałem, że rosyjska litera szcza to nasze o, potem znowu na drugi posterunek i sie pozaliczało. Kondotier może się to wydawać upierdliwe ale utknąłem na moście ze schowkiem Barmaleja, pomocne by były jakieś skriny lub chociaz prosty rysunek w paincie, nie wiem gdzie jest ten schowek!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Proszę o to zdjęcie z poradnika Cichego myślę że z tym znajdziesz już ten schowek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Allen ten plecak znam ale jest jakiś kod i on za każdym razem wybucha, to chyba chodzi o inny plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 On chyba był zaznaczony na środku mostu, przy tej wyrwie w nim. Moda nie mam na dysku, to screena nie wstawię i sava nie podrzucę. Trzeba na zewnątrz mostu zajść jak najdalej do tej wyrwy i tam wskoczyć na te pogięte fragmenty. Ale podejść można tylko z jednej strony. A ten plecak pod mostem, też chyba będzie brał udział w akcji, ale innej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Z Saszą idziemy do bąbla - i przy Whiney Houston odbywamy randkę - mówimy o tym potem z Leśnikiem. Idziemy na Radar - odnajdujemy Barmaleja i pomagamy mu przebić się do wejścia na Prypeć. Na końcu dostajemy namiar na Mroczny Parów i schowek tam - 0706 - to kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 0706 spróbuję. O.K. teraz popróbuję ze schowkiem na kontenerze, gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 vidkunsen : Tyle razy odsyłałem Cię do poradników ale widzę że dalej z tego nie korzystasz :P Mapa © Cichy Odnajdujemy plecak w MP - jest na moście. W nim dokument - may iśc do Limańska i szukać plecaka na kontenerze. Z posiadanych PDA i notatek składamy kod: 9267435 © Cichy Poradnik Cichego © Cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Sie nie nerwuj, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sstachu1 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 witam. odpowiedzcie mi jednoznacznie , czy CZAS SOJUSZU to 1 czesc 2, czy 2w1 ????? bo sie pogubilem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Mod był wydany na raty. Dlatego są linki do uzupełnienia 1 cz, czyniąc z niej mod finalny.Ale też jest mod finalny ( ale nie cz 2 ), zawierający w sobie cz1. I z tego linka radzę pobrać moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sstachu1 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 czyli chcac zagrac w Gladiatora od samego poczatku po raz pierwszy mam sciagac ta wersje :2. Jeśli nie zainstalowaliście pierwszej części moda to pobierzcie i rozpakujcie w folderze gry plik wersji FULL (rozmiar: 1,25 GB)z tego tematu czy z tego starszego :http://stalkerteam.pl/topic/5853-stalker-gladiatorii-czas-sojuszu-cz1/ przepraszam za brak ogarniecia, ale nie chce zrobic babola. z "ukrytymi sciezkami" nie mialem takich dylematow.i czy sa zastepsze linki torentow??? kondotier dzieki za szybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witaj, Tak musisz zainstalować wersję FULL ( Zawierająca 1 jak i 2 część) z tego linku , nie potrzebny ci torrent pobierasz bez ograniczeń z naszej pobieralni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 sstachu1 - na pytanie odpowiedział Ci Allen.Ja, jako nowicjuszowi na forum podpowiem, że na tym forum swojemu interlokutorowi czy też innemu uczestnikowi dyskusji, dziękujemy, klikając zieloną strzałkę w jego postcie.Natomiast dezaprobatę jego wpisu - klikając czerwoną. Ale zanim tę czerwona klikniesz, dobrze się zastanów.Ilość kliknięć w strzałki jest ograniczona czasowo, więc też nie należy się z takim klikaniem śpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wczoraj poszedłem do baru, zdałem arty, Ryssybik mnie wezwał i powiedział, że zwęglacz to będzie później czyli tak jakby fajrant i mam czekać, czyli fre plaj.Ale Sjesa/Sasza to mój nr 1!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baris Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam Mam problem z dostaniem się do mrocznej doliny. Jestem w trakcie zadania zdobywania kwiatków, mam jeden ten którego pilnował kontroler w Limańsku natomiast drugi jest w mrocznej dolinie. Z teleportu który jest w barze mogę dostać się jedynie do Limanska, jeśli wpisuje współrzędne doliny to nic się nie dzieje :(. Czy to dlatego ze nie wziąłem zadania z kasą (milionem) w barze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nie wiem, dokładnie nie pamiętam ale zadanie na kasę jest ważne bo daje ci pełny dostęp do teleportu o rusza fabułę.Cofnij sie i sprawdź - sejfy, lub poradnik cichego:http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=335.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baris Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Panowie jak się dostać do magazynów ?, jak próbuje z teleportu to mnie przenosi do baru.....już mnie k...ca zalewa...i jeszcze ten pustak z baru każe mi być cierpliwym !! Edytowane 6 Lipca 2014 przez baris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witaj, Przypadkiem nie grasz w pierwszą część ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baris Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witaj, Przypadkiem nie grasz w pierwszą część ? zainstalowałem gladiator II, następnie skopiowałem spolszczenie.....w poradniku wyczytałem ze mam znaleźć ciało monolitowca w transformatorowni (koło ich bazy w Limańsku) , tylko ciało jest ale jak kliknę na nie w inventory to nic w nim nie ma :( no i stoję w grze w miejscu..ech hmmm a może chodzi o to żeby znaleźć wszystkie figurki Tri0 ?, na razie mam tylko jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Chodzi mi o to czy ściągnąłeś wersje FULL czy pierwszą część bo w jednym z zadań na przejście do MW jest koniec części pierwszej i lądujemy w barze za każdą próbą teleportu. Zmartwię Cię tym, że jeśli nie ściągałeś wersji FULL to musisz niestety powtarzać misję z pierwszej części :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baris Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Chodzi mi o to czy ściągnąłeś wersje FULL czy pierwszą część bo w jednym z zadań na przejście do MW jest koniec części pierwszej i lądujemy w barze za każdą próbą teleportu. Zmartwię Cię tym, że jeśli nie ściągałeś wersji FULL to musisz niestety powtarzać misję z pierwszej części :/ mam taki plik instalacyjny G.L.A.D.I.A.T.O.R.II Время Альянса.exema 1,13 GB Ponadto, sprawdziłem folder "gamedata" a w nim "levels" i jest tam folder "military" a więc dane terenu są Allen, masz rację :(, Wielkie dzięki za rozwiązanie mojego problemu. Zaczynem grę od nowa, jest to najlepszy mod (po LA) jaki grałem, dlatego mogę zaczynać grę nawet kilka razy :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Panowie jak się dostać do magazynów ?, jak próbuje z teleportu to mnie przenosi do baru.....już mnie k...ca zalewa...i jeszcze ten pustak z baru każe mi być cierpliwym !!Fabuła, fabuła i czekac bo czasem lepiej pójśc w kime i po obudzeniu się mnozna juz grac dalej, "pustak z baru", ta miła brunetka tez nie jest w moim typie ale daj jej szansę, moze tylko powierzchownie się tak tobie wydaje, moze jest miła i uczynna - fabuła i faaaaaaaaaaaajne koleza nki np. "moją" Sjesę/saszę... ;) p.s. ujmij to po fachowemu, np.: suporeks... ;) Aha ! Baris! nie przyzwyczajaj się do mojej Sjesy/Saszy, innymi słowy nie wywołuj nutrii z lasu! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi