portals Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Mod ?wietny fabu?a mo?e nie zupe?nie nowa, ale urozmaicona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Super mod, pobieram i instaluje CoP'a . EDIT 1: Ej, ja próbuje w??czy? now? gr? to si? wczytuje i wczytuje a pod ko?cówk? po prostu wyrzuca do pulpitu bez ?adnego ostrze?enia, zero raportach o b?edach i w ogól?, na prawd? chc? zagra? na tym modzie, a nie mog?, mam wersj? 1.6.0.1. Pomocy. Edit 2: Konfiguracja: Windows: 7 32 bity Procesor: AMD Phenom™ 8750 Triple-Core 2.40 GHz RAM: 4GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dobra.. jak na razie, zainstaluj najnowsz? wersj? ja mam tak? na dzie? dzisiejszy i ?miga. A mia?e? instalator.. robi?e? wszystko zgodnie z instrukcj? ? Komp dobry pój?? ci powinno... Lepiej napisz jak instalowa?e? moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Mia?em instalator, ale musia?em tam zmieni? w fsgame(czy jako? tak), ale nie zadzia?a?o. Dobra, zainstaluje 1.6.0.2, mo?e zadzia?a. ?ci?gn??em patch i zrobi?em co trzeba, w??czy?em now? gr? i zadzia?a?a (co najwa?niejsze, zauwa?y?em, i? napis w lewej dolnej cz??ci ekranu dalej by?o napisane 1.6.0.1), pó?niej zainstalowa?em moda, zmieni?em, to co trzeba w fsgame i spróbowa?em w??czy? now? gr?, ale i tak nic nie da?o. Mo?e jak spróbuje na ruskim wszystko, to mo?e mi si? uda? Nie pisz posta pod postem troch? porz?dku zachowajmy LD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ?ci?gn??em, zagra?em i przyznaj? mod jest ?wietny. Wreszcie mo?na pogra? w CoP bo podstawka ssie. ?mieszne ?e jak raz strzeli?em w mi?sacza to oko mu odpa?o i le?a?o ko?o niego ale mod nie dla ludzi o s?abych nerwach jak si? par? razy wdepnie w pu?apk? to a? chce si? monitor przez okno wywali? Poza tym zapomnia?e? doda? ?e mod ten ma mas? dodatków jeszcze np nowe lokacje... Powiniene? uzupe?ni? temat o link do nowego spolszczenia i dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majber Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Polecam po??czenie tego moda i dodatku do niego- BRAZ ,szkoda ?e kole? który pracowa? nad spolszczeniem zrezygnowa? i teraz najnowsza wersja jest nie spolszczona. EDIT (Yurek): ??czenie SGM w wersji 1.7 z BRAZem NIE JEST MO?LIWE - mody niekompatybilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 ?ci?gam wersj? 1.7 moda, rozumiem ?e jeszcze musze pobra? fixa? // Ma mo?e kto? informacje na temat wer. 1.7, jak dzia?a, jakie s? ewentualne wyloty na pulpit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jestem na finiszu polonizacji Sigerous moda (wersja 1.7), mo?e przyda si? wszystkim spragnionym ma?a zmiana scenerii ? Zosta?o mi dos?ownie kilkana?cie linijek tekstu i kilka zmian w pozosta?ych plikach. Mam du?o ?atwiejsz? robot?, bo korzystam z bardzo dobrej polonizacji 1.6 Lukass'a i Mroka. Zmian w nowej wersji 1.7 jest do?? sporo, ale zdecydowan? wi?kszo?? ju? ogarn??em Jak tylko b?dzie gotowa wrzuc? w tym temacie linka do pobrania. Na razie szukam ewentualnych ch?tnych do przetstowania mojej wersji polonizacji pod 1.7 PS - nie wiem czy b?dzie to chodzi? razem z BRAZem, do testowania dla tych co si? wyzwa? nie boj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Czy w 1.7 aby odpali? moda te? trzeba usuwa? te dwie linie jak w 1.6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Z tego co widz? w trakcie t?umaczenia, to zmiany s? na tyle istotne, ?e raczej nie pogracie zbyt d?ugo w wersj? 1.7 na spolszczeniu 1.6 Raczej pr?dzej ni? pó?niej gra si? wam wysypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ma mo?e kto? informacje na temat wer. 1.7, jak dzia?a, jakie s? ewentualne wyloty A po co si? martwi? na zapas czy ci uruchomi czy nie? Je?li po uruchomieniu wyst?pi? t? b??dy o których pisa?em to usuniesz te linie i po problemie. Widz? ?e ty to zamiast gra? , zamartwiasz si? czy bedzie chodzi? , ile b?dzie wa?y? ? Najpierw zainstaluj, zagraj a pó?niej ewentualnie b?dziesz walczy? z b??dami. // Nawet nie gra?e?, to sk?d wiesz ?e Ci b?dzie nie dzia?a?. Je?li masz zamiar gra?, to pobierz najnowsz? wersj? i poczekaj na Spolszczenie 1.7 od Yurka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Pobra?em i czekam na spolszczenie. Zbieram mody, takie hobby, starsze i nowe wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalkavaki Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Mam pytanie. Jak wielkie zmiany zasz?y w stosunku do wersji 1.6? Nie dzia?a te? link do fixa. Wklejam wi?c dzia?aj?cy: http://narod.ru/disk/24285167000/SGM_1.7_FIXED_31.08.rar.html Gratuluj? równie? spolszczenia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Poprawi?em niedzia?aj?cy w moim po?cie link do fixa - ju? chodzi. Wszystkie linki w moim po?cie dzia?aj?. W sprawie zmian w stosunku do wersji 1.6 odsy?am do pliku readme w pobranym pakiecie - tam wszystko jest obja?nione po kolei - troch? tego jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalkavaki Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dalej nie chodzi link do fixa. Czy to mo?e tylko u mnie? A czy kto? móg?by podstawk? wersji 1.7 na jaki? normalny serwer wgra?. Z tego ?ci?ga mod 3 godzin i jeszcze dwie godziny szacuje do ko?ca :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 ?ci?ga mod 3 godzin i jeszcze dwie godziny szacuje do ko?ca... Pewnie pobierasz za pomoc? jakiego? menagera pobierania.Spróbuj pobra? bezpo?rednio z przegl?darki.Pobiera?em 10 minut temu i chodzi.Fix oczywi?cie.Podstawka niestety nie do ruszenia.U mnie trzy godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalkavaki Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie u?ywam nic do pobierania. Czysta przegl?darka "Mozilla". Klikam na link i wyskakuje 404 i jakie? rosyjskie bukwy. @ Czernobyl 10: da?by? rad? wrzuci? na jaki? normalny serwer podstawk?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Rzu? na PW jaki? adres mailowy to co go prze?l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Od teraz prosz? b??dy polonizacji SGM 1.7 zg?asza? ze stosownym screenem lub logiem b??du w przypietym w?tku - B??DY POLONIZACJI SIGEROUS MOD BY YUREK. Tam te? b?d? umieszczane ewentualne ?atki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie mog? nawet uruchomi? (wersja 1.6 dzia?a?a bez zarzutu): FATAL ERROR [error]Expression : false [error]Function : CXml::Load [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 87 [error]Description : XML file:text\pol\sgm_xml_dialogs.xml value: errDescr:Error reading end tag. stack trace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 @ korn06 Razem z Kobalem dokonali?my poprawek, tak by wersja dzia?a?a - pobierz patcha spod tematu B??DY SGM by Yurek, lub pobierz nowy plik polonizacji. B??dy poprawione. Mod w wersji 1.7 z polonizacj? odpala teraz bez problemów (dzi?ki Kobal !). Obecnie prosz? zg?asza? ewentualne b??dy tekstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Instaluj? prawid?owo i znowu b??dy, wracam do wersji 1.6: FATAL ERROR [error]Expression : false [error]Function : CXml::Load [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 87 [error]Description : XML file:text\pol\sgm_xml_dialogs.xml value: errDescr:Error reading end tag. stack trace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 FATAL ERROR [error]Expression : false [error]Function : CXml::Load [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrXMLParser\xrXMLParser.cpp [error]Line : 87 [error]Description : XML file:text\pol\sgm_xml_dialogs.xml value: errDescr:Error reading end tag. Instalowa?e? patcha 0.3 z tematu "b??dy polonizacji SGM" czy now? wersj? z linka w tym temacie ? Je?li nie próbowa?e? patcha, to spróbuj. Mo?e ja co? przy ?onglowaniu plikami pochrzani?em ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zrobi?em tak jak Yurek poradzi?e?. Ca?kowicie przeinstalowa?em, za?o?y?em najnowsze, poprawione spolszczenie 1.7 i jak na razie gra odpali?a prawid?owo. Nie ma nawet jak w wersji 1.6 b?edów w menu po zmianie ustawie? graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mi?o mi to s?ysze? Ciesz? si? niezmiernie z tego powodu. Mam nadziej?, ?e potem w trakcie gry nie b?dziesz mia? ju? ?adnych problemów, a ewentualne b??dy tekstu wy?wietlanego prosz? o zg?aszanie ze screenem w temacie "B??dy polonizacji SGM by Yurek" Wygl?da na to, ?e b?dziesz pierwszy (razem z Kobalem) testowa? now? polonizacj?, wi?c b?d? czujny, w Zonie nigdy nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi