kondotier Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Kuriozalne przepisy, przy których awans dają kartki. A tylu stwierdzeń że Lewandowskiemu odskoczyła piłka, że źle przyjął, że znów mu się nie udało od dawna nie słyszałem i na koniec strzał w niebo z 5m, nie widziałem. Chyba ma przesyt piłką, bo to ona nim rządziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacho Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Najbardziej zdenerwowani są Senegalczycy odpadli dzięki systemowi Fair Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 @Chlebczarow Tak wygląda wyjście honorowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Znalazłem wypowiedź z którą zgadzam się na 100% https://sportowefakty.wp.pl/ms-2018/763319/mundial-2018-dariusz-tuzimek-zwyciestwo-ktore-mozna-sobie-wsadzic-komentarz?utm_source=Serwisy_WP&utm_medium=RStream&utm_campaign=hot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 U nas się o takich mówi: "уморен и никакав" (umarł i nikt o nim nie pamięta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Interesujący artykuł, aczkolwiek osobiście nie ze wszystkimi wnioskami bym się zgodził. Szczególnie ujęły mnie te porównania Co to w ogóle była za inscenizacja w końcówce meczu z Japonią? Spektakl pod tytułem "Drzewa umierają stojąc?". Przypomnienie sceny z "Krzyżaków" gdy przed bitwą pod Grunwaldem polskie wojska taktycznie czekały w lesie? Wystawa kamiennych sfinksów? Pokaz tresury zwierząt płochliwych? Wbrew temu co pisałem wcześniej, wygląda na to że głowa Nawałki jednak poleci. Czytałem artykuł z którego wynikało że jest skonfliktowany z Bońkiem od czasów przed mundialowych. Ciekawi mnie, kogo potencjalnie dadzą na jego miejsce? Bo o jakimkolwiek cudzoziemcu można chyba zapomnieć (casus Beenhakkera). Niestety, sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą. Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Chlebczarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Po rzutach karnych Hiszpania za burtą. Rosja gra dalej Piłkarskie potęgi spadają jak ulęgałki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Tak na prawdę to Hiszpanie w do dogrywek nie strzelili żadnej bramki bo jedyna bramka dla nich to samobój. Bardzo mi się podobała gra Rosjan Hiszpanie chyba się trochę przeliczyli.... Oj będzie się dalej działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Chorwacja w karnych wygrywa z Danią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Moi cisi faworyci tego mundialu dość szczęśliwie wygrali w karnych. Ale trzeba przyznać że Duńczycy pokazali kawał dobrego futbolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Najgorzej, że kibicowałem Rosji a teraz Chorwacji.... I chyba przy Chorwatach pozostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Belgowie rzutem na taśmę wygrywają z Japonią 3:2. Mecz prima sort. Samurajom pozostaje sepuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ja Japończyków nie żałuję za to co robili w ostatnich 10 minutach meczu z naszymi kartoflakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Niby Słowianie ale ja "szpitarom" nie kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Mecz Kolumbia - Anglia. Chciałbym, żeby angole dostali w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 @OldMan Co to za "zwichrowane" zachcianki? Prawdę powiedziawszy to sam nie wiem komu kibicować W takim razie niech wygra lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Z tego co wiem Kolumbia nigdy nie miała kolonii a angole tak.. Mój dziadek mieszkał w kolonii Siedlce to wiem co to znaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Francja-Urugwaj 2:0 Brazylia-Belgia 1:2 Jedno jest pewne. Puchar pozostanie na Starym Kontynencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 7 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Chorwacja, mój cichy faworyt, po rzutach karnych awansuje do półfinału. Rosjanie kończą mundial z podniesioną głową. Zaangażowaniem z jakim grali można by obdzielić jeszcze jeden zespół 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Sorry za trzeci z kolei post, ale Chorwacja po słabej pierwszej połowie, obudziła się po bramce wyrównującej i gra w finale z Francuzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Chlebczarow - nie każdy Lewandowski jest...: https://sportowefakty.wp.pl/la/741408/wielka-radosc-marcina-lewandowskiego-po-rekordzie-swiata-sztafety 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Kończąc temat - gratulacje i brawa dla Chorwatów za nieustępliwą i twardą walkę do końca, oraz zdobycie, historycznego dla nich wicemistrzostwa Gratulacje dla żabojadów A nam pozostaje zaśpiewać "Już za 4 lata, już za 4 lata Polska będzie... " 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dwa lata spokoju. @Chlebczarow - zapomniałeś że w międzyczasie będą Mistrzostwa Europy. No i jakaś Olimpiada się przytrafi. A Polska i tak jest Wicemistrzem Świata, tyle że w lekkiej atletyce. A o tym jakaś dziwna cisza. lekkoatleci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 http://www.sport.pl/lekkoatletyka/7,64989,23678208,lekkoatletyka-puchar-swiata-polska-druga-kuriozalny-blad.html https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,sukces-polski-w-lekkoatletycznym-pucharze-swiata,wia5-3270-42550.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) A kogo (?!) obchodzi coś innego jak piłka kopana. Mamy tylu wspaniałych sportowców (np. żużel, lekkoatletyka) i co ? I nic. Piłka kopana najważniejsza. No to niech se oglądają. Reprezentację. Kopaną. Polska juniorka wygrywa Wimbledon - kto o tym wie ? Ale po co ?! Mamy przecież nowego trenera kopaczy. To najważniejsze. Może weźmie tego, a może innego, może popatrzy się w lewo, a może w prawo. Obłęd. Edytowane 16 Lipca 2018 przez DaarMoo 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi