tom3kb Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @Akron1112 A gdzie ja link do repacka wrzucałem bo nie widzę? Chyba coś ci się pomyliło. Tak czy siak jak na niego zarzucisz ostatni patch (ten zawierający patch 1 i patch 2) to się nic nie stanie, nawet jak już był upatchowany. Oczywiście tak jak pisał kondotier przed spolszczeniem. @edit Znalazłem moda w wersji repack ale wszędzie w wersji 1.0 wiec patcha wrzucasz obowiązkowo. http://ap-pro.ru/forum/36-91478-26#1164158 @kondotier Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @tom3kb No to wstaw tego linka do #1 z uwagą o patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Głowna część moda nie ma jeszcze swojego tematu ale mały teaser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 a mi ten mod wgl nie odpala 😞 Wersja Repack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 @miki19941 To spróbuj postawić moda na oryginał. Jeżeli nic nie pomaga, to nie wiem. Instalacja większości modów do Stalkera jest prosta jak budowa cepa, A ty masz problem praktycznie z każdym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 6 minut temu, Agrael napisał(a): @miki19941 To spróbuj postawić moda na oryginał. Jeżeli nic nie pomaga, to nie wiem. Instalacja większości modów do Stalkera jest prosta jak budowa cepa, A ty masz problem praktycznie z każdym. klikałem ciągle dalej dalej a nie znam ruskiego tylko na podstawke jest limit i nie mogę pobrać. Jakby ktoś wrzucił na normalny serwer to bym sobie pobrał i sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi