Junx Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 @Grimm klasycznie, setup.exe jak wszędzie i czekasz, potem nakładasz i powodzenia w Zonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Dobra, chyba coś ładuje, dzięki bardzo Junx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G44 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Postanowiłem dziś zamienić nóż na pistolet i spotkała mnie niespodzianka. Niestety w lewym slocie nie mogłem nic umieścić po wyjęciu z niego pistoletu. Prawy działa normalnie. Wywaliłem wszystko zainstalowałem na nowo ale cały czas mam to samo. Edit: po paru eksperymentach do lewego slotu da się założyć pp-skorpion Edytowane 24 Stycznia 2019 przez G44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @G44 skorpiona można łatwo znaleźć. Jeśli chcesz koniecznie to otwórz sobie plik w "gamedata\configs\weapons" konfig broni który chcesz edytować, za przykład pójdzie "makaron", plik w_pm.ltx, szukasz: slot = 0 Zero zamieniasz na 4 i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Co daje opcja "sprzątanie śmieci"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 9 godzin temu, TheSoldy napisał: sprzątanie śmieci Usuwa "luźne" przedmioty z ziemi, które X czasu leżą już. Podobne rozwiązanie było w OP2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Ok. A "Trassery"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 21 minut temu, TheSoldy napisał: Trassery "Poświata" od pocisków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @TheSoldy Chyba raczej "Tracer" czyli po naszemu smugacz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zacząłem rozgrywkę i muszę przyznać, że całkiem fajny ten mod. Dobra robota @Junx Tylko dlaczego na początku nie posiada się żadnej broni? Tak ma być? Jeżeli tak, to gdzie takową na początku znaleźć? Dodano: Pytanie nieaktualne. Broni jest pod dostatkiem Trafia się też tekst po angielsku i nieprzetłumaczony w "krzaczkach". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @smox wiem o brakach, chłopaki z discord'a działają w temacie (True i Mateoso583). A rosyjskie braki już wiem jak odszukać, jutro będzie update. @TheSoldy zapomniałem jeden plik .db wrzucić, jutro go dorzucę do opcji dodatkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 No to haraszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 6 godzin temu, Junx napisał: A rosyjskie braki już wiem jak odszukać, jutro będzie update. @Junx, skoro i tak gram, to miałem zaproponować Ci pomoc z tymi "krzaczkami". Widzę jednak, że to nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 2 godziny temu, smox napisał: miałem zaproponować Ci pomoc z tymi "krzaczkami" Jeśli coś znajdziesz to oczywiście zapodaj screena, czasem niektóre trudno znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam , czy wystarczy wgrać pliki z pierwszego posta do gry ,czy coś jeszcze trzeba wrzucić do gry. Zainstalowałem tylko z pierwszego posta i grało ,jak dograłem jakieś pliki i patche z kolejnych stron ,nie mogę uruchomić gry , wyskakuje błąd z takim logiem FATAL ERROR [error]Expression : m_pItemDataVector->end() == t_it [error]Function : CXML_IdToIndex<class CSpecificCharacter>::InitInternal [error]File : D:\Projects\X-Ray_CallOfChernobyl-master\src\xrServerEntities\xml_str_id_loader.h [error]Line : 183 [error]Description : duplicate item id [error]Arguments : sim_default_ecolog_2_default_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @kanon1022 pobierać Dead Air w wersji 0.98b i nakładasz Hybrida z #1 postu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @Junx, co jest z tym Miszką Jubilerem w wiosce kotów na Kordonie? Dałem mu do naprawy Toza i nie ma dialogu na odebranie naprawionej broni. Brakuje mi też znaczników trupów na minimapie. Dało by radę zrobić to jako opcję czy dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @Junx na stronie z HYBRID.PL są różne patche i jakieś aktualizacje z różnymi datami moda tego nie dodawać , dodawałem Outfit_Addon_Extended_Edition_v_0.2.1_For_CoM .Z której strony to pobierać ja znalazłem dwie, na jednym temacie jest 10 stron , na drugim 6 stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 W dniu 25.08.2018 o 09:17, Junx napisał: Instalacja: 1. Dead Air .98b (do wyboru) Torrent Cloud.Mail.Ru 2. Hybrid 20.01 Mod https://mega.nz/#!8o5wASqb!M05T5XAMJrtDeAr4Ca_7uDtLxRpkCFWwyI_llM_QjKs @kanon1022 z tego posta. @smox co do napraw to CHYBA wyłączyłem czas oczekiwiania w opcjach, musisz sprawdzić. Poza tym sprawdzę u siebie jak to jest. Co do trupów (kropek) to walczę z tym od samego początku, nie wiem jak je "przywrócić" do "widoczności" ponownie. Poza tym kombinuje jeszcze przywrócić ikonę od "brania" przedmiotów oraz nazw bo czasem "niechcący" się weźmie w ogniu walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @Junx dobra dzięki , mam pytanie jak ustawić na początku gry w opcjach , coś chyba namieszałem bo jak przejdę za nasyp do mechanika i handlarza ,to złażą się zombiaki i handlarz i mechanik robią się na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 24 minuty temu, kanon1022 napisał: to złażą się zombiaki i handlarz i mechanik robią się na czerwono. Prawdopodobnie kogoś przypadkowo postrzeliłeś. Zombiaki raczej nie są tego przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @Smok nikogo bo wybiegłem z zabudowań pod tunel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 W takim razie nie wiem dlaczego tak się dzieje. W mojej rozgrywce napadły ich psy, ale dalej byli przyjacielsko nastawieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 @smox u mnie najpierw pijawka ,i mięsacze potem złażą się zombiaki nie przypominam sobie żebym kogoś trafił jak tylko pojawiły się mutanty od razu do mnie strzelają na początku gry jaki tryb wybrałeś,ja gram jako samotnik i tryb przetrwania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Też wziąłem samotnika, ale trybu żadnego nie ustawiałem. Gra mi się przyjemnie i bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi