kmicic0 Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 (edytowane) Jak w temacie zespawnowałem sobie broń "żmija Dzika" w opisie jest pojemność magazynka 80 naboi a po załadowaniu pokazuje 60 oto scriny: 1.Żmija Dzika załadowana. . 2. Opis w ekwipunku. Edytowane 12 Września 2018 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Tak bywa, jak się korzysta ze spawnerów. Mod swoje, spawner swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 @kondotier Sprawdź opis w pliku w_mp5.ltx. "Żmija Dzika" ammo_mag_size a ptem się wypowiadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Bo to broń bandyty, a oni zawsze albo oszukają, albo naściemniają jest chyba kilka giwer z pojemnościami magazynków wymyślonymi od czapy i innymi opisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 13 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Zauważyłem brak poważnego podejścia do tematu. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 @kmicic0 Ja odpowiedziałem Ci całkiem na poważne. Problem w tym, że nie muszę pamiętać, czy w tym modzie tę broń można mieć bez spawnowania. Wtedy powinna mieć pełny opis. A jeśli nie, to mod nie ma skąd wziąć tego opisu, jeśli ją zespawnujesz. Dlatego napisałem że spawner pokazał swoje, a mod swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 41 minut temu, kmicic0 napisał: Zauważyłem brak poważnego podejścia do tematu. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA!!!!!!!!!!!!!! Spokojnie, chłopie, co się tak pieklisz? Przecież to tylko minimalna rozbieżność. Załadujesz pukawkę i widzisz jaką pojemność ma magazynek. Opis twierdzi inaczej? Okej, ale wpływa to jakoś na grę, prócz drobnej nieścisłości kosmetycznej? Jeśli tak, to popraw to sam i ciesz się własnoręcznie przygotowanym patchem do spolszczenia. Jeśli nie - autorem spolszczenia jest @kobal. Jak wejdzie na forum to zapewne zwróci uwagę na Twoje znalezisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Jeśli to błąd w tłumaczeniu to moim osobistym zdaniem nie opłaca się wydawać patch dla jednego błędu. Jeśli jest to błąd moda to nawet gdybyśmy chcieli nie jesteśmy w stanie poprawić wszystkich błędów w modach które są dostępne. Fajnie że zgłaszasz błędy ale tutaj wszystko robiony jest charytatywnie i raczej nie ma miejsca na roszczeniową postawę. Chcesz poprawić błąd? To go popraw wrzuć plik i inni skorzystają jeśli będą chcieli. Pytanie tylko czy komuś będzie się chciało wrzucać patcha dla takiego błędu? Szczególnie że faktycznie ta broń może być niedostępna bez spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 Ta "Żmija Dzika", to kiepska broń i nikt długo nie będzie jej używał. To raczej taka ciekawostka i ja tym błędem w opisie bym się nie przejmował. Jednak dla @kmicic0 szacun za spostrzegawczość, bo mało kto czyta opisy broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi