Anton Gorodecki Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 W tym temacie zamieszczamy zrzuty ekranu z modyfikacji z serii New Level Changer 7 (pełna nazwa kryjąca się pod akronimem NLC 7). Pozwolę sobie rozpocząć Spoiler Odbicia na wodzie (w tym przypadku kałużach w czasie deszczu). W dzień w czasie deszczu wyglądają obłędnie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 @Anton Gorodecki Łał, robi wrażenie. Cosik czuję, że będzie w co pograć, ale znów przypuszczam, że ten mod ma dość wysokie wymagania graficzne. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 @seb-stryl na sprzęcie, który masz w profilu pograsz w niego, choć pewnie nie na maksymalnych ustawieniach. I oczywiście minimum 8 GB RAM-u. DODANO: Oczoje*ne ustawienia grafiki można spokojnie wyłączyć więc na pewno znajdziesz "consensus". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) @Anton Gorodecki Spasiba, brat. Będę kombinował z ustawieniami, by móc się zadowolić modziwem. Liczy się komfort, ale i też klimat. Dam znać w przyszłości jak z modem i rzecz jasna, zapodam swoje pierwsze wrażenia. Edytowane 24 Maja 2019 przez seb-stryl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 7 godzin temu, Anton Gorodecki napisał: @seb-stryl I oczywiście minimum 8 GB RAM-u. No weź nie dobijaj, że ten mod wymaga do grania minimum 8GB ramu To nawet LA taka nie była. Jeszcze w ogóle chyba taki mod nie powstał. Chyba, że ta 8 to minimum, żeby takie widoczki oglądać. To ok. Bo u mnie na pokładzie 4 GB i planuję sobie pograć, nawet na rus stronach chciałem znaleźć wymagania ale jakoś mi się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Dorzucę kilka do galerii. NLC to nie tylko "pocztówki z wakacji", znaczny wpływ na niepowtarzalny charakter tego moda mają zwykłe przedmioty, czasem warto przyjrzeć się im z bliska, bo nie wszystkie to anturaż. Spoiler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Niektóre celowniki posiadają opcję regulacji koloru i wyglądu siatki celowniczej (szewronu). Mała rzecz, a cieszy 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 @Anton Gorodecki Robocop w Zonie. Tego jeszcze nie było. Aczkolwiek ciekawy smaczek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 To ja też coś dorzucę. Spoiler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 @anatol ten pierwszy zrzut ekranu twoja postać chyba przypłaciła życiem (chodzi mi tutaj o napromieniowanie) Druga grafika świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Coś mniej efektownego, ale wymownego - nie ma jak dobra broń... 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Małymi kroczkami prę ku Limańskowi i "Podziemiom Kopaczy" (ostatnio odnalazłem tam drogę). Od czasu do czasu uda mi się coś-niecoś ustrzelić Spoiler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zaczynam wędrówkę, więc dla mnie to Początek drogi. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi