Kubuś Puchatek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Odkop, ale w temacie moda szukajka nic nie znalazła. Jak zwalczać pragnienie? U Sidora kupiłem pustą manierkę (wody w sprzedaży nie ma), gdzie ją napełnić? W którymś z modów były to beczki w piwnicy w Wiosce Kotów, tutaj to rozwiązanie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 @Kubuś Puchatek U Sidora powinien pojawić się dialog o napełnieniu manierki. Napełnić mogą główne postaci jak Barman albo Sacharow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Umrę z pragnienia zatem 😞. Wybrałem się do Doliny Mroku, pić się chce a mam tylko 2 energetyki (pacyfikacja Dzika przede mną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Chyba nie dało się umrzeć z pragnienia w tym modzie. Po prostu nie będziesz mógł biegać. Przy zwłokach można znaleźć manierki, ale czy były pełne to już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 (edytowane) Znalazłem przy bandycie jedną manierkę, pustą. Sknera Sidor sprzedaje wodę po 300 rubli za manierkę 😞. Wracam do DM, sprawdzę przy okazji, czy uda się umrzeć z pragnienia. [dodano 1] Gdzie znajdę trupa Żelaznego Feliksa? Powinien być w nim PDA potrzebny do przejścia pod kopułę na CEA. [dodano 2] PDA nie jest potrzebne, można wklepać kod podpatrzony w sieci Uff, skończyłem, w gabinecie figur woskowych. Edytowane 13 Sierpnia 2023 przez Kubuś Puchatek rozwiązanie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca mam problem z uruchomieniem tego moda, pomimo pobrania poprawki do tekstur przy odpalaniu na oświetleniu statycznym wyskakuje błąd FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CBlender_default_aref::Compile [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender_R1\Blender_default_aref.cpp [error]Line : 75 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Not enought textures for shader, base tex: prop\prop_barbwire3 JEDNAK przy zmianie na oświetlenie dynamiczne czy to trzecie gra wiesza się podczas włączania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca @Duszman A spróbuj może tej porady z tego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezzy12345 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Ma ktoś może dalej ten patch na wylot przy przejściu do Doliny Mroku? rozegrałem już grę na oświetleniu statycznym i dalej to samo 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi