DaarMoo Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Może ktoś wie co to za wykonawca ? bolotniki.ogg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @DaarMoo Wrzuć to pytanie do działu rosyjskiego. Może ktoś od nich to zna, więc szybciej odpowie. Albo na PW do Fagota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @DaarMoo albo jest taka aplikacja Shazam, wrzucasz piosenkę, a ona rozpoznaje i wyszukuje autora i tytuł. Tylko musisz poczytać czy to musi być jakaś format np: mp3 czy z jakiegoś ogg wykryje. Bo ja nie czytałem jak to działa. Nigdy z tego nie korzystałem ale wiem, że coś takiego jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi