Svart Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Czyli nadal nie wiemy nic pewnego... No nic. Będziesz miał chwilę czasu to przetestuj moje rozwiązanie. Może pomoże 2 minuty temu, vidkunsen napisał: Jak kiedyś miałem starego kompa - klasa 4 to na 98 i XP często brakowało mi pamięci, Zainstalowałem tego moda w ramach testu "dla śmiechu" na typowym biurowym kompie - taka troche lepsza maszyna do pisanie z Wordem, zintegrowaną kartą graficzna intela, procesorem i3 i 4GB RAM No i śmiga. Na najniższych ustawieniach ale działa. Nawet nie przycina za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 16 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Język mam polski ale region Korea o dziwo, coś jest na rzeczy, zmienię to i ściągnę jeszcze raz moda. Postaram się dziś jeszcze dać odpowiedź 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Niestety nie jestem w stanie pobrać tego moda, może alternatywny link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 @Agrael @tom3kb czy możecie sprawdzić łącze do pobrania https://zone.stalkerteam.pl/file/311 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Sprawdziłem też inne mody. Bez problemu mogę pobierać pliki z linków zewnętrznych lecz pliki wstawione na serwer stalkerteam są nie możliwe do pobrania. Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu, a swoje zdążyłem już tu naściągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 NLC pobierałem z naszego serwera 2 razy. Za pierwszym, gdy tylko się pojawił, a następnie 5 września, gdy @portals sprawdzał, czy można bezproblemowo pobierać pliki. Za każdym razem nie było żadnego problemu. Moda pobrało ponad 120 osób więc dziwna sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Ja też miałem go wcześniej ściągnięte, a problemu nie mam tylko z tym jednym linkiem ale też z innymi na forum. Próbowałem trzech przeglądarek i ciągle to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 1 godzinę temu, Adamstg93 napisał: Ja też miałem go wcześniej ściągnięte, a problemu nie mam tylko z tym jednym linkiem ale też z innymi na forum. Próbowałem trzech przeglądarek i ciągle to samo. Możesz napisać więcej szczegółów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Samo pobieranie rozpoczyna się lecz po jakimś czasie zastyga i wyskakuje "Niepowodzenie-błąd sieci". Tylko, że specjalnie pobrałem dziś kilkanaście inny plików, bez jakiegokolwiek problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svart Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Sciągałem moda wczoraj i przedwczoraj i działało bezproblemowo. Przed chwilą sprawdziłem jeszcze raz i nadal zero problemów przy sciaganiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Prawdopodobnie problem leży po mojej stronie ale nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Spróbuj użyć jakiegoś programu który potrafi obsługiwać wznawianie np. https://ugetdm.com/. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamstg93 Opublikowano 17 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 Jakoś idzie Udało się. Svart miałeś rację, wielkie dzięki, gra chodzi aż miło. Portals dzięki za ten program, pora zmierzyć się z Zoną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svart Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 No i super! Cieszę się że i u Ciebie zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) a ja mam taki problem z uruchomieniem po ok uruchamianie się ekran gry wybieram ustawienia ale gra nie ruszy wiesza się z charakterystycznym "pik" litera E w skrypcie już zmieniłem czy może pomóc ? Edytowane 6 Marca 2022 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi