tom3kb Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Na Ap Pro Showcase pokazywano filmik ze zmianami w tym modzie. Właśnie wyszedł nowy patch, w którym znajduje się część tych zmian. Nowa paczka uzbrojenia, zmiany w interfejsie, zmiany w grafice i silniku. Prace nad kolejnym patchem wciąż trwają więc ten można uznać za wersję beta ale już można testować. Dokładny opis zmian znajdziecie Tutaj. Linki do pobrania patcha: Yandex lub Google Drive. Torenty: Klik 1 i Klik 2. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Istnieje jakikolwiek cień szansy że ta nowa wersja zostanie przetłumaczona na polski albo chociaż angielski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Nadchodzi soljanka 2020 więc chyba nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Broń w NS 2016 + OGSR Engine Update 2022: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The oofed one Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @Anton GorodeckiMasz może jeszcze to swoje spolszczenie do moda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @The oofed one Ta wersja na OGSR nie ma spolszczenia, a to ze zwykłej nie działa. Do gry po polsku zostaje zwykłe NS2016. Ale czy @Anton Gorodecki nie zrobił jego adaptacji, nie wiem. Pisał, że trudną nie będzie. Lecz jej nigdzie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Jeszcze nie zrobił bo bez przerwy jakieś nowe patche są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 @Anatolij Ale z tego co wiem, to @Anton Gorodecki robi adaptację do NS2020 i to do niej są ciągle nowe łaty. Też czekam, aż skończą to zmienianie. A NS2020 na razie nie jest publicznie dostępna. Miałem jedną z wersji beta do testowania, ale już u Górnika była klapa z możliwością ładowania broni. Na tym skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 #1 post został zaktualizowany. Dodatkowo przetłumaczyłem zmiany, które wnosi aktualizacja z 01.01.2022 r., ale już na wstępie chciałbym zaznaczyć, że mogą i raczej na pewno występują błędy w owym tłumaczeniu, za co z góry przepraszam. Dodatkowo: Link do dodatku "Weather Breathing of Zone" jest na AP nieaktywny. Można pobrać inny HUD lub interfejs pod rozdzielczość 16:10-16:9-5:4, ale jeszcze się w to nie zagłębiałem. Tak czy siak - sporo tego Swoją drogą, to Hug jest w trakcie przechodzenia moda. Każdy odcinek trwa ponad godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Przegląd funkcji nowego patcha: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi