ShogunShinto Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Macie może problemy przy ponownym wczytaniu gry? Mam tak na wersji sgm 2.0 +geonezis 2.0 oraz sgm 2.1. Wirtualna ustawiona na 4096. Posiadam c2d 4.0 2gb ram 9600gt winxp. Gra wywala do pulpitu. Błąd z xcore.dll. Jakiś problem z 174kb, nie wiem o co tam chodzi;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Daj loga błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zapewne brak pamięci. Sposobem jest wciśnięcie "zakończ grę" i z zakończonej odpalać sejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Przejrzałem moje logi. Najczęściej występuje: xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "C:Program FilesGSC World PublishingS.T.A.L.K.E.RbinxrCore.dll" at 001B:002CE12E, xrDebug::backend()+174 byte(s) Co ciekawe z różnych powodów. A to błędna lub brak animacji, a to niewłaściwe parametry czegośtam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zapewne brak pamięci. Sposobem jest wciśnięcie "zakończ grę" i z zakończonej odpalać sejwa.Spróbuję. Dziękuję ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Tak na marginesie: sporo przydatnych informacji, tłumaczeń na angielski i dodatków do pobrania tu: http://www.gsc-game....munity&s=forums Grzebią chłopaki, kombinują, rozwijają... Tylko brać przykład! Na przykład dodatkowe (nowe) mutanty, takie jak szczury,koty, więcej zombi, grypy stalkerów. Do pobrania tu: http://www.fileserve.com/file/B4GmWZb/SGM2-New.rar (dla SGM 2.0) http://www.mediafire.com/?5cppmu8565l8v8z (dla SGM 2.1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaddMAX Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Witam. Mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Mógł by ktoś podać kolejność instalacji, oraz linki, bo trochę się pogubiłem. Z góry dziękuje. Edytowane 24 Listopada 2013 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Kol. MaddMAX - jeśli problem z instalacją dalej jest aktualny, zapamiętaj ogólną zasadę postępowania:instalujesz kolejne patche wg. dat wydania np. Fix 4.12 kumulowany [gdzie wyróżniony kolorem jest nie numer poprawki a data wydania.]Widzę jak dużo jest tych poprawek, jeśli mamy Fix 11.12 kumulowany a następnie Hot fix dla 11.12, a później kolejne - oznacza to tylko dużą niestabilność moda. Po wymienionej w 1 poście kolejności patchy, instalujesz te ze strony moda.Na stronie pobierania mamy takie fix'y:SGM_COP_v2.0_FIXED_17.12.rar SGM_COP_v2.0_FIXED_2_17.12.rarŻeby mieć pewność co do instalacji, po pobraniu patch'y - wyrzuć je w osobne foldery a następnie kopiuj wg.dat, które zawarte są w nazwie patcha jak również właściwościach pliku/folderu.Z góry mówię, że nie mam tego moda, natomiast kolejność instalacji podpowiada logika. Co do stabilności - na jej korzyść dobrze nie świadczą hotfix'y fixów. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez The Emperor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umbrober2012 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Dlaczego u mnie jest tak, że jak jest dużo krwi i to bardzo dużo, to gra mi się tnie? Może fiksa pobrać, czy co? Edytowane 24 Listopada 2013 przez metek58 Błędy w ortografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 @umbrober2012 - jesteś pewny że to krew odpowiada za spadek płynności gry?W tej sytuacji zmniejsz efekt krwi. Znajdź plik system.ltx [lokalizacja: gamedataconfigs], przejdź do sekcji [bloody_marks] i zmień wartości na poniższe:dist = 2.0max_size = 0.3min_size = 0.06nominal_hit = 0.5sprawdź jakie masz wartości, ich zmniejszenie zminimalizuje efekt krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umbrober2012 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 no bo np gram i załanczam trainera biore nieśmiertelność i jak jestem ranny i mi dużo bardzo bardzo dużo krwi wylatuje to mam takie lagi że sie grac nie da the emperor robie tak jak napisałesz ale jak chce zapisac to wyzkakuje odmowa dostępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Musisz mieć uprawnienia administratora by modyfikować niektóre pliki, przeczytaj ten wątek i rozwiąż problem z brakiem uprawnień i na przyszłość - nie pytaj o podstawowe kwestie związane z obsługą systemu - to nie jest ani dział, ani forum na tego typu dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umbrober2012 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 z chackowałem to z uprawnieniami administratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jeśli gram na starej wersji moda i jak zainstaluję tą, to czy muszę zaczynać grę od nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Na pewno tak.. Ja najbardziej polecam wersje 2.0 z dodatkiem Geonezis. Chyba najbardziej rozbudowana questowo, kupa nowych broni itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggfgfg Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 jest spolszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 @ggfgfg sprawdź sobie w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi