Starika.. Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Spartaczyłem zadanie na przejście przez nasyp przy użyciu żołnierza. Zdobyłem kombinezon naukowca z posterunku, aczkolwiek elektra pod mostem zawsze mnie zabija. Jak ją pokonać? Jest jakiś inny sposób na przejście pod mostem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Już nie pamiętam Złotej Kuli, ale może spróbuj rzucić śrubką, elektra powinna się wyładować, przebiegasz, rzucasz itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 @Starika.. Miałem ten sam problem spróbuj przejść przez nasyp, po prawej stronie tam gdzie stał kuźniecow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 @Starika.. Sądzę, że nie udało Ci się przebiec pod mostem, kiedy zwabiłeś tam tych, co na Ciebie polowali. Ale to nie problem. Można próbować przejść górą przez nasyp, z prawej strony między wagonem a płotem. Ale to udaje się tylko szczęściarzom. Zazwyczaj ( ja tak zawsze miałem ), ta dziura w skrypcie nie działa. Ale skoro już masz ten ochronny kombinezon zabrany ze strażnicy, to w przepuście pod torami trzeba iść na niskim przysiadzie przyklejając się do ściany. Ja to przyklejanie robiłem ustawiając GB lekko do niej zwróconego. A skoro już będziesz przechodził za nasyp, to po rozmowie z Andrzejem i wojskowym w ruinach zagrody, kiedy ruszycie do przejścia na Wysypisko, pozwól im iść samym, a ty idź do tego strąconego śmigłowca. Andrzej z Wojakiem poczekają na ciebie. W temacie ZK jest dokładny opis jak zachować się przy śmigłowcu. Ale w skrócie. Najpierw musisz pomóc tym dwóm stalkerom co ugrzęźli w anomalii i dopiero po rozmowie z nimi idziesz do śmigłowca. Trud tego zadania jest solidnie wynagrodzony i zdobycz przydatna do końca moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 7 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Sprawa nieaktualna, bo znalazłem sposób, ale dziękuję. https://www.youtube.com/watch?v=fh9VHvwMlJ8&list=PLd8sA6f6kLse3QSKyzcDkocQMXNqPgMla&index=16 Dla każdego kto będzie miał taki sam problem podsyłam filmik pomocniczy. minuta 3:15 Trzeba stanąć przed elektrą, zapisać potem szybko wczytać i przebiec do przodu, elektra nie będzie już stanowić wtedy problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Patrząc na to co pokazał YTiuber, to raczej nie warto go naśladować. Widocznie na Obrzeżach tylko pozbierał ze schowków, bo nie widziałem w jego inwentarzach, tak w plecaku jak i schowku bardzo cennego kombinezonu kuriera, albo nawet takiego wzmocnionego na udźwig, który można kupić. W dalszej części, może mieć problemy z zabieraniem tego co potrzeba. Tak samo nie zrobił wcześniejszych zadań na przejście pod mostem, ani na zdobycie kombinezonu ochronnego. Tylko przypadek pozwolił mu przejść w tym co miał. Nie wiem jak miał dalej, ale też nie widziałem info od Andrzeja. A jest kluczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi