Agrael Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Uważam, że warto pomyśleć nad nową aktualizacją strony. W każdym razie mam parę pomysłów. Może zacznijmy od logo forum oraz tła. Wiem, że są wśród nas osoby, które nie za bardzo chcą się z nim rozstawać. Więc może warto pójść inną drogą ? @portals Czy byłaby możliwość wykorzystania motywów strony ? W skrócie: Dać do wyboru dwa motywy - z aktualnym wyglądem strony i zupełnie nowy, zawierający inne logo oraz tło strony. @Szczepan9205 podsunął mi taki pomysł i według mnie to strzał w dziesiątkę, bo każdy będzie zadowolony. Przypominam, że @Anton Gorodecki kiedyś zaproponował takie banery zawierające logo: Spoiler Nowsze: Dodam jeszcze propozycje od @Suseł: Spoiler Tło też musi być odpowiednie. Najlepiej jakiś ładny widoczek: Spoiler Jednak najpierw trzeba poczekać na @portals i dowiemy się, czy jest to w ogóle możliwe. A teraz druga sprawa. Dźwięk PDA ze stalkera jako przychodząca PW na forum. Da się coś takiego zrobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Ja również podsunąłbym pomysł. Od aktualizacji z tymi tytułami, trochę mnie jedna rzecz kuje w oczy. Chodzi o taką "przerwę" czy też puste miejsce po prostu, pomiędzy rangą a liczbą odpowiedzi. Moim zdaniem schludniej wyglądałoby to w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 @Dr_Sztychowka Było już to poruszane w innym temacie, ale najprawdopodobniej nic się nie da z tym zrobić. Jednak może jest jakaś nadzieja - @portals bardziej zna się na takich rzeczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 A dodacie znowu żeby pokazywało na jakim temacie siedzi użytkownik? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 @Suseł: Wydaje mi się że ta opcja powinna dalej być. Sprawdzę. @Dr_Sztychowka: Tutaj jak pisałem do @Agrael się pomyliłem i faktycznie coś jest nie tak w tym miejscu. Postaram się to poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 @portals Nie ma pokazywania jaki temat ogląda forumowicz. Jest okno z mini profilem. Tu przy SB jest ono m.z. zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi