tom3kb Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Tytuł oryginalny: Завещание Султана Platforma: Zew Prypeci Data Premiery: 04.11.2021r. Autor: Рыж Autor Spolszczenia: OPIS: Spoiler Mod Testament Sułtana to fabularne dopełnienie/rozszerzona wersja moda Zimowy Snajper. Sułtan dociera do Sarkofagu i do Monolitu. Po dotknięciu Spełniacza Życzeń przesiąkł prawdziwą wiarą. Za oczyszczenie duszy Monolit zarządzał od Sułtana przekazania wszystkich bogactw zebranych przez Bandytów. Sułtan spisał dokumenty, w których zostawił namiary na 24 schowki i oddał je Monoliciarzom. Po jakimś czasie gdy doszedł do siebie skontaktował się z Wilczarzem i podpisał z najemnikami kontrakt na odzyskanie/zniszczenie tych dokumentów. Gracz ponownie wciela się w snajpera Monolitu Barsa, który musi zlokalizować schowki Sułtana, dodatkowo poszukuje rzadkiego dwuczęściowego artefaktu Zimowego Płomienia. W porównaniu do oryginału dodano jeszcze trochę zmian. Zmieniono niektóre postaci i mutanty, część dialogów i niektóre egzemplarze broni. Usunięto śpiwór, gracz może się ogrzewać przy znalezionych schowkach Sułtana. SCREENY: Spoiler LINKI I INSTALACJA: Spoiler Mod: KLIK INSTALACJA: Wypakować archiwum moda do głównego folderu gry. Jeśli ktoś chce przywrócić minimapę musi usunąć plik zone_map.xml z gamedata\configs\ui\zone_map.xml. Źródło: Temat moda. Źródło: Temat moda. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Ten mutek nr.1 to Bies z Wieśka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Wygląda obiecująco: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Nie wchodzić, ciekawośc, pierwszy stopień do reaktora* * z księgi przysłów Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Mod stosowny do tego co aktualnie mamy za oknem. Spoiler Kto chciałby w niego pograć, niech go szybko pobierze. Mod wykorzystuje innego moda o nazwie Zimowy Snajper i jego autor zażądał usunięcia Testamentu jako plagiatu. Więc może zniknąć. Pograłem trochę, ale widzę, że to mod niedorobiony. Niby autor moda dokonał poprawek, ale ja ich u siebie nie widzę. A ponadto, jak sam autor przyznaje, nie zrobiono nowych tekstur dla worków z pieniędzmi i dlatego nie można ich przenosić do schowka. Za to można używać jako ocieplającego kombinezonu. A ich ilość i waga powoduje, że zabierają cały udźwig GB. A zebranie wszystkich 24 worków, nie daje zakończenia moda, trzeba przerwać grę samemu. Z mrozem i zamarzaniem, miałem styczność tylko na początku moda. W dalszej części gry, mimo długiego przebywania w terenie, nie musiałem korzystać ani z ognisk, ani ze środków rozgrzewających. A dziwnym jest to, że pomimo jednakowych pancerzy, nasz GB marznie, a jego współtowarzyszom nic się nie dzieje. A wystarczyłoby dodać u handlarza możliwość kupna kufajki i walonek. A to by potrzebowało nowych tekstur. No cóż, mod robiony jednoosobowo, wypuszczony bez testowania, więc są takie skutki. No i mam chyba jeszcze buga, bo mimo dwukrotnego rozpoczynania gry, nie pojawiła mi się kwestowa stalkerka. Ani żywa, ani nie znalazłem jej trupa ( jest taka opcja w modzie ). Więc z konieczności muszę zakończyć grę. A szkoda, bo nowa fabuła dość ciekawa. A i mutanty też. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolkin Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez koolkin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi