Ignachinio Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października Może coś nie tak masz z czcionką w grze. Ale generalnie przeszkadza Ci to? Nic przecież w grze nie piszesz. Ja bym nic nie ruszał. Od tak jest i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października no troche bo jak musze zrobić mały wypad do przeglądarki to jest chaos i musze zamykać gre, restartować kompa tylko po to by komuś odpisać na Messengera, zapytać o coś na forum itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października @wariatzapodałem tego sejwa, ustalisz gdzie zagineła ta misja z imadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października @Sarkazm A Ty patrzysz czasem na listę zadań w PDA? Tylko wczytałem Twój zapis i oczywiście zadanie na imadło masz aktywne, co prawda pod nieco inną nazwą, ale wystarczy uważnie przejrzeć listę... Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 32 minuty temu, wariat napisał(a): @Sarkazm A Ty patrzysz czasem na listę zadań w PDA? Tylko wczytałem Twój zapis i oczywiście zadanie na imadło masz aktywne, co prawda pod nieco inną nazwą, ale wystarczy uważnie przejrzeć listę... Ukryj zawartość No to teraz do Fanata? Który to był bo zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października @Sarkazm Fanat jest na Kordonie w wiosce kotów, zastępuje Wilka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 4 godziny temu, wariat napisał(a): @Sarkazm A Ty patrzysz czasem na listę zadań w PDA? Tylko wczytałem Twój zapis i oczywiście zadanie na imadło masz aktywne, co prawda pod nieco inną nazwą, ale wystarczy uważnie przejrzeć listę... Pokaż ukrytą zawartość Ok. Mózgi wykonane, misja na imadło wzięte, z Fanatem pogadane, misja każe mi iść do Zakładu Metalurgicznego ale przejścia dalej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października @SarkazmMisja każe ci wyeleminować najemników z Mrocznego Parowu i w trakcie tej misji zdobywasz przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października @Sarkazm o wszystkim co masz zrobić informuje Cię Fanat z którym gadałeś plus masz zapis w PDA. W opku nie przeklikujemy rozmów tylko wszystko uważnie czytamy. Tam w sumie jest większość informacji zawartych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 9 godzin temu, Ignachinio napisał(a): @Sarkazm o wszystkim co masz zrobić informuje Cię Fanat z którym gadałeś plus masz zapis w PDA. W opku nie przeklikujemy rozmów tylko wszystko uważnie czytamy. Tam w sumie jest większość informacji zawartych. w środku nocy załapałem jak przypadkiem lazłem przez Parów, niestety misja jest zbugowana. Zniszczyłem 2 stanowiska moździerza ale zalicza mi tylko 1. Próbowałem kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października @Sarkazm Przy jednym z moździerzy w zachodniej części lokacji oprócz moździerza trzeba też zniszczyć skrzynkę z amunicją i wtedy zaliczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października gdzie niby w zakladzie metalurgicznym jest ten bandyta kuzniecowa? Bo przeszukalem caly rejon i tylko najemnicy i mutanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października Na przeciwko wejścia do zakładu. Jest taka pseudo wieś. W jednej z chatek siedzi on. Nie przegapisz mapa bardzo mała liniowa. Bodajże druga albo trzecia przy ulicy. Sprawdzaj na PDA w kontaktach pojawi Ci się on na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października (edytowane) 21 minut temu, Ignachinio napisał(a): Na przeciwko wejścia do zakładu. Jest taka pseudo wieś. W jednej z chatek siedzi on. Nie przegapisz mapa bardzo mała liniowa. Bodajże druga albo trzecia przy ulicy. Sprawdzaj na PDA w kontaktach pojawi Ci się on na pewno. tylko ze go nie ma xDDD Nigdzie, same trupy najemnikow, mutki i helikopter, sprawdzilem kazdy kat Gra jak zwykle cheatuje bo tego dezertera tam zwyczajnie nie ma i nie bylo Edytowane 20 Października przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października A byłeś tam wcześniej? Może go wybiłeś już? Albo czasami zdarza się, że aby nie nakładały się zadania nie respi się przy pierwszej wizycie. Wyjdź jak skończysz zadanie i wejdź jeszcze raz. Powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 20 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października nie bylem, wyjde i wejde dalej nic, nie ma go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października Musisz zakończyć zadanie rozpoznanie bojem. Także musisz iść zameldować komu trzeba, że w zakładzie jest porządek i dopiero jak będziesz miał w zakończonych to możesz wrócić do Zakładu i będzie tam Kojot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października Sarkazm - zapisz stan faktyczny, cofnij się do zapisu przed wzięciem misji i poczytaj to co tam ci nawijali w kwestii wykonania zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października Dobra walić dziada, może kiedyś się pojawi, ważniejsza jest chyba misja z czołgiem dla Wkręta, oznaczyłem już jeden na Radarze, wiem że jeden chyba jest w Czerwonym lesie o ile nie usuneli go ale tam i tak nie mam wejścia, i na tym moja wiedza się kończy. Ktoś pamięta gdzie jeszcze te tanki stoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października Ale skaczesz pomiędzy zadaniami Czołgi gdzie stoją. Na CEA-1 i CEA-2(elektrownia) w czerwonym Lesie na radarze. Jak skończyłeś zadanie rozpoznanie bojem i wrócisz teraz do Zakładu to będziesz miał tego asa do ubicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października na czerwony las nic nie poradze bo nie mam tam wstępu. Ogólnie to próbowałem odblokować sobie te lokacje korzystając z poradnika ale to straszny chaos z tymi zadaniami i nie wiem od czego zacząć i jak iść z zadaniami by ominąć te nieistotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października Żeby odblokować Czerwony Las to musisz robić zadania ukierunkowane na Kła. Najpierw poszukiwanie jego zabójców a potem następne które doprowadzą Cię do wysłania Cię tam. Rozumiem, że Warlabu nie masz jeszcze zbadanego? Druga ważna linia to poszukiwanie Egzy Czarnego Doktora bo to Cię zaprowadzi na Zaton Jupiter i dalej. Tak więc na tych dwóch liniach bym się skupił. Jednak pamiętaj grasz w OP 2.2 poboczne zadania (nie licząc tych chorych zbieraczych) też są nagradzane fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 12 minut temu, Ignachinio napisał(a): Żeby odblokować Czerwony Las to musisz robić zadania ukierunkowane na Kła. Najpierw poszukiwanie jego zabójców a potem następne które doprowadzą Cię do wysłania Cię tam. Rozumiem, że Warlabu nie masz jeszcze zbadanego? Druga ważna linia to poszukiwanie Egzy Czarnego Doktora bo to Cię zaprowadzi na Zaton Jupiter i dalej. Tak więc na tych dwóch liniach bym się skupił. Jednak pamiętaj grasz w OP 2.2 poboczne zadania (nie licząc tych chorych zbieraczych) też są nagradzane fajnie. Warlabu nie mam, od czego zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października No to musisz koniecznie odblokować Warlab. A jak daleko jesteś w zadaniu na poszukiwanie zabójców Kła? Coś już Ci się udało zrobić? Ducha już znalazłeś? Skończyłeś fabułę podstawki prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 21 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października (edytowane) 15 minut temu, Ignachinio napisał(a): No to musisz koniecznie odblokować Warlab. A jak daleko jesteś w zadaniu na poszukiwanie zabójców Kła? Coś już Ci się udało zrobić? Ducha już znalazłeś? Skończyłeś fabułę podstawki prawda? Nie ukończyłem, Ducha też nie, wyłączyłem tylko Mózgozwęglacz. Czyli skończyć podstawke a potem się odezwać? Edytowane 21 Października przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi