Anatolij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Potrzebuję od tłumaczy najnowszą wersję słownika Stalkera potrzebnego do tlumaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Anatolij Ten słownik od dawna nie był już aktualizowany. Jego znaczenie skończyło się razem z modami wiernie trzymającymi się wszystkich nazw z podstawek. Przy nowych modach, wprowadzał tylko niepotrzebne komplikacje. Szczególnie w tych, które rozgrywały się na lokacjach z różnych podstawek i na nieoficjalnych. Przypuszczam, że taki "najaktualniejszy" będzie miał @metek58 , bo on był jego zwolennikiem i nanosił do niego poprawki. No, jeszcze coś może mieć @smox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Aktualny link jest do tego z 2012 roku https://stalkerteam.pl/applications/core/interface/file/attachment.php?id=512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Anatolij Ja mam taki, z 2019, ale może @metek58 będzie miał bardziej aktualny. Słownik S.T.A.L.K.E.R - 2019.xls 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 48 minut temu, Meta napisał: @Anatolij Ja mam taki, z 2019, ale może @metek58 będzie miał bardziej aktualny. Słownik S.T.A.L.K.E.R - 2019.xls Meta - o to chodzi własnie . Znalazłem odpowiedz na pytanie z innego postu:-)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Tak z tym słownikiem. A jakby zamiast tego nieszczęsnego Dymu z ogniska jednak coś mniej wprost np. Ogienny czad czy Ogniskowa mara albo Ogniskowa mgła; a niepotrzebnie eng. Bungee po prostu Tarzanka (i czytać Tar-zanka ) ? Koniec końców decyduje - ten, kto wklepuje. Edytowane 18 Stycznia 2022 przez qlkin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi