tedyt Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Witam :) Jestem w Barze, mam już zebrane wszystkie dokumenty i chcę iść na Radar. Zgodnie z poradnikiem chciałem dostać kwest Pierwszy Kameleon. Niestety agent MI-5 nie ma zamiaru ze mną rozmawiać. Polazłem sam- przy helikopterze nie spawnują się ani Kameleon, ani Nińdż,a ani snorki. Co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Niestety, jeszcze tam nie doszedłem, ale zobacz w pierwszym poście - Przewodnik przechodzenia i porady do moda Priboj Story 1.4 – Ukryte Zagrożenie...by @kondotier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) No i znalazłem przyczynę braku dialogu na Pierwszy Kameleon. Oto ona: Pierwszy screen to wersja Rus gdzie za 4 arty dostaniemy kolejną informację a drugi screen to wrsja PL ten sam zapis i ten sam dialog, a jednak całkiem inny. Gdzieś zakradł się błąd. Nie myli się tylko ten - co nic nie robi. :thumbsup: Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Szacun @Cichy, przegapiłem ten dialog. Zaraz poprawię i wstawię patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Pytanie z serii co zrobić...Jestem w trakcie zadań początkowych..tzn. Woronin, Pliczko, dziwczyna..przewodnik zwraca uwagę by nie zabierać rzeczy na które nie ma się zadania. Trochę do bani to rozwiązane..po co spawnują się rzeczy, jeżeli nie wolno ich zbierać. W Dolinie Mroku są dokumenty (raport o mutacji) w skrzynce jednego z domów zabrać, czy nie ? W x-18 na dole jest pendrive w niebieskiej skrzynce..to samo pytanie ? Dokumenty obok wejścia zabrałem i sugerują wycieczkę na Agroprom...iść, czy najpierw do Baru zdać wszystkie trzy zadania. W podstawce zawsze był obowiązek marszu na Kordon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Z tymi dokumentami, to chyba jest tak, by nie iść od razu np. na MW czy do Baru i tam je zebrać, pomijając wcześniejsze. Te dokumenty co pytasz, to ja je zbierałem, bo są to dokumenty pomocnicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dzięki za pouczenie, o tworzeniu spoilera. Będę korzystał przy następnych wklejaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wstawiłem kolejnego patcha. Poprawia brak dialogu w Barze z agentem Natvacem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To dobra zbieram wszystko na Twoją odpowiedzialność. Jeżeli zepsujesz mi moda to znajdę i odstrzelę... . Idę na wszystko jedno do Baru zdać te trzy zadania. // ...forum dalej zwolniło i nic nie idzie napisać... :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mam pytanie.Czy zakończenie dialogu z agentem w Barze powinno tak wyglądać:http://speedy.sh/2vkva/ss-juarez-08-20-12-16-19-47-l05-bar.jpg Chciałem dostać kwest Pierwszy Kameleon,ale nie wyrażam zgody tylko każę mu czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 @Jurek48 - chyba tak. Wysyła Cię po PDA "Myśliwego" i pewnie dalsza rozmowa będzie jak mu to PDA przyniesiesz. Mnie podczas pierwszej rozmowy kazał przynieść dwie "Gwiazdy wieczorne" i dwa "Upiorne kulebiaki". Może treść tej rozmowy zależy od tego jak gramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Smox te dialogi za każdym razem wyglądają podobnie w PDA też się nie zapisuje co trzeba zrobić tylko trzeba uważnie śledzić dialog.Muszę się do tego przyzwyczaić.Teraz idę szukać namiot i helikopter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wstawiłem patcha 0.4. Zawiera on poprawione zgłoszone błędy i naprawia wylot związany z teksturą celownika m14scop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Pytanie z serii co zrobić...Jestem w trakcie zadań początkowych..tzn. Woronin, Pliczko, dziwczyna..przewodnik zwraca uwagę by nie zabierać rzeczy na które nie ma się zadania. Trochę do bani to rozwiązane..po co spawnują się rzeczy, jeżeli nie wolno ich zbierać. W Dolinie Mroku są dokumenty (raport o mutacji) w skrzynce jednego z domów zabrać, czy nie ? W x-18 na dole jest pendrive w niebieskiej skrzynce..to samo pytanie ? Dokumenty obok wejścia zabrałem i sugerują wycieczkę na Agroprom...iść, czy najpierw do Baru zdać wszystkie trzy zadania. W podstawce zawsze był obowiązek marszu na Kordon.Bierz w danej lokacji co się da. Ja 2 razy przechodziłem i za pierwszym na wariata kosiłem co popadnie i doszedłem do MW, za drugim jak Pan Bóg przykazał i efekt mam ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tak zrobiłem zbieram wszystko co wpada mi w ręce. Poszedłem do Baru zdać trzy zadania i dobrze bo zadanie u Woronina jakieś krótkie jest. Trochę jeszcze i by mi przepadło. Idąc normalnie od wejścia do Baru zadanie nie zaliczało się po dotarciu na mostek tam gdzie są psy, musiałem galopem biec od autozapisu by zdążyć. Wiem, że to przypadek ale tak było. Może ktoś podpowie gdzie szukać tego Rudzielca z dokumentami. Według PDA Hantera ma być na Kordonie. Zabiłem na Kordonie już z 50-ciu bandytów, a tego jak niema tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam ja spotkałem Rudzielca w Kordonie , a dokładniej na ATP spotkanie było dość krótkie i Rudzielec go nie przeżył ;p Miał przy sobie białą walizeczkę z dokumentami UHSF Nr2 .A teraz moje pytanie na Magazynach Wojskowych w bazie powinnśmy spotkać Striełoka ? bo u mnie go nie ma . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedyt Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) U mnie też go nie było -będzie później- nie przejmuj się :) Malakas :) Jest na ATP w Kordonie- na pewno Edytowane 21 Sierpnia 2012 przez tedyt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Witam ja spotkałem Rudzielca w Kordonie , a dokładniej na ATP spotkanie było dość krótkie i Rudzielec go nie przeżył ;p Miał przy sobie białą walizeczkę z dokumentami UHSF Nr2 .A teraz moje pytanie na Magazynach Wojskowych w bazie powinnśmy spotkać Striełoka ? bo u mnie go nie ma . Dostaniesz kwest na Striełoka. Raczej szukałbym go na Agropromie a nie na Magazynach Wojskowych, taka mała sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Může mně někdo napsat co je to za artefakt "Upiorny kulebiak" a kde se vyskytuje?.Je to pro toho agenta.Už jsem našel skoro všechny druhy ale "Upiorny kulebiak" nemám. Malakas: Ten Rudzielc se objeví na Kordonu v ATP až když projdeš Agroporm a vezmeš PDA velitele. // Może mi ktoś powiedzieć co to za artefakt..Upiorny Kulebiak ..i gdzie się spawnuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 "Upiorny kulebiak", to nowy artefakt. Jeden znalazłem w Dolinie Mroku, zaraz po przejściu z Wysypiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 W samej Dolinie Mroku są 2. 1 nz Rostoku (Dzicz). Wygląda w plecaku tak: Na ziemi wygląda jak obłok pary. Trudno zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 W takim razie spawn jest losowy , bo ja znalazłem 3 praktycznie obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Trochę zostawiłem grę bo format załatwił PC, ale zachować zapisy to święta sprawa. Dwie sprawy... Temat Rudzielca...Po znalezieniu PDA u Najemników i laptopa u dezertera na Agropromie poszedłem do Baru oddać laptop i zabrać nagrodę. Później na Kordon i Rudzielca nie było. Cofnąłem grę do Agropromu i poszedłem w normalnej kolejności, czyli od razu według wskazówki na Kordon. Rudzielec był na ATP. Może to przypadek, ale piszę tak na wszelki wypadek. /// Druga sprawa... Jeżeli nie chcecie kwiatów i zieleni na lokacjach to można wykorzystać paczkę tekstur z forum AMK...zmienia glebę i roślinność na bardziej klimatyczną. Jeżeli ktoś się zdecyduje należy wrzucić obowiązkowo obydwie poprawki do gamedata...jedna będzie powodować błędy. Link...http://narod.ru/disk..._threat.7z.html Link...http://narod.ru/disk..._threat.7z.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaczynam od nowa. Nie trzymałem się na początku gry opisu i potem miałem problemy. Mam takie pytanie - Czy Nowikow (Wysypisko), po rozmowie jest do czegoś potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Mnie się przydał tylko do handlu "złomem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi