Raven Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 @Ignachinio trzymaj wrzucasz do gamedata\config\weapons\ knife.ltx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dziękuje A powiedz mi jesteś w stanie wydzielić ze swojej paczki każdą cześć osobno? Ja wiem męczę bułę strasznie Ale tak aby dało się zainstalować każdą rzecz osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Takie hacki nie będą powodować problemów z nowym patchem? Wgrałbym jakieś na udźwig np ale się cykam Edytowane 18 Maja 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Chłopaki pisali że nie kto nie ryzykuje ten 1000 sztuk AK-74 w plecaczku nie nosi @Raven jak nie mam to stworzyć folder? Jakby jeszcze dało radę wywalić te baterię z egzo Edytowane 18 Maja 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A wiecie może jeszcze gdzie jest pancerz dla biesa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) W op-2 był w kryjówce Striełoka na Agro za rurami Skoro zadania są bardzo podobno to tam bym poszukał Podrzuci ktoś schowki kolekcjonera? Gdzie są? Edytowane 19 Maja 2019 przez Ignachinio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Nie pobierałem tego pliku. Ale ......Урон ножей.7z Nie wiem czy pod 7.3 pójdzie. 8 godzin temu, Ignachinio napisał: W op-2 był w kryjówce Striełoka na Agro za rurami Skoro zadania są bardzo podobno to tam bym poszukał Podrzuci ktoś schowki kolekcjonera? Gdzie są? @Ignachinio - wejdz w tematy Op 2.0 - tam masz wszystkie schowki -tak Kostii jak i Kolekcjonera. Zmian dla 2.1 nie robiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 50 minut temu, boberm napisał: Nie pobierałem tego pliku. Ale ......Урон ножей.7z Nie wiem czy pod 7.3 pójdzie. A po czym poznać że działa? 1 minutę temu, Ignachinio napisał: A po czym poznać że działa? No właśnie nie mogę znaleźć nigdzie szukałem i nic.. dlatego liczę na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) A chciażby tu: Schowki Kolekcjonera są wszystkie takie same w Op 2 i 2.1. Ewentualnie włącz sobie lokalizacje tychże w Opcjach A po czym poznac że działa - nóż nie będzie się zużywał ... po jakimś czasie gry. Edytowane 19 Maja 2019 przez boberm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Dziękuje jesteś wielki o to to to Wiem już wgrałem, a dasz radę jeszcze te akumulatory ogarnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 @Ignachinioakumulatorów nie da się odłączyć od egzoszkieletów - jest co prawda taki czit w mojej paczce i możesz dzięki niemu bez akumulatora biegać itd., ale aby egza działała w 100% jest on potrzebny inaczej zawsze na ekranie będzie się wyświetlała ikona braku baterii (pełną frajdę z egzo dostajemy więc później w fabule, kiedy handlarze zaczynają sprzedawać akumulatory). Jedyna rzecz którą można zrobić z akumulatorami to to aby bateria się nie rozładowywała podczas ruchu / sprintu / skakania. Masz załączony pliczek, który wrzucasz do \gamedata\config\misc\ - foldery oczywiście musisz najpierw sam stworzyć, duh Według mnie nie ma potrzeby rozkładania całej paczki czitów na mniejsze - w pliku Czitinfo są podane wszystkie elementy danego czitu wystaczy więc usunąć te których się nie chce i wsio - prościej nie można outfit.ltx 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Już się pogubiłem, może ktoś w skrócie napisać jakie pliki podmienić żeby był większy udźwig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Pamiętam, że pewne opcje należało ustawić przed rozpoczęciem gry, bo później zmienianie ich nic już nie daje. Bodajże chodziło o schowki (zwykłe, rzadkie etc. etc.) i jeszcze coś. Moje pytanie tyczy się opcji dodatkowych utrudnień>opcji respawnu. Ustawiłem na rzadki. Czy jeśli w trakcie gry chciałbym wrócić do normalnego ustawienia, to gra zmieni parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @Zwinnypobierasz to: udźwig (dodałam bin ze zmodyfikowanym plikiem xrCore - odblokowuje silnik do czitowania). Wrzucasz to do folderu z grą ze zgodą na zmianę, modyfikujesz plik fsgame (gamdeata z false na true) i masz zwiększony udźwig do 500kg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Jestem w podziemiach agro i mam do was dwa pytania? Nie mogę znaleźć tego ulepszonego automatu Striełoka? Tak ma być? I gra każe mi przejść pomieszczenia dalej a tam pusto ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @Ignachinio Właśnie sobie obejrzałem jakieś filmiki i tego automatu nie ma na tej szafce co zwykle, w tym drugim pomieszczeniu co przechodzi się tunelem pod podłogą też pusto Chyba nie ma tego automatu teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @tom3kb było by bardzo przykro jakby tej broni tam nie było :( A co było w tym drugim pomieszczeniu bo już pamięć nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @Ignachinio W NS 2016 był automat w tym drugim pomieszczeniu na łóżku w plecaku, nie wiem jak wygląda to pomieszczenie w OP 2.1. musisz sobie wejść i obszukać dokładnie. @edit W OP 2.0 automat Striełoka był na szafce w pierwszym pomieszczeniu, może ci spadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Jest tam pusto :( Czyli automat został usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @Ignachinio W OP 2.0 był w tym pierwszym pomieszczeniu na szafce, może jak rozwalałeś te skrzynki to ci spadł gdzieś na dół? Weź może wczytaj zapis obejrzyj szafkę czy nie lezy na półce, a potem rozbijaj po jednej skrzynce czy z niej nie wypadnie. A może faktycznie osunęli ale trochę nie chce mi się wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 No ok zaraz to jeszcze raz obczaję Jeśli wolno? NS 2016 nie robiła inna ekipa niż OP-2 i OP-2.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Teraz, Ignachinio napisał: NS 2016 nie robiła inna ekipa niż OP-2 i OP-2.1? A nie wiem, aż tak się tym nie interesuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 NS2016 Robiła inna ekipa. Jak pamiętam , sprawa automatu Striełoka jest teraz inaczej rozwiązana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 10 godzin temu, Czujny napisał: Pamiętam, że pewne opcje należało ustawić przed rozpoczęciem gry, bo później zmienianie ich nic już nie daje. Bodajże chodziło o schowki (zwykłe, rzadkie etc. etc.) i jeszcze coś. Moje pytanie tyczy się opcji dodatkowych utrudnień>opcji respawnu. Ustawiłem na rzadki. Czy jeśli w trakcie gry chciałbym wrócić do normalnego ustawienia, to gra zmieni parametry? @kobal wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 @Czujny Ja pamiętam, że zawsze w Soliankach ustawiałem przed rozpoczęciem gry Schowki na rzadkie bo miały być w nich lepsze fanty i też już nigdy w trakcie gry nie zmieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi