Skocz do zawartości

OP-2.1

OldMan

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 27.07.2019 o 21:42, Zwinny napisał(a):

mogę wyszukać tylko daj szczegółów więcej 

Rozwiń  

No właśnie, @suchyyy1 nie podał żadnych szczegółów. 

Poza tym powtarzanie cudzej gry to żadna przyjemność. Największa satysfakcja to dojść do końca samemu. Oczywiście, poradniki są po to by z nich korzystać, ale bez przesady. 

@suchyyy1 - zdefiniuj konkretnie gdzie jestes . I zwróć uwage na to co piszał @wariat.

Jakby to cię ratowało to jestem na Bagnach :gniazdo os - zakończone.ddsgniazdo os - zakończone.sav

Auć - chyba sie spóżniłem - @suchyyy1 podjał własciwą decyzję.

Edytowane przez boberm
  • Super 1

Nie no, @suchyyy1, nie musisz zaczynać od nowa. Po prostu normalnie opisz jakiego sejwa z jakim mniej więcej progresem w grze chcesz mieć. Na pewno nasi forumowi koledzy Ci pomogą. 

Ja niestety nie pomogę, bo mam je po rus, i nie wiem czy u Ciebie się w ogóle się uruchomią. 

Ewentualnie mógłbym podrzucić Ci aktualny zapis z mojej gry, ale może nie dać Ci to takiej wielkiej satysfakcji jakbyś to sam zrobił. Twoja wola.

Edytowane przez wariat

W dniu 27.07.2019 o 22:17, suchyyy1 napisał(a):

@boberm-Chciałem sprawdzić Twojego sejwa niestety przy wczytywaniu  wywala grę. Z tymi szczegółami nie wiem co mam napisać???

dzien 29. autozapis wysypisko - agroprom.sav 3 MB · 1 pobranie

to jest mój ostatni zapis

Rozwiń  

Mam wylot przy twoim zapisie, jeszcze jest komunikat że zrobiłeś go w trybie developer mode 

Witam, Panowie...

Mam mały problem z instalacją OP-2. Mianowicie, podczas instalacji - dochodzi sądząc po "pasku" do ok.50 % i jest tam nazwa aktualnie instalowanego pliku: "E:\Program Files\OP-2.1\gamedata.db_textures_1"-  pojawia się monit : "Nie można odczytać pliku źródłowego, ponieważ plik jest uszkodzony". I trzy opcje do wyboru: "Przerwij" , "Ponów" i "Ignoruj"... Ponieważ ponawianie nic nie dało i kończyło się stale tak samo, kliknąłem w "Ignoruj", żeby zobaczyć co będzie dalej. A dalej, sytuacja powtarza się przy instalacji pliku "E:\Program Files\OP-2.1\gamedata.db_textures_7"

Po zakończeniu instalacji, gra oczywiście nie odpala, ponieważ brakuje plików... I tu, mam do Was, Panowie, pytanie... Czy ktoś z Was wie może w których konkretnie plikach po ściągnięciu gry, znajdują się te pliki z teksturami 1 i 7 ??? Ściąganie całej gry trwa ruski rok a skoro pozostałe pliki są w porządku, to lepiej byłoby ściągnąć na nowo już tylko te pliki, które są uszkodzone... 

@boberm - to jest sejw od @tom3kb , a On już tam był puszki były porozrzucane. 2 wejście też nic nie dało fotki zrobiłem, ale puszek brak.

@tom3kb - Dla Dana potrzebne są te 20 z x-18 inne nie zaliczą. To co wypiłeś te 3:biggrin:???

A co zrobiłeś z pda Kreta???

Edytowane przez suchyyy1