Ignachinio Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 2 godziny temu, wariat napisał: @rdrv7 Da się.... Musisz cofnąć się w zapisach, by zaatakować bazę wojskowych za dnia. W dzień stoi on po swoim słupem i nie widzi stamtąd że bijesz jego kumpli. Ale wieczorem (nie pamiętam dokładnie o której godzinie) idzie on do bazy żeby się przespać. A jak zobaczy wtedy że walczysz z wojakami to i on zacznie do Ciebie pruć. A będzie potrzebny do kilku ważnych zadań, więc zabić go nie możesz. Cofnij się w zapisach i zaatakuj bazę w dzień. W teorii idzie tam około godziny 22 i wraca po 5 ale ... no właśnie jeśli wejdziesz na Agro o 3 to typ będzie stał pod słupem i będzie dopiero zmierzał na bazę.. działa to też w drugą stronę jeśli o 9 zdecydujesz się zaatakować bazę a on był tam jak wychodziłeś w lokacji to też spotkasz go na bazie pomimo godziny 14... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Stary Sidor załatwił sprawę za 50 kafli, dzięki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zawsze się zastanawiałem jak ten stary drań naprawia te stosunki, kontener czy dwa wódki z listem "od Naznaczonego" im wysyła czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 11 minut temu, Lycoris Radiata napisał: Zawsze się zastanawiałem jak ten stary drań naprawia te stosunki Znając starego kutwę to bierze od stalkera 50tyś, a frakcjom naściemniał, że jak ktoś im podpadnie to on będzie robił za rozjemcę brał od delikwenta 20tyś i im przekazywał Ps. No i jakaś wódka też musi być, bez wódki nic nie załatwisz przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Da rade wyłączyć limit przedmiotów w schowkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @rdrv7Zawsze możesz postawić plecak, tam jest miejsca aż nadto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @Lycoris Radiata A npc dalej potrafią podprowadzić z nich szpej jak w 2.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 22 minuty temu, rdrv7 napisał: Da rade wyłączyć limit przedmiotów w schowkach? Nie. I lepiej z tym nic nie kombinuj. Taka zmiana została wprowadzona przez twórców po to, by poprawić stabilność. I faktycznie, 2.1 jest bardzo stabilny. Co do plecaków, to prawda, że mogą zostać ograbione, ale jak położysz je w miejscu na widoku npc-ów. Jak położysz plecak w odludnym miejscu, np dach budynku itp to nic nie powinno Ci zginąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @wariat Dobra, plecak na dach i miejmy nadzieje że snorki kałachów nie lubią Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jak plecak jest źle położony to npc wysyłają ci sms że może zostać okradziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 To bardziej męczą bułę handlarze bo chcą zarobić ale faktycznie mogą oni chronić twój schowek ale czy jest sens. Mi nigdy schowka nie obrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zadanie na rozkaz dla dezertera jest ważne? Bo w sejfie gdzie ma być dokument był tylko wintorez, pewnie się schowek nadpisał jak odebrałem nagrodę od Iwancowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 @Lycoris Radiata Ten rozkaz się wala na sejfie albo tuż za nim, nie w środku. Z tego co pamiętam to u mnie leżał na sejfie. To zadanie nie jest ważne, możesz je sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lycoris Radiata Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 To zmienia postać rzeczy, jak będę na Agropromie to wpadnę w "gościnne" do wojskowych. (wolałbym je jednak zrobić bo nie lubię mieć niedokończonych zadań w pda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Mam pytanko. Zna ktoś tytuły muzyczki jaka leci w radiu barmana ? Nie znam rosyjskiego ale niektóre utwory wpadają w ucho i później przez całe dnie tylko jakiś mamrot ruski mam w głowie. Próbowałem jakieś słowa które przypominają polskie w google wpisywać ale wychodziły jakieś chore wyniki. Jak ktoś zna to może podać tytuły po rosyjsku itp, skopiuje sobie i wkleję w wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 @Dr_Sztychowka Takie rzeczy to co prawda nie moje klimaty.... A czy nie łatwiej byłoby zapytać o jakiś unpacker czy cuś? Proponuję zapytać kolegi @Pure przez PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 @wariatNo można by było ale boję się bawić i eksperymentować żeby gry szlag nie trafił póki nie zakończyłem fabuły a to jeszcze z, no może z 2 lata jeszcze będę kończył zadania, jak narazie cel mam taki aby ukończyć wszystkie główne i poboczne misje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 @Dr_Sztychowka A dlaczego szlag ma trafić Twoją dotychczasową grę? Przenosisz folder z zapisami poza moda, tzn robisz sobię kopię zapisów, i tyle. Nawet jakbyś musiał moda na nowo zainstalować, to kopiujesz zachowane zapisy do gry i szafa gra, wracasz do swoich progresów w grze. Nie rozumiem w czym widzisz problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Dokładnie a przypominam ze jest opcja że któreś zadanie się nie odpali bo tak i będziesz i tak jechał jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 @Dr_Sztychowka Tu masz całą muzykę: http://synthira.ru/publ/prokhozhdenie_igr/obedinjonnyj_pak_2/muzyka_v_op_2/68-1-0-409 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 No i super też lubię kawałki z bazy wolności Dwie sprawy, w zakładzie metalurgicznym znajdują się plany anomalnych granatów dla Adrenaliny... Gdzie je znajdę W sumie druga sprawa to pytanko czy u was Kot też siedzi potem na Dziczy i strzela się z mutasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Kostia jakiś pobugowany czy jak, siedzi w barze i sie opierdziela zamiast schowki dawać (ostatni chyba na wysypisku miałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 @rdrv7 zrób jego zadania to da następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 no tak, tyle tych kwestów że ten na brukowce zakopany leżał... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 @rdrv7 Oo fantastycznie, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi