Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Czyli muszę najpierw zrobić jeszcze to dochodzenie z Interpolu i dodatkowo Fenira i dopiero zacząć czy można tą zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) 2 godziny temu, wariat napisał: @Samotnik67 Musisz pogadać z mechanikiem, Wkrętem. Powie Ci, byś wykrywacza metalu szukał w skrzynkach. Poniżej video z tego zadania, pokazane są wszystkie miejsca, gdzie może być. Pokaż ukrytą zawartość Dziekować, znalazłem byłem bardzo zajęty questami cyklicznymi i tymi fabularnymi poprostu nie zauwazyłem ze juz miałem taką opcje dialogową z pospiechu. (bo miałem duzo questow cyklicznych i musiałem zrobic.) Edytowane 15 Lipca 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Ignachinio Ja na Twoim miejscu pokończył bym zaległe zadania, chociaż zrobisz jak zechcesz. Ja to w ogóle miałem wszystko porobione jak zaczynałem przygotowania do fali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 1 minutę temu, wariat napisał: @Ignachinio Ja na Twoim miejscu pokończył bym zaległe zadania, chociaż zrobisz jak zechcesz. Ja to w ogóle miałem wszystko porobione jak zaczynałem przygotowania do fali A ja zrobiłem sobie falę i teraz będę kończył te dwa pozostałe myślę że kwestia dwóch tygodni i skończę OP-2.1 Teraz powinien iść do Prapora ale rozumiem, że jak nie pójdę to fabuła nie zginie i będę mógł ją w późniejszym etapie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 3 minuty temu, Ignachinio napisał: Teraz powinien iść do Prapora ale rozumiem, że jak nie pójdę to fabuła nie zginie i będę mógł ją w późniejszym etapie zrobić? No chyba tak, chociaż tak dokładnie to nie wiem, nic się raczej nie powinno stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 To idę robić porządek na Jupiterze. To zadanie od Sidora będzie w 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 4 minuty temu, Ignachinio napisał: To zadanie od Sidora będzie w 2.2? Które zadanie? Ja nie ukończyłem u siebie fali mutantów, więc nie wiem o jakie zadanie Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Sidor mówi ze na dysku z drona są mega interesujące zdjęcia. I że jak się czegoś dowie da znać. Chyba chodzi o fabułę w dolinie szeptów w OP-2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @wariat @Ignachinio Dziękuje wam, kamień mi z serca spadł . @wariatNo dobra, znalazłem to mydło, dałem mu te mydło, i Fima powiedział że da mi przejście w końcu na niezbadane tereny, ale kiedy? I tu jest właśnie moja myśl, że pewnie tak jak zawsze trzeba się domyślić, jakieś zadanie trzeba zrobić co aktywuje Fimę do ruszenia swoich 4 liter i zbadaniem tych terenów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Dr_Sztychowka Może pogadaj z Gónikiem? Hm, poczytaj uważnie co Ci Fima powiedział o tym tajemniczym stalkerze. Chyba teraz powinieneś pójść do Adrenaliny, on Ci da zadanie na sejf i szkatułkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Gdzie jest ten plecak na stacji pomp od kałmuka? Perfidnie ślepy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @rdrv7 Leży na podłodze, na środku pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) @wariat Czyli znowu mod nawala jak to ma w zwyczaju, widocznie plecak się nie zrespił. Coraz częściej się zastanawiam co jest gorsze - boty z aimbotem czy te bugi wszechobecne Edytowane 15 Lipca 2020 przez rdrv7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @rdrv7 A na jakim oświetleniu grasz? jeśli na statyce, to zmień na dynamiczne, może to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @wariat Gram na pełnym dynamicznym, zmieniłem na statyczne - nic nie dało. Próbowałem też wychodzenia i wchodzenia na lokacje - plecaka jak nie było tak nie ma. Nawet spawner chyba nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 1 minutę temu, rdrv7 napisał: Nawet spawner chyba nie pomoże Skoro nie ma innego wyjścia.... Może pomóc, by zrespić Kałmuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Nawet w spawnerze go znaleźć nie moge xD Kurde, w op 2.0 mniej bugów miałem niż tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 z całym szacunkiem @rdrv7 ale zaczął bym grę od nowa po reinstalu jeśli Ty nie masz plecaka Kałmuka to co będzie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdrv7 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 @Ignachinio Szczerze to poważnie o tym myślę.... Jak po reinstallu znowu będzie w opór bugów to zwyczajnie cisnę tego moda w kąt. Wystarczy mi że już raz soljanke skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 No z całym szacunkiem tu jest masa rzeczy która gdzieś lezy i trzeba ją podnieść. Skoro nie masz plecaka dla Kałumka (aby się pojawił) to dalej może już być tylko trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @rdrv7 Przenieś swoje zapisy poza folder moda i dopiero postaw go od nowa. Potem zacznij grać od zapisu, jak pierwszy raz wszedłeś na Bagna. Nie będziesz musiał powtarzać od początku. No chyba, że dalej plecaka nie będzie, to wtedy faktycznie nowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 2 godziny temu, wariat napisał: @rdrv7 Przenieś swoje zapisy poza folder moda i dopiero postaw go od nowa. Jeżeli w grze pojawiły się błędy, już nie wnikam z jakiego powodu, to jest duże prawdopodobieństwo, że w starych zapisach przeniosą się do nowo zainstalowanej gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 @rdrv7 Dokładnie już nie pamiętam, ale z tym plecakiem jest kruczek. Pojawia się dopiero po jakimś zdarzeniu. Albo musimy wpaść na jakąś minę, albo coś zabrać. Zajrzyj do wychodka pod siedzenie. A rada @smox o przenoszeniu w zapisach z innej gry błędów tam popełnionych do nowej gry, jest prawdziwa. Bo to właśnie zapisy są nośnikiem wszystkich informacji od pierwszego ruchu GB na Kordonie, do zrobienia ostatniego. Stąd kolejne zapisy ważą coraz więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Znaczy się w tym plecaczku jest bomba która wybucha i pojawia się on Kałmuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 A może po prostu chodzić po chatce z głową w dół spuszczoną i klikać cały czas F? W plecaku powinien być granat RGD-5 i po wzięciu jego, wybucha i tak jak @Ignachinio powiedział, pojawia się Kałmuk. Ja tak robiłem ze nagrodami z osiągnięć, nie widziałem plecaka to chodziłem z głową spuszczoną w dół i klikałem F, i jak znalazłem, zatrzymywałem się i brałem bety co w plecaku były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi