Starika.. Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Mogę w takim razie prosić o spawner pod wersję 8.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @Starika.. Masz w #1 poście. https://drive.google.com/drive/folders/19Oi7kWsoJiF3r8zbqBWo40M08GD0tIVT Spawner był do wersji 7.3 ale na 8.0 i 8.2 również działa i nie powoduje problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) @wariat Wrzuciłem plik xrCore. Potem dorzuciłem ten rozpakowany gamedata 8.2. Wrzuciłem spawner z linku powyżej. Bez żadnego rezultatu jak nie działało tak nie działa, nie mam pojęcia co mam robić. Wciskam esc potem s i nic się nie dzieje. Edytowane 9 Stycznia 2022 przez Starika.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Witajcie, w trakcie gry umarł mi krugow przy pierwszym wejściu na dzicz, po czym cofnąłem się się baru i zrobiłem kilkanaście innych misji, a krugow martwy, z tego co czytałem nie da się ruszyć wątku po jego śmierci. Jest jakaś opcja żeby to ogarnąć czy muszę się wrócić z Save przed jego śmiercią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 @DelaQxi no raczej wróć się do autozapisu z przed wejścia do Dziczy zrób sobie zapis bezpieczeństwa żeby nie skasować save-a. Sytuacja opisywana już wiele razy wybij wszystkich najmusów, także tych z placu budowy i z wagonu. Potem pogadaj z Krugłowem i leć w pierwszej linii i wykańczaj ewentualne spawnujące się grupy najemników. Upierdliwa sytuacja w modzie, niejeden miał problemy, w tym ja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Gdzie jest pijawka na Kordonie dla Kuźniecowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 4 minuty temu, Starika.. napisał: Gdzie jest pijawka na Kordonie dla Kuźniecowa? wiesz gdzie jest młyn ? jak stoisz przy Kuźniecowie, obracasz się plecami do niego i widzisz zabudowania po prawej - tam szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Obszukałem cały młyn i pół Kordonu a po pijawce ani widu ani słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 @Starika.. może ją uruchomiłeś i żołnierze ją rozstrzelali. Wczytaj zapis z przed wzięcia zadania i zrób nie zostawiaj na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 jak weźmiesz to zadanie TO NIE MOŻESZ OPUŚCIĆ lokacji Kordon - inaczej farewell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 A jest to zadanie wymagane? Czy mogę sobie je opuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 jak odpuścisz to chyba jakieś karty ci przepadną - ale da się zrobić talię kuźniecowa bez wszystkich kart - ja mam 35 i nie wiem czy znajdę ostatnią - a za moment będę miał schowek kuźniecowa w czerwonym lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zadanie z pijawką zrobione. Mogę jeszcze raz poprosić o pomoc ze spawnerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 nie pomogę bo nie używam - na razie radzę sobie bez - a wiem że zawaliłem zadanie na fleszkę muzyczną od dezertera - ale na szczęście jest bardzo mało potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Panowie, zrobił ktoś to zadanie snajperskie dla Dzika? Bo już mnie oczy bolą od szukania tych flaszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 26 minut temu, dave23 napisał: Panowie, zrobił ktoś to zadanie snajperskie dla Dzika? Bo już mnie oczy bolą od szukania tych flaszek... @dave23 - nie namawiam , ale "pasjans dla Ciebie , czy Ty dla ...... Spoiler gamedata/scripts/borov_bottle.script 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 I co to da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 @dave23 no tyle da, że strzelisz w jedną butelkę i zamkniesz zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Problem w tym że teraz nie ma ani jednej butelki 😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Popatrz sobie przez lornetkę w dal (bez wgrywania ułatwiajek) chodź pomiędzy zbiornikami. Zadanie jest irytujące ale jak najbardziej do wykonania. A i najważniejsze, piękny słoneczny dzień bez mgły najlepsze do wykonania. Bo niektóre butelki stoją nawet pod tym naziemnym tunelem z którego idzie wyjść na tych betonowych blokadach. Na płocie są także Trochę to trwa ale jaka frajda jak się przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 @dave23 - jest jedna w przyziemiu bardziej po prawej. Gdzieś tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Jak ustawić w grze język polski? Bo wgranie samego spolszczenia to widać za mało Dobra, zapomniałem o administratorze @tom3kb Jak to było ze schowkami? Im rzadsze tym lepszy towar? A ten respawn w ustawieniach w sekcji Dodatkowe Utrudnienia to chodzi o respawn mutków i wrogów? Edytowane 16 Stycznia 2022 przez Sarkazm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Sarkazm tak rzadkie schowki to dobry towar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 2 minuty temu, tom3kb napisał: @Sarkazm tak rzadkie schowki to dobry towar. A ten respawn? Chodzi o przeciwników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 @Sarkazm nie wiem ale jak jest w utrudnieniach i respawn to pewnie tak ale czy tylko npców, czy samych mutków, czy obu to nie mam pojęcia. Ja bym tego nie brał bo i tak wrogów jest bardzo dużo, a w niektórych zadaniach absurdalne ilości więc na bank ci wystarczą standardowe ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi