kanon1022 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @wariat Nie ma tam tych plików potrzebnych do tych zmian , potrzebne są pliki z gry. gamedata/config/creatures/actor.ltx , gamedata/config/weapons , potrzebny jest jeszcze plik system.ltx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) @kanon1022 Ja mam w grze te foldery, ale ja już je edytowałem "pod siebie", chociaż dużo tam nie majstrowałem. plik weapons moge Ci podrzucić jak chcesz. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @wariat Możesz podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 @olodkav Witam , wiesz jak się pozbyć wysokiego napromieniowania , cały czas miga mi przed oczami poziom krytyczny .Żadnymi środkami nie mogę się tego pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 (edytowane) Gdzie jest schowek akilla w podziemiach prypeci? Chodzi o zadanie w strzelanie do butli z gazem żeby ubić potworka Znalazłem jednak, notatki alpinisty nie wiem jeszcze gdzie są Edytowane 10 Grudnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 @Zwinny Chodzi Ci o notatki w Alpinisty w Prypeci? Tu są: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olodkav Opublikowano 10 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 15 godzin temu, kanon1022 napisał: wysokiego napromieniowania Спойлер Wieczorem napiszę o broni, wadze udźwigu i reszcie. Byłem zajęty. Вечером напишу про оружие, вес и остальное. Был занят. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) W zadaniu fantomowy ból jakie mam zabić fantomy skoro nie widać ich w lornetce i jakie (tajne) pomieszczenie mam znaleźć skoro nawet nie wiadomo gdzie szukać Hmmm niech zgadnę pewnie trzeba się wspinać 5 kilometrów po lince o grubości włosa i skakać po ścianach jak kangur z przyssawkami Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Zwinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 @olodkav Czekam i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 A tak ogólnie @zwinny to nie jest to magiczne zadanie w podziemiach Prypeci? To musisz się dostać na tą suwnice co jest na środku hali i tam wyłączyć to urządzenie wtedy pojawią się fantomy chyba nie groźne chodź jak do nich strzelałem i wpadło osiągniecie po jakimś czasie zadanie się zaliczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) Czyli o te jakby duchy chodzi? Myślałem że to tako tylko one są żeby pokazać że jest promieniowanie psioniczne A ten schowek pamiętasz może gdzie szukać? Edytowane 11 Grudnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Schowek jest w ten maszynie którą uruchamiasz.. po zaliczeniu walki z tymi duchami będziesz mógł go przejrzeć. Chyba że ci chodzi o schowek tego kto wymyśla te zadania. To u góry masz takie zastawione pomieszczenie wyglądające jak baza tam stoi między innymi ekolog pomarańczowa i tam też coś było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Tam była snajperka do zabicia specjalnego venoma, już zrobiłem wcześniej to zadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olodkav Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 (edytowane) @kanon1022, waga 500, więcej wytrzymałości, plecak się nie rozrywa. W folderze gamedata\config\weapons, pliki broni, otwórz to, czego potrzebujesz i zmień. uszkodzenie - hit_power = pojemność magazynu - ammo_mag_size = zużycie (im mniej tym lepiej) - condition_shot_dec = Jest wiele broni i nie wiem, czego potrzebujesz, a nawet jaka pojemność to 100, 500 lub 1 000 000, więc zrób to sam. Спойлер Вес 500, больше выносливость, рюкзак не рвётся. В папке gamedata\config\weapons файлы оружия, открывай какой нужно и изменяй. урон - hit_power = вместимость магазин - ammo_mag_size = износ(чем меньше тем лучше) - condition_shot_dec = Оружия очень много и я не знаю какое вам нужно, а даже какая емкость 100, 500 или 1000000, так что делайте сами. kanon.7z Edytowane 11 Grudnia 2019 przez olodkav 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Pytanko w modzie jest MSBS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 @Ignachinio Pierwszy post, linki do poradników i miłej lektury. Masz wypisane wszystkie przedmioty i giwery., Ale msbs-a jeszcze nigdzie nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 No właśnie nie chce sobie psuć radości z okrywania moda. Dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Mam coś w schowkach podobnego, może jutro ci napiszę jeśli to grot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 @Ignachinio i @Zwinny zerknąłem w listę broni i widzę tam np: ACR, kilka wersji SCARów czy też czeskiego BRENa więc kilka giwer, do których MSBS jest podobny, nawet często zarzucano mu bycie zrzynką z nich Samego MSBS jako tako nie ma, kiedyś nawet szukaliśmy w internetach czy ktoś zrobił ten karabinek do Stalkera ale konstrukcja chyba zbyt mało znana Chociaż był w kilku grach: Sniper Ghost Warrior 3, Arma 3 (Contact dlc), Survarium, WW3, CoD itp także jakby ktoś chciał to pewnie dałoby się model "pożyczyć" do stalkera jak już z niejednymi giwerami zrobiono. Albo np z tym modelem z gamebanana. https://gamebanana.com/wips/38163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Spoko tak tylko pytałem A nóż udało by się to cacko zdobyć. To zadanie z kotami dla Adrenaliny? Ktoś wykonywał je we Wschodzie faktycznie to pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Tak mimochodem, to MSBS jest za "młody" i znany tylko polskim "terytorialsom", to jak mógł trafić do gier. Chyba że pod tym akronimem kryje się broń innej produkcji. Kilka opisów że jakaś broń jest "modułowa", już w stalkerze było. W jednym z modów znalazłem Beryla, ale szczątkowego, bo nie miał żadnych przyrządów celowniczych. Tylko szynę do mocowania dodatków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 @kondotier MSBS młody ale do paru gier już trafił o czym wyżej pisałem, na yt można sobie obejrzeć filmiki jak wygląda w różnych grach, np: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 @tom3kb Pisząc o MSBS, miałem na uwadze naszego GROTa. https://www.youtube.com/watch?v=SPH0guYOFKU A te które pokazałeś skwitowałem, tu cyt: " Chyba że pod tym akronimem kryje się broń innej produkcji. ". A jest w modach ich już kilka typów. Tak, że nie ma o co kopii kruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Nie no pisząc MSBS to każdemu chodzi o naszego Grota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 W który modzie był Beryl? Czyli nie ma szans na MSBS w najbliższej przyszłości :( Bo z tego co pamiętam to w NS 14.08 na pancerzach czystego nieba była polska flaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi