ksantyp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) A z jakiej frakcji był i co miał na sobie ? Pancerz czy egzę? Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Naprawiaj warto.. Polecam też ulepszenie, że możesz każdy pancerz sam naprawić. Ułatwia to grę. I nie wiem kogo kosisz jednym strzałem z PM bo na pewno nie ekipę która pojawia się gdy zabierzesz PDA na wysypisku bandyty co ukradł PDA żołnierzowi. Wtedy pojawiają się koksy w kamizelkach i nawet z AK trudno ich zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ciekawe czy żołnierzy na Agro też z PM ktoś zabijał. Obawiam się, że nie zdążył nawet jej wyciągnąć z plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3 minuty temu, ksantyp napisał: A z jakiej frakcji był i co miał na sobie ? Pancerz czy egzę? Bandyta w jakimś czarnym Egzoszkielecie oraz grupka obstawy, uzbrojeni w Grozy i STG 44 5 minut temu, Ignachinio napisał: Naprawiaj warto.. Polecam też ulepszenie, że możesz każdy pancerz sam naprawić. Ułatwia to grę. I nie wiem kogo kosisz jednym strzałem z PM bo na pewno nie ekipę która pojawia się gdy zabierzesz PDA na wysypisku bandyty co ukradł PDA żołnierzowi. Wtedy pojawiają się koksy w kamizelkach i nawet z AK trudno ich zdjąć. A tak, pamiętam, to byli chyba Najemnicy, zdjąłem ich raz dwa z MP 40 ale z bliska, padali bardzo szybko 1 minutę temu, ksantyp napisał: Ciekawe czy żołnierzy na Agro też z PM ktoś zabijał. Obawiam się, że nie zdążył nawet jej wyciągnąć z plecaka No własnie padali jak szmaty, i to tych co się pojawili po zabraniu teczki. Tylko się dobrze ustawiłem i sami wchodzili pod kule, sam nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Bandyta? Mogę uwierzyć - mi też zdarzało się ich powalić byle czym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 My chyba gramy w innego moda... Na agro oddziały specjalne plus śmigłowiec a Ty twierdzisz, ze wszystkich zdjąłeś od tak.. Oddział na wysypisku uzbrojony w broń natowską i tych do nich biegniesz i ściągasz ich z MP40? coś tu nie gra .. Co do bandytów to też mogę uwierzyć, chodź te Grozy są dla mnie trochę dziwne mają mocną amunicję.. A ezgo bandytów jest najsłabsze w rodzinie ( nie licząc tego cuda jak protoptyp i egzo naukowców to pomarańczowe) wiec faktycznie w nie wszystko wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Panowie: to tylko gra , kto szuka tu prawdziewej siły ognia , rzeczywistego balansu no to ... cóż. OPek jest zaplanowany na hardcore i siła , celność broni ma taki balans jaki zaplanowali twórcy. Jest w grze pewna snajperka , która rozwala z jednego naboju pojazdy opancerzone i helikoptery! Co wcale mi nie psuje zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jest też w grze kij bejsbolowy który zabija wszystkie mutanty na raz ( z wyjątkiem patyczaka) i to także nie psuje zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ciekaw jestem @Sarkazm czy jak napotkasz opancerzonych monolitowców (od zadania na egze czarnego doktora) to też tak będą chętnie padać od strzałów z PM"a lub innego gów** typu mp40. Mi nawet mając gausa ducha czasem po pierwszym strzale nie padali a gram na najłatwiejszym poziomie. Lepiej tak jak Ci pisali inni, poświęć trochę czasu na studiowanie forum (nie tylko tego ale i rosyjskojęzycznych) w poszukiwaniu zadań z których w stosunkowo krótkim czasie uzyskasz dość konkretny szpej. Czasem warto porobić mniej ważne zadania z których bardzo często otrzymujemy w formie trofiejnej czy nagrody bardzo dobry sprzęt. Pomyśl o tym. PS i pamiętaj że czym dalej w maoda to nie znaczy wcale łatwiej a Ty jesteś na samiutkim początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ciekawe czy ktoś jest w stanie pokusić się o stworzenie ALTERNATYWNEGO balansu dla broni i pancerzy. Pewnie zbyt dużo roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 11 minut temu, Ignachinio napisał: My chyba gramy w innego moda... Na agro oddziały specjalne plus śmigłowiec a Ty twierdzisz, ze wszystkich zdjąłeś od tak.. Oddział na wysypisku uzbrojony w broń natowską i tych do nich biegniesz i ściągasz ich z MP40? coś tu nie gra .. Co do bandytów to też mogę uwierzyć, chodź te Grozy są dla mnie trochę dziwne mają mocną amunicję.. A ezgo bandytów jest najsłabsze w rodzinie ( nie licząc tego cuda jak protoptyp i egzo naukowców to pomarańczowe) wiec faktycznie w nie wszystko wchodzi. A w którym miejscu pisałem że do niech biegłem? xD Przed śmigłowcem się schowałem w budynku, łatwo nie było ale w końcu odpuścił a trepy wychodziły pojedynczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zapytam z innej beczki. mam już od dłuższego czasu zadanie na odnalezienie chirurga. podążyłem za tropem do jantaru i tu mój pościg się urywa. Co trzeba dalej zrobić? nie mogę nigdzie informacji znaleźć, do x16 jak próbuję wejść to niewiedzieć skąd dostaje jakiś strzał i jestem trupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) To jak inaczej ich ściągałeś z MP 40 skoro oni zazwyczaj kręcą się przy jeziorku i mierzą do Ciebie.. w sumie to twoja gra i graj sobie jak chcesz... ale w to kładzenie każdego z PM to nie jestem w stanie uwierzyć. Koledzy mają rację im więcej czasu poświęcisz na zbieranie i poboczne zadania tym lepiej. Na serio sprzęt z takich zadań ratuje tyłek. @wariat napiszesz coś więcej o tym egzie? Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Ignachinio Chodzi Ci o Don Kichota? Hmm... W spojlerze 3 najlepsze (moim zdaniem) egzoszkielety w grze. Przeważnie z nich korzystałem. Porównaj sobie parametry. Kolejno Czarnego Doktora, Don Kichot i NS. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 A co sądzisz o Ostatnim Dniu? Też ujdzie? A ze SKATA 15 korzystasz? No i najważniejsze dobrze chłopakom powiedziałem, że od Fenira go dostaniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) @Ignachinio Ostatniego Dnia ma sporo gorsze statystyki. I waży więcej. Ze SKAT-15 nie korzystałem bo jak wpadł mi w łapy to miałem już egzę Czarnego Doka. Tak, dobrze powiedziałeś. Don Kichota i instrukcję do niego znajdujemy w leżu Fenrira na Wysypisku. A ja go dzisiaj oddałem, nie był mi już potrzebny Spoiler Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 21 minut temu, Ignachinio napisał: To jak inaczej ich ściągałeś z MP 40 skoro oni zazwyczaj kręcą się przy jeziorku i mierzą do Ciebie.. w sumie to twoja gra i graj sobie jak chcesz... ale w to kładzenie każdego z PM to nie jestem w stanie uwierzyć. Koledzy mają rację im więcej czasu poświęcisz na zbieranie i poboczne zadania tym lepiej. Na serio sprzęt z takich zadań ratuje tyłek. Wystarczy schować się na Pchlim Targu i strzelić do nich pare razy to sami do ciebie przybiegną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ponawiam pytanie, czy mógłby ktoś pomóc z tym zadaniem (opis problemu kilka postów wyżej). I drugi problem tym razem z zadaniem od doktora w prypeci żeby w humanitarny sposób przepędzić wilkołaka ze stadionu. Jak to uczynić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @ramirez12 Co do pytania z poprzedniego posta to na tym filmie gość robi tą nitkę zadań. W następnym odcinku też. Spoiler A co do zadania Dotkora to masz tutaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 To ma być humanitarne? Zamiast kulki w łeb bez cierpienia to niech go rozszarpią na strzępy inne potwory xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Sarkazm - motto najmusów: możesz wszystko, dopóki cie nie złapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 A tak z czystej ciekawości.. Na jakim etapie gry postanowiliście udać się na Bagna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Ja nawet nie mam przejścia, kto w zasadzie dawał namiary na przejście na Bagna z Kordonu? Bo już mi z głowy wyleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @Agrael A to wszystko jedno chyba kiedy się tam idzie. Można od razu po otrzymaniu przejścia. @Sarkazm Dostaniesz od Fanata po obronie wioski kotów przed najemnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 A to już niedługo, właśnie szykuję się do wejścia do laboratorium w DOlinie Mroku, tylko musze gdzieś skitrać arty by mi Bandyci nie ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi