dave23 Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Panowie, a ten śmieszny teleport przed wejsciem do kryjówki Striełoka to kiedyś zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 @dave23 - kiedys tak , o ile rozwiązesz tę zagwozdkę . Masz trzy teleporty - pierwszy na schodach , drugi w pomieszczeniu przechodnim , trzeci w tunelu z elektrami , po "odfajkowaniu" dwóch pierwszych - ten trzeci zaprowadzi Cie tam gdzie trzeba:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 NO właśnie tylko ten przy wejściu mnie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 @dave23 A wchodziłes we wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Nigdzie nie mogę znaleźć. Zaglądałem we wszystkie kąty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 @dave23 no trochę się nalatasz, a ze wskoczeniem w ostatni w tunelu z elektrami to miałem wielki problem żeby zdążyć chyba kilkadziesiąt load game 😁 @dave23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 51 minut temu, dave23 napisał: Nigdzie nie mogę znaleźć. Zaglądałem we wszystkie kąty. ???? Pierwszy teleport : schody w "wieży" na samej górze - jak podejdziesz - zgaśnie Drugi; sala z maszynami do nawiewu powietrza ; jak podejdziesz- item Tzreci : w tuneku: jak podejdziesz - przerzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman0 Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Mam pytanie dotyczące Agropromu, czy żołnierzy tam stacjonujących trzeba zabić czy da się to jakoś przejść bezkrwawo? Dostałem zadanie na odzyskanie PDA Kreta i jest ono w tej "bazie" wojskowej na Agropromie w tym drugim kompleksie budynków. Jest tam trochę żołnierzy i nie wiem czy mam się z nimi strzelać czy ich ominąć? Bo w opisie zadania na PDA Kreta jest napisane że mam je "wykraść" tylko nie wiem co twórca miał na myśli zabrać je bez walki czy wszystkich tam wystrzelać? Żołnierzy z początku lokacji zabiłem bo sami na mnie atakowali. Pytam ze względu na to co ktoś już tu na forum napisał, żeby omijać konflikty z wojskiem bo później Kuźniecow nie będzie chciał ze mną gadać jak zbyt dużo żołnierzy pozabijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 @fixman0 - PDA Kreta jest w Tunelu . Oddaj go Specnazowi - odbierzesz go pózniej od Szerstiuka który wystaje handlując wojskowym mieniem pod kratownicą słupa wys. napięcia obok bazy. Na bazie wojaków w Agropromie jest teczka dla Barmana- Twoja przepustka do Baru:-))) . W kwestii siłowej zdobycia onejż . Sa dwie szkoły : "falenicka" - wchodzimy na rympał i walimy wszystkich , : oraz bardziej sybtelna szkoła "otwocka" - zabijamy tylko tych którzy nam przeszkadzają. Bedziesz miał małe zagwozdki - pierwsza - potrzebny pozniej Szerstiuk może właczyc sie do obrony Bazy ( nie zabijamy dziada) , a druga to śmigłowiec który bedzie na Ciebie polował. BTW; jak juz wejdziesz na II piętro - zabieraj teczke i skacz przez okno ( da sie)- szybko i skutecznie oddalisz sie od zagrożenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 I tak się kończy pisanie jakiś dziwnych rzeczy przez niektórych userów. Polecam atak w ciągu dnia wtedy chorąży siedzi przy słupie i nie będzie bronił bazy tylko sobie tam stał. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 No w nocy nie można bazy atakować bo Szerstiuk też będzie jej bronił. A jest przydatny i potrzebny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman0 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Czyli wszystkich wojskowych oprócz Szerstiuka można na Agropromie zabić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman0 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Czy poprzez transmutację artefaktów mogę jakoś wytworzyć 2 kotlety żeby zdobyć sajgę od Sidora? Jeżeli wytworzę 1 Kotlet, to próbując transmutować go drugi raz wychodzi już jakiś inny artefakt.. Trzeba odczekać jakąś ilość czasu przed drugim takim zabiegiem czy nie da się tego kotleta usmażyć 2 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Tworzenie artefaktów obarczone jest czynnikiem prawdopodobieństwa . W przypadku niektórych wskażnik wynos 99% co oznacza że zasadniczo za każdym razem operacja jest udana , a niektóre np 75% co oznacza że teoretycznie co czwarta operacja kończy sie fiaskiem . Nie wiem jaki współczynnik na Kotlet , ale pewnie jakiś ma , ergo wraz z każdą nastepna udaną operacją wzrasta prawdopodobieństwo nieudanej. Jak w zyciu - wraz z każdym nastepnym dniem spada wskażnik "przezywalnosci ", az któregoś dnia osiąga wartosć zero:-))). "Ugotuj" pierwszy - jak wynik bedzie zadowalający - zrób quicksave , i zabierz sie za drugie podejście . A dokładnie to jaki art nr 2 Ci wychodzi? Ma jakąs nazwę własną? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman0 Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 @boberm wychodzi brukowiec z tego połączenia, a za radę dziękuję myślałem że to działa na zasadzie raz się uda a potem zawsze wychodzą pochodne pierwowzoru. Mam jeszcze pytanie co do zadania od Kostii w którym prosi o zaniesienie do Akima jego artefaktów, ponieważ te za mocno promieniują. Po dotarciu do Akima ten prosi o dodatkowe egzemplarze tych artefaktów. Czy one gdzieś się pojawiają w wyznaczonym miejscu czy po prostu grać i szukać czy przypadkiem nie znajdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 @fixman0 - na razie te sztuki które dostałes od Kostii wrzuc do schowka . Wraz z postepem gry artefaktów" oko Wrony" uzbierasz wystarczająco duzo , aby zamknąc questa na ilosci 6 sztuk. Znajdziesz je w Labiryncie (do którego wraz z postepem gry trafisz) i jako nagrodę za inne "usługi";-))) I nie wyrzucaj/sprzedawaj Brukowca - 10 sztuk bedzie Ci w przyszłości potrzebne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) @fixman0 od Prapora na wysypisku dostaniesz Wiepr za któreś z zadań typu przynieś wynieś - lepsza alternatywa niż sajga 12k Taktyka... ale też sajg nie sprzedawaj - trzeba ci ich 10 dla Zachara... w stanie najlepszym dodatkowo jak troche pobiegasz to na wysypisku i dolinie mroku były kotlety w stanie luźnym - do zebrania jak już dostaniesz od Sidora detektor artefaktów - może i podstawowy ale zawsze - to już będzie dużo lepiej i noktowizor kup dopiero od barmana albo od Sknery - ten 2 generacji, nie kupuj pierwszej, bo jest naprawde wkurzający i kiepski edyta: czy można prosić o rozpakowane foldery config i scripts ? bo link w piewszym poście wygasł... Edytowane 15 Listopada 2021 przez koboldzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Pierwsza zielona, druga niebieska trzecia żółta noktowizja kto co woli. A kotlety moi mili dostaniecie od sierżanta Kicenki na wejściu do baru za odstrzał psów. Ale polecam wymieniań na remi zestawy naprawcze kombinezonów u Barmana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 @OldMan czy mogę prosić o reupload rozpakowanych folderów scripts i config ? bo jeszcze nie zdążyłem pobrać... thank you from mountains Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Podpowie ktoś gdzie dokładnie szukać tego plecaka Leszego w BTRze na cmentarzysku pojazdów na Wysypisku? Patrzę każdy zakamarek i dalej go ni widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 5 godzin temu, Ziomkowsky napisał: Podpowie ktoś gdzie dokładnie szukać tego plecaka Leszego w BTRze na cmentarzysku pojazdów na Wysypisku? Patrzę każdy zakamarek i dalej go ni widzę. akurat jestem na tym etapie - plecak jest w BTRze - okienko kierowcy - nie wiem który, tyle pamiętam z OP 2.0 - jest tam chyba 4 BTRy więc masz 8 okienek do oglądnięcia - jak stoisz frontem do BTR to po prawej stronie bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Nawet po twoim opisie nie mogłem go znaleźć, musiałem spojrzeć na jakiś rosyjski letsplay i... o matko trzymajcie mnie. Wiem jak chore mogą być niektóre schowki w tym modzie ale ten to już mogliby sobie darować, w życiu bym go sam nie znalazł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) No to zobaczysz schowki w późniejszym etapie jak będziesz 10 minut skakał po teleportach poza mapą w takich miejscach że bez filmików się nie obejdzie Edytowane 16 Listopada 2021 przez Zwinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Rebjata czy będziecie mi w stanie powiedzieć, czy katalogi script i config, które wziąłem ze strony AMK - rozpakowane, będą współpracować z polskim tłumaczeniem ? bo już mam ochotę z tym walczyć, dziś wieczorem porobię kopie wszystkiego i będę testował, czy uda mi się podmienić katalogi scripts i config Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi