Anatolij Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 @Ignachinio Powinno być tak wrzucone. Spoiler \ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Nie pamiętam szczerze mówiąc. Wiem tylko, że raz czy dwa coś dla niego wykonaliśmy i potem do końca gry nic nie robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dziękuje zaraz to ogarnę Jeszcze jedno pytanie nie mogę zapisać gry :( nie idzie pisać w oknie zapisu jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 3 minuty temu, Ignachinio napisał: Dziękuje zaraz to ogarnę Jeszcze jedno pytanie nie mogę zapisać gry :( nie idzie pisać w oknie zapisu jak to naprawić? Ten problem był wałkowany w tym temacie z milion razy, cofnij się o parę stron i poszukaj.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Teraz, Pure napisał: Ten problem był wałkowany w tym temacie z milion razy, cofnij się o parę stron i poszukaj.. Rozumiem, że jedyne rozwiązanie jego to zapisywanie na lokacji i kasowanie nazwy pliku? Bo innego rozwiązania nie znalazłem. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Bo nie można musisz sobie przypisać klawisz do zapis na lokacji. Nie kasuj działa na zasadzie szybkich zapisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 5 minut temu, Pure napisał: Nie pamiętam szczerze mówiąc. Wiem tylko, że raz czy dwa coś dla niego wykonaliśmy i potem do końca gry nic nie robił. Zasadniczo jest potrzebny do zadania z Rabinowiczem. Naprowadza na gostka w ruinach ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Ok ustawione, arty chyba też To zaczynamy przygodę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Przed dwa dni startowałem z grą kilkanaście, albo i więcej razy (kwestie techniczne). Zauważyłem, że informacja Arhary o brukowcach czasami pojawia się w formie dźwiękowej bez wyświetlonego tekstu tam gdzie zwykły pojawiać się wiadomości. Mam się tym przejmować? Czy to może oznaczać, że inne 'czerwone' teksty również się nie wyświetlą wraz z tłumaczeniem? 31 minut temu, Ignachinio napisał: Rozumiem, że jedyne rozwiązanie jego to zapisywanie na lokacji i kasowanie nazwy pliku? Bo innego rozwiązania nie znalazłem. :( Włącz konsolę i wpisuj: save "nazwa save" następnie enter. Działa tak samo jakbyś zapisywał poprzez menu. Edytowane 18 Maja 2019 przez Czujny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Szczerze mówiąc , nie do końca rozumiem Wasze problemy z zapisem. Sugeruję sprawdzić ( ew zaznaczyć) przydziały uprawnień dla katalogu Op2.1. Edytowane 18 Maja 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Można za konserwy brać wódę? To dobrze bo już myślałem że tylko za arty Wykryłem mały błąd w spolszczeniu, u sida jak się bierze zadanie na teczkę z posterunku wojskowego to pojawiają się krzaki w dialogu.To zadanie jest masakrycznie ciężkie, nawalają ze wszystkich stron goście w egzo i z wozów opancerzonych Na razie odpuszczam z tym zadaniem bo jest prawie nie do przejścia bez granatów Jeszcze pytanie czy ten powinnościowiec w DM w piwnicy jest potrzebny? Zabili go zanim zadanie zrobiłem Edytowane 18 Maja 2019 przez Zwinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 @Zwinny zrób zrzut ekranu z tym błędem i opublikuj tutaj. @kobal na pewno go poprawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Już jest poprawione, jak i wiele innych błędów. Ale dostępne będzie dopiero z kolejnym patchem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) 59 minut temu, Zwinny napisał: Można za konserwy brać wódę? To dobrze bo już myślałem że tylko za arty Wykryłem mały błąd w spolszczeniu, u sida jak się bierze zadanie na teczkę z posterunku wojskowego to pojawiają się krzaki w dialogu.To zadanie jest masakrycznie ciężkie, nawalają ze wszystkich stron goście w egzo i z wozów opancerzonych Na razie odpuszczam z tym zadaniem bo jest prawie nie do przejścia bez granatów Jeszcze pytanie czy ten powinnościowiec w DM w piwnicy jest potrzebny? Zabili go zanim zadanie zrobiłem Po wzięciu zadania od Kuli na uwolnienie Lubera dostajesz info o dwóch powinnościowcach w niewoli u Borowa. Wykupisz ich za 40 k rubli i finalnie dostaniesz arta "Zywe Serce" który kosztuje dużą kasę u Sacharowa. W kwestii teczki - trzeba przeżyć do momentu pojawienia się grupy Buustiego- on wykosi wszystkich npc-ków. Edytowane 18 Maja 2019 przez boberm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 I pierwsze wrażenia z moda bardzo pozytywne Widać że modzik jeszcze bardziej rozwinięty. To mi się podoba, Dwie sprawy, czy w trakcie gry można dokładać następne ułatwienia czy wymaga to nowej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Te zaimplementowane w grze możesz z poziomu Opcji włączać lub wyłączać w/g potrzeb . Edytowane 18 Maja 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A te które np: Ty wrzuciłeś też mogę wrzucić później do gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Tak. Szczególnie polecam ten zwiększający ilość znajdowanej amunicji. Edytowane 18 Maja 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Już go mam Faktycznie gra się przyjemniej Chodź to i tak nadal mało amunicji. Mam pytanie, wytnie mi ktoś z tego dużego patcha dodatek na nie niszczenie się broni białej oraz ten na nie rozrywanie plecaka? Takie trochę głupie pytanie ale wolę zadać kto da mi nóż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Kuźniecow, za zabicie pijawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dzięki Te pijawki w tunelu to trochę przesada.. jak je się samemu zabija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 20 minut temu, Ignachinio napisał: Już go mam Faktycznie gra się przyjemniej Chodź to i tak nadal mało amunicji. Mam pytanie, wytnie mi ktoś z tego dużego patcha dodatek na nie niszczenie się broni białej oraz ten na nie rozrywanie plecaka? Takie trochę głupie pytanie ale wolę zadać kto da mi nóż? Na plecak zrób sam - plik drrr.script local weight normal - 900 local weight max -900 local items dropped -0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A można to obniżyć do 500 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Oby nie było mniej niż max udżwig plecaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A dasz radę wyciąć ten plik o nie niszczeniu się broni białej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi