Ignachinio Opublikowano 31 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Koledzy Ci bardzo dobrze radzą. Mod jest trudny a jak to twój pierwszy mod to nawet arcy trudny. No ale do odważnych świat należy. Warto przyjąć jakiś system. Ja na przykład starałem się czyścić lokację za lokacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 @Ignachinio da sie jakoś podkręcić noc? Bo jest o wiele za jasno, lepszy byłby klimat gdyby była o wiele ciemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Pewnie da się w ustawieniach gry. Możesz sobie zmienić. A jeśli chodzi Ci o dodatek graficzny do OP 2.1 który dodawał by Ci mroczną Zonę to o dedykowanym do Opka nie słyszałem. A nawet jak jest jakiś dla Cienia to ja bym nie był na tyle odważny aby go zainstalować. Po prostu OPek jest tak rozbudowany, że bałbym się, że mi grę to wykrzaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 1 godzinę temu, Ignachinio napisał: Pewnie da się w ustawieniach gry. Możesz sobie zmienić. A jeśli chodzi Ci o dodatek graficzny do OP 2.1 który dodawał by Ci mroczną Zonę to o dedykowanym do Opka nie słyszałem. A nawet jak jest jakiś dla Cienia to ja bym nie był na tyle odważny aby go zainstalować. Po prostu OPek jest tak rozbudowany, że bałbym się, że mi grę to wykrzaczy. Tam nic nie ma, no trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Chodziło mi o zmianę jasności i te sprawy a nie dodatek graficzny. Ten jako taki pod OP 2.1 nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Ignachinio - te pierwsze 3 suwaki od góry zazwyczaj wystarczająco regulujajasność (wersja z OP - 2.2): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Czyli wystarczy je poustawiać i temat ogarnięty A moda graficznego nie ma na pewno do Op 2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ignachinio - sobie cos wybierz dla siebie (rus wersja): Spoiler https://stalkermod.ru/mini-modyi/pravki-stalker-op-2-1.html https://www.amk-team.ru/forum/topic/14390-mod-pak-dlja-op-21/ w w/w polecam: Летний Атмосферно-Текстурный HD Пак Luckyan v.3 https://stalkerportaal.ru/board/mody/op_2_1/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ci najemnicy co sobie wracają z Doliny to zwykłe losowe zdarzenie czy coś ważnego? Bo mój bohater coś tam ostrzegał na czacie Powinności na wysypisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 15 minut temu, Sarkazm napisał: Ci najemnicy co sobie wracają z Doliny to zwykłe losowe zdarzenie czy coś ważnego? Bo mój bohater coś tam ostrzegał na czacie Powinności na wysypisku bodajże jeden z nich ma kartę kuźniecowa - to zdarzenie oskryptowane - pojawia się tylko raz - więc lepiej zaklep wszystkich i znajdź tą kartę - bo może jej potem brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 19 minut temu, koboldzisko napisał: bodajże jeden z nich ma kartę kuźniecowa - to zdarzenie oskryptowane - pojawia się tylko raz - więc lepiej zaklep wszystkich i znajdź tą kartę - bo może jej potem brakować Nikt nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 3 minuty temu, Sarkazm napisał: Nikt nie miał wrócę do domu poszukam save, ci odpowiem więcej - tyle pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 1 minutę temu, koboldzisko napisał: wrócę do domu poszukam save, ci odpowiem więcej - tyle pamiętam zabiłem ich jeszcze raz, z dala od Powinności by nie kradli, 5 trupów i mieli tylko swoje graty, ale weź sprawdź na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 14 minut temu, Sarkazm napisał: zabiłem ich jeszcze raz, z dala od Powinności by nie kradli, 5 trupów i mieli tylko swoje graty, ale weź sprawdź na wszelki wypadek najwcześniej po 20 - wtedy mam dopiero czas usiąść na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 1 minutę temu, koboldzisko napisał: najwcześniej po 20 - wtedy mam dopiero czas usiąść na spokojnie spoks, na dziś i tak już nie gram. Sprawdź jak znajdziesz czas, może w międzyczasie ktoś inny będzie pamiętał. Wolałbym jednak mieć tą kartę o ile rzeczywiście to ważna misja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 1 minutę temu, Sarkazm napisał: Wolałbym jednak mieć tą kartę o ile rzeczywiście to ważna misja te karty pojawiały się właśnie tak z nienacka przy różnych trupach - takich grupach, co pojawiały się na różnych lokacjach i często trzymały cię w okrążeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 9 minut temu, koboldzisko napisał: te karty pojawiały się właśnie tak z nienacka przy różnych trupach - takich grupach, co pojawiały się na różnych lokacjach i często trzymały cię w okrążeniu A czyli mogą mieć te karty do gry ale nie muszą? To nie problem, gdyby gra dała dupy jak zwykle to od tego jest spawner by naprawiać xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Godzinę temu, Sarkazm napisał: A czyli mogą mieć te karty do gry ale nie muszą? To nie problem, gdyby gra dała dupy jak zwykle to od tego jest spawner by naprawiać xD Te karty - a właściwie ich "nosiciele" nie znikają po dymisji - jak nie zdazyłes wziąc - trup bedzie leżał . Tu jest spis zadan w których występują karty; wbrew temu co ktoś pisał - to dosyć wazny temat - a spwner nie pomoże ( karta ze spawnera nie "zaskoczy"). Тепловизор для Кузнецова - 10 червей. Инструменты для Долговязого - дама бубен. Скрытая угроза - 6 червей. Приказано уничтожить - король пик. Оборона комплекса - валет треф. Зачистка города - 8 пик. Привет от Сидоровича - валет червей. Дешифровка пда - 6 бубен. Оборона ангара - 8 треф. Чёрный копатель - 9 пик. Лцу для макса - туз пик. Резервный схрон - дама червей. Квест "Потерявшийся" - 7 бубен. Документы для Сахарова - 10 пик. Системный блок - дама пики. Дневники монолитовца - 6 треф. Встреча с экологами - 8 бубен. Секреты учёных - 10 треф. Хитрая нычка - туз червей. Журнал полётов - 8 червей. Книга для Шахтера - 9 бубен. Перевозчик - туз пик. Схватка - дама треф, король червей. Сектор обстрела - 9 треф. Кубик рубика - король треф. Приказ для дезертира -10 бубен. Датчики обнаружения - 6 пик. Wrzuc sobie do tłumacza .. będzie łatwiej . BTW; w zadaniu na Inferno chyba nie ma karty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 19 minut temu, boberm napisał: Te karty - a właściwie ich "nosiciele" nie znikają po dymisji - jak nie zdazyłes wziąc - trup bedzie leżał . Tu jest spis zadan w których występują karty; wbrew temu co ktoś pisał - to dosyć wazny temat - a spwner nie pomoże ( karta ze spawnera nie "zaskoczy"). Тепловизор для Кузнецова - 10 червей. Инструменты для Долговязого - дама бубен. Скрытая угроза - 6 червей. Приказано уничтожить - король пик. Оборона комплекса - валет треф. Зачистка города - 8 пик. Привет от Сидоровича - валет червей. Дешифровка пда - 6 бубен. Оборона ангара - 8 треф. Чёрный копатель - 9 пик. Лцу для макса - туз пик. Резервный схрон - дама червей. Квест "Потерявшийся" - 7 бубен. Документы для Сахарова - 10 пик. Системный блок - дама пики. Дневники монолитовца - 6 треф. Встреча с экологами - 8 бубен. Секреты учёных - 10 треф. Хитрая нычка - туз червей. Журнал полётов - 8 червей. Книга для Шахтера - 9 бубен. Перевозчик - туз пик. Схватка - дама треф, король червей. Сектор обстрела - 9 треф. Кубик рубика - король треф. Приказ для дезертира -10 бубен. Датчики обнаружения - 6 пик. Wrzuc sobie do tłumacza .. będzie łatwiej . BTW; w zadaniu na Inferno chyba nie ma karty. Tłumaczenie jest niezrozumiałe a to nie jest misja z Inferno, kilka razy ich zabiłem i nie było karty. Widać to zdarzenie bez wpływu na misje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ogólnie morduj wszystkich. I tak jak napisał @boberm jak będzie karta w ekwipunku to trup będzie leżał dopóki nie podniesiesz. @vidkunsen a co to za dodatki? Nie znam rosyjskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Ignachinio - jest tego pełno a mi sie nie chce tłumaczyć, więc tylko parę ogólnych opisów: https://stalkermod.ru/mini-modyi/pravki-stalker-op-2-1.html Luckyan - letni atmosfero teksturowa paczka Fiksi i dopełnienia dotyczą fabuły, dialogu, tekstur itd/itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 No czyli są Tylko na rosyjskich stronach szacun za poszukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 22 godziny temu, Ignachinio napisał: No czyli są Tylko na rosyjskich stronach szacun za poszukanie. Ciekawe jak stabilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 sorry że nie napisałem, ale życie i nie dałem rady siąść do komputera nie było karty, a spis @boberm jest świetny - już wiem gdzie przegapiłem 2 karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 @Sarkazm nie wiem. Ale chyba nikt tego u nas nie testował. Przynajmniej o nikim takim nie słyszałem. No chyba, że kolega Vidkunsen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi