wariat Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 2 minuty temu, suchyyy1 napisał: Może macie sejwa tak z 15 dnia gry???? A może opisz dokładniej w jakim momencie gry chciałbyś sejwa? Bo np ja w 15 dniu gry byłem już po zadaniach na Jupiterze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Jupiter wschodnia prypec i tamte rejony nie tknięte park maszynowy to samo. Najdalej byłem w atp i centralnej prypeci. Zakład metalurgiczny i labirynt też nie ruszane tzn nie byłem tam a mogłem Edytowane 27 Lipca 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 @suchyyy1 Ja te dawniejsze zapisy mam po rus i problemem byłoby dla mnie znalezienie ich teraz, zwłaszcza że mam 6 tyś zapisów. Może drodzy koledzy @boberm @Pure @Ignachinio będą w stanie Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) @suchyyy1 Ja mam wszystkie swoje zapisy, mogę wyszukać tylko daj szczegółów więcej Edytowane 27 Lipca 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Spoko z 30 dnia cofnę się do 4. Dziękuję za chęci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 1 minutę temu, Zwinny napisał: mogę wyszukać tylko daj szczegółów więcej No właśnie, @suchyyy1 nie podał żadnych szczegółów. Poza tym powtarzanie cudzej gry to żadna przyjemność. Największa satysfakcja to dojść do końca samemu. Oczywiście, poradniki są po to by z nich korzystać, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Ok Panowie jeszcze raz dziękuję za chęci zacznę od nowa z tą wiedzą lepiej pójdzie i szyvbciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) @suchyyy1 - zdefiniuj konkretnie gdzie jestes . I zwróć uwage na to co piszał @wariat. Jakby to cię ratowało to jestem na Bagnach :gniazdo os - zakończone.ddsgniazdo os - zakończone.sav Auć - chyba sie spóżniłem - @suchyyy1 podjał własciwą decyzję. Edytowane 27 Lipca 2019 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Nie no, @suchyyy1, nie musisz zaczynać od nowa. Po prostu normalnie opisz jakiego sejwa z jakim mniej więcej progresem w grze chcesz mieć. Na pewno nasi forumowi koledzy Ci pomogą. Ja niestety nie pomogę, bo mam je po rus, i nie wiem czy u Ciebie się w ogóle się uruchomią. Ewentualnie mógłbym podrzucić Ci aktualny zapis z mojej gry, ale może nie dać Ci to takiej wielkiej satysfakcji jakbyś to sam zrobił. Twoja wola. Edytowane 27 Lipca 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) @boberm-Chciałem sprawdzić Twojego sejwa niestety przy wczytywaniu wywala grę. Z tymi szczegółami nie wiem co mam napisać??? dzien 29. autozapis wysypisko - agroprom.sav to jest mój ostatni zapis Edytowane 27 Lipca 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 @suchyyy1 jak chcesz trzymaj mój aktualny... dzien 27. 22.11. centralna prypec.savdzien 27. 22.11. centralna prypec.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 17 minut temu, suchyyy1 napisał: @boberm-Chciałem sprawdzić Twojego sejwa niestety przy wczytywaniu wywala grę. Z tymi szczegółami nie wiem co mam napisać??? dzien 29. autozapis wysypisko - agroprom.sav 3 MB · 1 pobranie to jest mój ostatni zapis Mam wylot przy twoim zapisie, jeszcze jest komunikat że zrobiłeś go w trybie developer mode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Tak nie da rady tego wyłączyć a próbowałem wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Na jakim patchu grasz, może to też istotne. Ja niestety tych wczesnych saveow nie mam. Ale i tak grałem dość ciasno bo wykonywałem zadania na tych lokacjach które miałem dostępne, czyli zakład metalurgiczny, a np na radar poszedłem bardzo późno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @suchyyy1 to jak chcesz grać od początku to na 47 stronie na samej górze masz mój zapis z 8.2 opisem gdzie jestem. Ogólnie przed pierwszym zejściem do x16. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam, Panowie... Mam mały problem z instalacją OP-2. Mianowicie, podczas instalacji - dochodzi sądząc po "pasku" do ok.50 % i jest tam nazwa aktualnie instalowanego pliku: "E:\Program Files\OP-2.1\gamedata.db_textures_1"- pojawia się monit : "Nie można odczytać pliku źródłowego, ponieważ plik jest uszkodzony". I trzy opcje do wyboru: "Przerwij" , "Ponów" i "Ignoruj"... Ponieważ ponawianie nic nie dało i kończyło się stale tak samo, kliknąłem w "Ignoruj", żeby zobaczyć co będzie dalej. A dalej, sytuacja powtarza się przy instalacji pliku "E:\Program Files\OP-2.1\gamedata.db_textures_7" Po zakończeniu instalacji, gra oczywiście nie odpala, ponieważ brakuje plików... I tu, mam do Was, Panowie, pytanie... Czy ktoś z Was wie może w których konkretnie plikach po ściągnięciu gry, znajdują się te pliki z teksturami 1 i 7 ??? Ściąganie całej gry trwa ruski rok a skoro pozostałe pliki są w porządku, to lepiej byłoby ściągnąć na nowo już tylko te pliki, które są uszkodzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @Smok Wygląda na to że ktoś musiałby wrzucić na jakiś upload pliki gamedata.db_tekstures_1 i 7 (razem ok ~3.6 GB) abyś mógł sobie pobrać i wstawić do folderu gry. Ja niestety mam ograniczony pakiet internetu, więc nie mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Niestety nie pomogę gram na wersji 7.3 i zapisy z gry kasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Panowie co mam wpisać w sapwner by otrzymać 20 piw nieznanego pochodzenia i pda kreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Pda kreta ma szerstiuk jak byłeś w tunelu, odda za 20 flaszek Piwa są w x18 tam gdzie w podstawce był nibyolbrzym, jest pomieszczenie z lodówką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Z ciekawości ktoś próbował tego Majora rozwalić i uciec stamtąd czy się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @Zwinny-tak wiem o piwach. Przytuliłem sejwy od @tom3kb i tam było 17 sztuk pewnie go suszyło i wypił. Stąd moje pytanie odnośnie spawnu co mam wpisać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Specjalne piwa? Takie zielone? Czy wystarczą normalne niebieskie? Już sam nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) 52 minuty temu, suchyyy1 napisał: i tam było 17 sztuk ........................... Piw w kartonie jest 20 - wyjdz i wejdz po raz drugi do X 18 - na 100% wpadły pod tekstury. Edytowane 29 Lipca 2019 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) @boberm - to jest sejw od @tom3kb , a On już tam był puszki były porozrzucane. 2 wejście też nic nie dało fotki zrobiłem, ale puszek brak. @tom3kb - Dla Dana potrzebne są te 20 z x-18 inne nie zaliczą. To co wypiłeś te 3??? A co zrobiłeś z pda Kreta??? Edytowane 29 Lipca 2019 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi