Ignachinio Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Wracam z Prypeci i to jest problem bo rodzę się i pyk zdycham Trza pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Na to się chyba nic nie poradzi, miałem podobnie, ale po którymś wczytaniu się udało że mnie tak szybko nie zauważyli, po przejściu staraj się od razu kierować do tego małego budynku na posterunku a stamtąd już sobie poradzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udało się, ale z trudem. M60 i ostatnie sztuki amunicji poszły. U was też już nie pojawia się oddział powinności który zazwyczaj zdobywał ten posterunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Pamiętacie gdzie Akim podpowiadał gdzie mamy szukać jajek wron bo zapomniałem sobie zapisać gdzie na lokacji w zapomnianym lesie szukać, a w pda nic nie jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 10 minut temu, tom3kb napisał: Pamiętacie gdzie Akim podpowiadał gdzie mamy szukać jajek wron bo zapomniałem sobie zapisać gdzie na lokacji w zapomnianym lesie szukać, a w pda nic nie jest napisane. W pniakach drzew. Mogą też być porozrzucane obok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam... Na wypadek gdyby ktoś miał podobny problem do mojego podczas instalacji (problem z uszkodzonymi po ściągnięciu plikami "textures_1" i "textures_7") informuję że pliki "textures_1" znajdują się w pliku "op-2.1-1e.bin", natomiast pliki "textures_7" w pliku "op-2.1-2c.bin" - więc wystarczy ściągnąć na nowo tylko te pliki, zamiast ściągać od nowa całą grę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Panowie, czy ktoś już ruszył zadanie na prototyp 58? Po zlikwidowaniu Leszego i zaniesieniu jego rzeczy do Docenta pojawiło mi sie to zadanie w pda, pisze tam by pogadać z barmanem. Pogadałem i powiedział ze Akil po rozmowie z Łowca wyszedl z baru. Niestety Łowca w barze nie ma w tym temacie nic do powiedzenia. Wiecie z kim trzeba teraz zagadać by to zadanie ruszyć? Oczywiście Akil siedzi z Dimakiem we Wsch. Prypeci ale ze mną nie chce gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 @wariat Po przyniesieniu dokumentów z Zatonu dla Dimaka winien zacząć rozmowę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) @boberm Tak. Zaczął. Zapytałem jak sie tu znalazł a on że nie ma teraz czasu bo jest zajęty. I tyle... @Pure daleko w tym modzie zaszedłeś, może wiesz coś o tym zadaniu? Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Da się wyjść z tych kręgów, wystarczy skok z kucnięcia albo coś wyrzucić i z tego skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Panowie dokumenty Akima w X-18 tego trupa obszukałem a reszty jakoś nie mogę dorwać. Są tam gdzie w OP-2 i NS? Czy pozmieniali coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @Ignachinio Oglądaj od 2:30 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Czy te białe zwykłe ślepe psy co oddziaływują na gracza też tym PSI promieniowaniem mogą wyciągać nam broń z rąk? Mam już trzydzieści kilka dni gry i dwa razy podczas walki ze stadem na Kordonie takie coś mi się zdarzyło. Czy może jest jakaś anomalia co tak robi i akurat w nią wlazłem. Jeszcze jedna rzadka rzecz, miałem ją na razie tylko raz jak byłem w krzakach na Bagnach. Nie zwróciłem uwagi na sms, a była wiadomość, że z powodu przeciążenia pękł plecak i wysypała się część rzeczy. Dobrze, że wypadło kilka świecących artów to się kapnąłem przypadkiem. Chyba rzadkie zdarzenie ale trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) @tom3kbMam prawie 60 dni i nigdy mi nie zabrał pies broni Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, tom3kb napisał: Czy te białe zwykłe ślepe psy co oddziaływują na gracza też tym PSI promieniowaniem mogą wyciągać nam broń z rąk? Mam już trzydzieści kilka dni gry i dwa razy podczas walki ze stadem na Kordonie takie coś mi się zdarzyło. Chyba rzadkie zdarzenie ale trzeba uważać Zależy od stanu ochrony "psi" i ilości atakujących psów. A w kwestii pękającego plecaka - jak juz zwiększylismy udzwig to wypadałoby też "usztywnić" plecak. (Plik drrr.scripts linijka local_items_dropped_max = 0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @boberm znaczy mi plecak pękł bez żadnego czitowania, tak po prostu stałem sobie w egzo i nagle komunikat, nawet nie wiem czy byłem przeciążony. Może takie losowe zdarzenie? Swoją drogą ale tu się ostatnio czuję pr0 graczem w OP 2.1 co chwile tylko widzę ten czituje to tamten tamto. Ten chce czita na to, a drugi na tamto. A ja sobię gram czyściutko i jakoś większych trudności nie widzę w tym modzie Normalnie boss i wymiatacz ze mnie No a tych psów była faktycznie kupa bo w dwa stada wpadłem aż obraz miałem żółty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @wariatNiestety nie pamiętam jak szło to zadanie. Wiem, że u mnie też trochę wisiał quest na prototyp i nawet nie pamiętam czy coś musiałem samemu zrobić, czy samoistnie z przechodzeniem gry się popchnęło coś do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 7 godzin temu, tom3kb napisał: @boberm Swoją drogą ale tu się ostatnio czuję pr0 graczem w OP 2.1 co chwile tylko widzę ten czituje to tamten tamto. Ten chce czita na to, a drugi na tamto. A ja sobię gram czyściutko i jakoś większych trudności nie widzę w tym modzie Normalnie boss i wymiatacz ze mnie Tylko pogratulować, pytanko jak zebrałeś 300000 dla Łukasza? Grając bez ulepszenia na udźwig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @Ignachinio nie zbierałem jeszcze takiej kasy, na razie miałem 75tyś, a broni praktycznie nie sprzedawałem, dopiero teraz zacząłem, i kupiłem sobie noktowizor na Magazynach Wojskowych Kto bogatemu zabroni. Chodzę w egzo ~190kg udźwigu więc jak będzie trzeba to np kilkanaście albo 30 strzelanin z najmusami np w Dziczy biegiem na MW i się uzbiera problem solved Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) No to problem rozwiązany Ja gram na 300 udźwigu i nie narzekam Lepszy noktowizor ma siak Jak coś polecam Pytanko jak używać minigana? Mam egzo ale pokazuje mi komunikat że nie pasuje do niego bateria? Ktoś wie jak użyć to cudo? Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Kto daje przejście na cea2? Jest to konieczne żeby dalej fabułę pchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na Cea 2 dostaniesz przejście od wartownika na bramie w bazie Wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Chodzi ci o antyzombin? Dałem go i faktycznie przypominam sobie o tym przejściu ale na mapce go nie ma, jest tylko na cea1 w lokacji cea1, może to błąd w tłumaczeniu? Zostaje pomaszerować i zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 33 minuty temu, Ignachinio napisał: Na Cea 2 dostaniesz przejście od wartownika na bramie w bazie Wolności. Gostek z MW daje co prawda przejście ale z CEA2 na ATP . Na CEA2 z Sarkofagu dostaniesz namiar po otrzymaniu questu na Złote Kotlety dla Ducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ponawiam pytanie da się strzelać z minigana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi