Ignachinio Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Zwinny napisał: Zadanie na bizony anomalne dla krzyża jest jakieś istotne w fabule? Nie mogę ich za nic znaleźć ATP walą się tego od groma, Bagna Cerkiew co najmniej jeden w kamuflażu z takim zazwyczaj biega, Jak nie będzie Cię długo na Kordonie to na ATP takie złapiesz Też tak macie, że jak was gdzieś nie ma dłuższy czas, to najpierw liczba przeciwników dobija do pełnej puli (10 np) a następnie z cieci w kurtkach przeobrażają się w egzo i grozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Torrent z: http://synthira.ru/load/s_t_a_l_k_e_r/ten_chernobylja_mody/shadow_of_chernobyl_obedinennyj_pak_2_v2_09_124_repack_by_serega_lus/19-1-0-1674 1674_obedinennyj-pak.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 A co to za kombinezony Monolit biały, strażaka żółty a niebieski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 W dniu 29.07.2019 o 15:46, suchyyy1 napisał: Przytuliłem sejwy od @tom3kb i tam było 17 sztuk pewnie go suszyło i wypił. Po miesiącu zszedłem do x18 bo miałem kilka zadań, w tym zrobienie zdjęcia embrionu. Makabra, żeby trafić skąd i w co celować tym aparatem, aż sobie filmik na yt puściłem. I te słynne zaginione 3 puszki piwa, o których wyżłopanie byłem posądzany wciąż tam leżały w tym pomieszczeniu z lodówką, za dwoma grubymi rurami. A, że dziś gorąco to jak znalazł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Serce poltergeista komu mam oddać? Jakiś czas temu za zadanie dął je górnik i powiedział wiesz komu masz je zwrócić, więc zaniosłem doktorowi myśląc że to dla niego ale nie pojawił się żaden dialog, schowałem je w tym sejfie co obok niego stoi Coś mnie ominęło czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Serce poltergeista będzie trzeba oddać dla Klonowa w warlabie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Ten niebieski ekolog to z jakiej frakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 7 minut temu, Ignachinio napisał: Ten niebieski ekolog to z jakiej frakcji? @Ignachinio Chodzi Ci o ten screen powyżej? To ekolodzy. Wszyscy. Spotkasz ich na Stacji Naukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Idzie to zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 @Ignachinio Ten niebieski kombinezon? Raczej nie... Tamtejsi naukowcy mają do sprzedania tylko pomarańczowy egzo naukowców. Ale tak dokładnie to nie wiem czy można zdobyć, bynajmniej ja takiego kombinezonu nigdy nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Kurde zawsze poluje na te rzadkie kombinezony Może się uda. Pytanie licznik na zadania cykliczne działa nawet po wykonaniu go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wie ktoś gdzie jest schowek striełoka w sarkofagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) @Zwinny Z korytarza schodzisz do pomieszczenia ze śmieciem, tak jak się idzie do Monolitu,wchodzisz po drabince na gzyms, dochodzisz do drugiej drabinki, ale nie wchodzisz na nią a idziesz dalej po gzymsie. Na końcu będzie schowek. Eee... ale to nie jedyny schowek jaki musisz znależć. Tu masz film: Spoiler Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Witam 2 pytanka 1. Gdzie dostać można exo maskujące potrzebne mi do kwesta i nie chodzi o Woronina. Na NT jak na złość nie chcą dawać 2.Fotografa nie mam a przez niego Kuzniecow daje kwest na schowek na cea-1 a tam jest dokument który mozna oddać Wasylemu. Czy da rade go zrespić. Chyba nic nie pokręciłem @tom3kb-Tak chylę czoła Twojej wstrzemięźliwości Mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Godzinę temu, suchyyy1 napisał: Witam 2 pytanka 1. Gdzie dostać można exo maskujące potrzebne mi do kwesta i nie chodzi o Woronina. Na NT jak na złość nie chcą dawać 2.Fotografa nie mam a przez niego Kuzniecow daje kwest na schowek na cea-1 a tam jest dokument który mozna oddać Wasylemu. Czy da rade go zrespić. Chyba nic nie pokręciłem @tom3kb-Tak chylę czoła Twojej wstrzemięźliwości Mea culpa Egzo leży przy Monolicie. Czasami wypada z przeciwników i jest opisane jako nie zużyte wystarczy je wtedy naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Mam pogadać z stalkerem o ksywie Jakut, a za Chiny nie mogę sobie przypomnieć, na której jest lokacji. Mała podpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @tom3kb Na magazynach wojskowych tam gdzie siedzi Kostia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Panowie schowek Wilka na Radarze (ten z zadania na czarny Anioł) to gdzie znajdę? Bo coś nie idzie mi szukanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 5 minut temu, Ignachinio napisał: Panowie schowek Wilka na Radarze (ten z zadania na czarny Anioł) to gdzie znajdę? Bo coś nie idzie mi szukanie? Na 3 głazach na 1 z nich północy wschód,południowy wschód od helikoptera patrząc na mapę. Te 3 skały stoja samotnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Oki dziękuje Poszukam Schowek Striełoka w barze jest na megafonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @Ignachinio nie jest w hangarze 1 po prawej jak idziesz z dziczy. skaczesz na daszek, murek i do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Oki dzięki. Karabin dla Wilka zostaje u nas prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) 19 minut temu, Ignachinio napisał: Karabin dla Wilka zostaje u nas prawda? Chodzi Ci o strzelbę AA-12 z Radaru? Chwilowo jest Twoja. Potem oddasz ją Krzyżowi. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Chcę taką samą Gdzie ją dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 @Ignachinio W miarę postępu w grze znajdziesz jeszcze lepsze "zabawki" niż ta. Po prostu graj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi