Gh0sTp Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Jako że po raz czwarty zaczynam tego moda od nowa z przyczyn technicznych, prosiłbym o jakie rady jak szybko dojść do wcześniejszego stanu, nie pomijając zadań związanych z " Ukrytymi Pamięciami" itp. Obejrzałem wiele poradników na różnych stronach i prawie każdy zawierał jakieś schowki z tymi pamięciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @kanon1022 A mógłbyś opisać dokładniej w którym momencie gry lub przy jakim zadaniu masz ten wylot? I ewentualnie wstaw swój zapis to zobaczę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 godziny temu, Gh0sTp napisał: Ukrytymi Pamięciami" itp. Obejrzałem wiele poradników na różnych stronach i prawie każdy zawierał jakieś schowki z tymi pamięciami. Chodzi Ci o zadania na chipy? Zbieraj wszystko i chomikuj. Coś co teraz wydaje Ci się niepotrzebne może okazać się bardzo ważne przy zadaniu dla Barmana albo kogoś innego. Tak BTW Sidor nie daje już zadań na chipy? Bo mi nie dał.. Taka podpowiedź Jeśli nie jesteś pewien gdzie jest nasz przyjaciel spod słupa energetycznego polecam wziąć byle jakie zadanie u niego wtedy na mapie macie cały czas jego pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @wariat Problem mam po powrocie z Agropromu po zadaniu na dokumenty wojskowe i podziemi Agro na kryjówkę Striełoka . Po wejściu na Wysypisko pojawia się najemnik i gdy do niego strzelam gra się zawiesza , a jak szybko polecę koło hangaru jest handlarz i wezmę zadanie na likwidację psów to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 A próbowałeś starym sposobem ominąć to miejsce i przejść gdzieś indziej? np na Kordon i potem wrócić i zagadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Ignachinio Wyszedłem z gry i ponownie uruchomiłem i na razie jest oki , nie mogę w opcjach gry ustawić odległości do celu i rozpoznawanie NPCA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Dziwne, może masz coś nie tak zainstalowane? Na jakiej wersji grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 2 minuty temu, Ignachinio napisał: Dziwne, może masz coś nie tak zainstalowane? Na jakiej wersji grasz? 8.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 28 minut temu, kanon1022 napisał: nie mogę w opcjach gry ustawić odległości do celu i rozpoznawanie NPCA. Na niektórych poziomach trudności nie można ustawić, bodajże na najwyższym. A żeby pojawiła Ci się nazwa npc-a musisz schować broń, wtedy nazwa pojawi się pod kursorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @wariat a opcja odległość do celu , przy schowanej broni też nie ma nazwy NPCA , nie mogę włączyć tego w opcjach moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Spróbuj zaznaczyć to w opcjach moda, wróć do gry, zapisz ją, a potem wyjdż i uruchom ponownie. Nie wiem czy to pomoże ale nie zaszkodzi spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @wariat nie mogę tego zrobić ,nie podświetla mi się w opcjach moda te żółte kwadraciki tak jak inne się podświetlają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @kanon1022 No to nie wiem.... A czy przypadkiem nie grasz na najwyższym poziomie trudności? Bo na nim nie da się tego włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 U mnie też na 8.2 rozpoznawanie celu i odległość od celu nie działa. A gram na przedostatnim poziomie trudności z tego co pamiętam. Też kombinowałem z restartami gry i w ogóle. Widocznie tak ma być Chciałem sobie tym ułatwić sprawę z najemnikami koło Kuzniecowa. Ale w sumie niepotrzebnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @wariat Da się zmienić poziom trudności podczas gry , na jakim najlepiej grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 1 minutę temu, tom3kb napisał: U mnie też na 8.2 rozpoznawanie celu i odległość od celu nie działa. Ups, przepraszam panowie, nie doczytałem że chodzi o wer. 8.2... Możliwe że ten patch coś wprowadza... Ja mam 8.0 i wszystko działa bez problemu. 3 minuty temu, kanon1022 napisał: Da się zmienić poziom trudności podczas gry , na jakim najlepiej grać. A to już Twój wybór. Wybierz taki jaki Ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Sidorowicz może ze wszystkimi naprawić relacje? Wolność stała mi się wroga i nie wiem czy wczytywać starszy zapis czy zbierać ruble na naprawę, wolałbym naprawić bo nie chcę mi się cofać spory kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 O ile pamiętam, aby mod zapamiętał zmiany dokonane podczas gry, trzeba po ich wykonaniu wejść do gry, zrobić zapis, wyjść do pulpitu i ponownie uruchomić grę. Chyba pisałem o tym w pierwszych tłumaczeniach wyjaśnień od autorów moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 2 godziny temu, Zwinny napisał: Sidorowicz może ze wszystkimi naprawić relacje? Wolność stała mi się wroga i nie wiem czy wczytywać starszy zapis czy zbierać ruble na naprawę, wolałbym naprawić bo nie chcę mi się cofać spory kawałek Jak będziesz miał dość kasy to Sidor bez problemu Cię pogodzi z Wolnością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Na wersji 7.3 działa. Ale mam pytanie, mam relacje z wolnością na 982 a cała baza jest na żółto i status neutral. To znaczy, że jak zrobię zadanie w Warlabie i będę najmolem to będę moimi wrogami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @Ignachinio Tak, będą wrogami. Jak będziesz najemnikiem to lepiej się do nich nie zbliżaj ani tym bardziej nie strzelaj. Jak będziesz oddawał sygnet Łukaszowi to powinni być znów neutralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Oki Będę uważał. Czy Egzo Czarnego Doktora jest najlepsze w tym modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) 5 minut temu, Ignachinio napisał: Czy Egzo Czarnego Doktora jest najlepsze w tym modzie? Jeżeli chodzi o egzo to jest jeszcze Don Kichot. Statystyki podobne, ale tamten ma chyba większy udzwig niż Doka. Nie pamiętam dokładnie. Egzy "ostatniego dnia" też mają dobrą ochronę. Edytowane 3 Września 2019 przez wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 8 godzin temu, kondotier napisał: O ile pamiętam, aby mod zapamiętał zmiany dokonane podczas gry, trzeba po ich wykonaniu wejść do gry, zrobić zapis, wyjść do pulpitu i ponownie uruchomić grę. Chyba pisałem o tym w pierwszych tłumaczeniach wyjaśnień od autorów moda. Ala nie mogę ich zaznaczyć w opcjach moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 @kanon1022 Nie mam pewności czy to zadziała, ale podrzuć swój aktualny zapis i spróbuję Ci te opcje włączyć u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi