Agrael Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Tytuł oryginalny: Приход Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data premiery: 28.11.2022 r. Autor: Andriucha Swiatoj OPIS: Spoiler Kontynuacja dwóch modów - Ustawka i Pułapka. Podobnie jak w przypadku poprzedników i ten projekt dodaje nową fabułę, ale nie ingeruje w gameplay i grafikę. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Kolejność instalacji: Cień Czarnobyla 1.0006 Pobrane, a następnie rozpakowane archiwum z modem należy umieścić w głównym katalogu gry ze zgodą na nadpisanie plików. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Źródło: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) Godny kontynuator poprzednich krótkometrażówek z tej 'serii'. Gameplay'owo czy graficznie to jest tak 'oldskulowo', ale to przecież nie po to tu biega - tylko o fabułę. Już na wstępie, na etapie wyboru trudności, wita nas coś takiego: Spoiler i to już trochę daje takich ???, a potem jest już tylko lepiej. Bez sarkazmu - jest, co najmniej, zaskakująco. Czegoś takiego to chyba jeszcze nie było w modzie na 'Stalker'a'. Edytowane 29 Listopada 2022 przez qlkin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Приход - prrzychód, dochód, przyjście: Spoiler --- Fajny mod, duzo akcji, zmienne sojusze, nawet płk. D. sie pojawił, jest fajnie: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 I to by było na tyle: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 I ja też moda ukończyłem. Jak i w jego poprzednikach, ciekawie zawiązana intryga. Nasz bohater, bandyta o ksywce Raz Dwa ( Szast Prast ? ) chce się wyrwać ze Strefy, ale to kosztuje 1 mln rubli. Daje się więc wkręcić w szemrane interesy. Sporo ciekawych i nietypowych rozwiązań. Mod szczególny dla tych, co nie lubią pijawek, za to lubią postrzelać. Przy tłumaczeniu moda byłby jednak spory problem z plikami głosowymi niosącymi dla gracza istotne informacje, przy wejściu na każdą następną lokację. A tu kilka zrzutów z gry. Spoiler Interesujące postacie. Widoczki Efekty strzelanek. Ale mod ma jeszcze sporo niedoróbek. Podstawowa, to brak planszy tytułowej. Z całego przebiegu moda wychodzi na to, że ten tytułowy Приход , powinien mieć tłumaczenie finansowe, dotyczące zarobku, jak zasugerowano powyżej. A tu cały mod na jednym filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=0a5NTH3Lu4s Ja go przechodziłem trochę dłużej, bo musiałem powtarzać spory kawałek prze jedną z ekstawaganckich broni, która będąc u mnie w plecaku, powodowała bezlogowy wylot do pulpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 21 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 (edytowane) Witajcie, wie ktoś jak poradzić sobie z takim wylotem: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'intro\intro_gsc-wp' stack trace: Edytowane 21 Lutego 2023 przez Marek 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2023 @Marek 25 A spróbuj dodać parametr -nointro do właściwości skrótu gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek 25 Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 @Agrael Dzięki, pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Trzecia odsłona serii Andriuchy Swiatowa już za mną. W Nadejściu patrzymy na Zonę oczyma bandyty o ksywce Raz-Dwa, który przewija się w poprzednich częściach modyfikacji. Zona zmieniła się nie do poznania, nie ma Powinności i nie ma Wolności. Wierchuszka pierwszych została wybita, a przywódcy drugich kończą jako króliki doświadczalne. Ich miejsce zajmują nowe ugrupowania-korporacje, które oczyściły Zonę z anomalii i mutantów. Takiej wizji Zony nie przypominam sobie. Na planie meldują się też bezapelacyjne legendy Zony... i tutaj odniosłem wrażenie, że autor najwyraźniej ma trochę dość uwielbienia dla tych niekwestionowanych autorytetów, toteż nasz główny bohater ich eliminuje. Żeby nie przedłużać, Nadejście to na pewno nie jest rewolucja, ale z pewnością jest to niezły, momentami groteskowy i zabawny mod. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle sobie postrzelałem... Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi