kanon1022 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dzięki tak zrobiłem jest ok, czy jest przejście z zatonu na jupiter czy trzeba jakoś z kordonu ,a może z bagien i w którym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 11 minut temu, kanon1022 napisał: czy jest przejście z zatonu na jupiter Niestety nie ma takiego przejścia - niestety dlatego że trzeba biegać niejako "naokoło" przez Magazyny Wojskowe albo Spoiler skorzystać z 'podwózki' śmigłowca startującego z bazy CzN na Bagnach. Na Jupiter można dostać się z BEZPOŚREDNIO jeszcze z jednej lokacji, ale nie powiem z której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Na Magazynach Wojskowych gdzie to przejście.Pisało w poradniku Alternatywa 1.1 ,że jest na kordonie ale biegam i nic.Dlaczego nie powiesz z której. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Z Kordonu można przejść na ZATON - nie na Jupiter (przejście jest w zawalonym tunelu kolejowym, na wschodnim krańcu nasypu kolejowego). Poradnik jest dokładny ALE jest przeznaczony do wersji 1.1 moda. Aby dostać się z MW na Jupiter trzeba wejść do tunelu kolejowego na bazie Wolności. 1 godzinę temu, kanon1022 napisał: Dlaczego nie powiesz z której Ponieważ jest to jedna z 'dalszych' lokacji, na której jeszcze na pewno nie byłeś. Wspomniałem o tym w ramach ciekawostki/podpowiedzi. To przejście przyda się w późniejszym okresie gry - jest to olbrzymi skrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 (edytowane) Praktycznie jest przejście z Zatonu na Jupiter, przez tunel Prypeć ( kwestia czy już się je zna w zależności od postępu w fabule ). W zakładach na Zatonie tam gdzie są elektryczne anomalie i rozbity śmigłowiec jest wejście do tunelu Prypeć ( miejsce gdzie testowana była broń elektromagnetyczna ), potrzebny skafander z zamkniętym obiegiem i butla z tlenem. Ten tunel to spory skrót do kilku lokacji. Edytowane 6 Grudnia 2016 przez mkk7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam jak można dostać się po miniguna na lądowisku helikopterów drzwi są zamknięte biegam i gadam ze wszystkimi i nie mogę się tam dostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) @kanon1022 gdybyś skorzystał z poradnika który Ci podałem, nie było by tego pytania. Ja dostałem się z wieżyczki strażniczej między ogrodzeniem z drutu a murem ( od głównej bramy w lewo ), rozbieg i skok. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dzięki a dalej jak wykonać to zadanie przenosi mnie do zbrojowni i tam kołowanie w głowie gdzie jest ten sejf i czy trzeba mieć trzeci poziom łamania sejfów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Budynek po prawej od bramy będąc w środku bazy, duży zielony sejf między regałami. Tak, trzeba mieć trzeci poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Poszedłem do podziemi Prypeci i nie mogę nigdzie wyszperać kartki z kodem do drzwi ,jaki jest kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Kartka z kodem leży w jednym z gazików. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokol Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 @kondotier Cześć. Dzięki za zainteresowanie. Na razie jestem na Przedzoniu. Długo nie pograłem - brak czasu :/ Dzisiaj mam chwilkę więc pewnie trochę pogram. Którą ścieżkę warto wybrać w pierwszej kolejności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Proponuje zagrać stalkerem - jest ciekawiej ale i trudniej. W razie problemów pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokol Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Cześć! Dzięki za podpowiedź. Czas zasiąść do gry. Lecę od początku - od lądowiska w Przedzoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Trzymam więc kciuki że i tobie uda się sprostać temu jednak niełatwemu modowi @Fokol Przypomnę tylko: ZANIM zapytasz o coś SPRAWDŹ dokładnie czy odpowiedzi na twoje pytanie nie ma w poradniku, poprzednich postach (a trochę ich jest) czy wideo solucjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 A to niespodzianka ! Grając pierwszy raz, quest na Duchy potoczył się w/g schematu. Czyli. Duchy dzieci, doktora, babci i faceta w czerni. Nie mogłem za to wyłączyć konstrukcji w przedszkolu, mimo znalezienia przełącznika. Co ja nie wymyślałem żeby go wyłączyć Grając drugi, poszedłem do przedszkola i udało się wyłączyć emiter. Zadanie zaliczone. To się nazywa nieliniowość moda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 @DaarMoo to zadanie miało dwie opcje wykonania, wyboru dokonywało się przy rozmowie z naukowcami na jupiterze. Pierwsza opcja to wyłączenie tej instalacji w przedszkolu, druga opcja to ta z duchami i dokumentacją na generatorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jak zwykle u mnie, po napisaniu posta, przypomniałem sobie o podwójnej możliwości rozegrania tego zadania, rozmawiając z naukowcem na Jupiterze. Dzięki @mkk7 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam wykonałem zadania w Przedzoniu oprócz tych w prypeci jak poszedłem na Agroprom to mam wyloty bez loga , na bagnach też wykonałem zadania,na Kordonie też wykonałem, Zaton też Jupiter zostało zadanie na znalezienie ochrony dla naukowców i dokumenty z X8 jak dalej ruszyć z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Kod na wejście do X8 masz w domku stacji Wołkow. Tam jest PDA z kodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ok , ale mam iść do Prypeci czy na Agroprom a może na Magazyny Wojskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 @kanon1022 czytając Twoje posty odnoszę takie dziwne wrażenie że nie grasz w tego moda tylko obserwujesz z boku od czasu do czasu jak ktoś inny w niego gra. A najgorsze jest to że nie czujesz potrzeby czytać naszych poprzednich postów, w których są odpowiedzi na wszystkie twoje zadane pytania. 15 minut temu, kanon1022 napisał: Ok , ale mam iść do Prypeci czy na Agroprom a może na Magazyny Wojskowe Kod do drzwi bunkra jest w PDA (potrzebny odpowiedni poziom poziom łamania zabezpieczeń - 2?). PDA jest w pomieszczeniu kompleksu przeciwlotniczego Wołkow na Jupiterze. Tam też jest wejście do Lab X-8 (w podziemnej części kompleksu). 1 godzinę temu, kanon1022 napisał: jak dalej ruszyć z grą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 @kanon1022 wszystko zależy od zadań jakie masz w swoim PDA. Poza tym, porównaj poradnik wersji 1.1 z tym co już zrobiłeś. Będziesz wiedział co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Nie mogę znaleźć artefaktu "Toksyna" na Zatonie....przeleciałem wzdłuż i w poprzek i nic... . Ponadto mam problem z tymi zadaniami, jak poniżej na zrzucie: Można o jakąś podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 @jerczi gram drugi raz, ale o "Toksynie" pierwszy raz słyszę (chyba że na śmierć zapomniałem ). A może chodzi o dezintegrator anomalii ?! Zadania na miotacz nie robiłem bo nie był mi potrzebny. Widma w przedszkolu - musisz pójść do przedszkola, a tam będziesz miał wizję z doktorem w szpitalu, później będzie babcia na ulicy koło szpitala i facet w czerni przy leżącym drzewie koło szpital. Teleport w Limańsku - na skwerku w znanej piwnicy. Zresztą chłopcy cię zaprowadzą. Quest na Duchy zaczynasz w księgarni - książka o duchach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi