kondotier Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @Adik Uruchamiasz moda z lauczera? Spróbuj zrobić sobie skrót od sinika z katalogu bin. Ikona sinika wygląda tu trochę inaczej, jest mała, żółtawa. Po ustanowieniu skrótu na pulpicie, dokonaj w nim zmian tak, aby wyglądał jak ten na zrzucie. Okienko zaznaczone czerwoną obwódką. https://stalkerteam.pl/topic/17016-stalker-inkubator/?do=findComment&comment=203008 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @kondotier tak uruchamiałem z launchera, teraz wykonałem uruchomienie według Twoich wskazówek i dalej obraz nie wskakuje. No trudno może to wina tego, że gram na lapku. I rozwiązanie może być trudne do ogarnięcia. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irobo Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @Adik Może. W sumie to się można tak raczej tylko domyślać... Może 'przeszczep' user.ltx z ustawieniem 1600x900 tu coś popchnie. Może lapek 'nie lubi' tej domyślnej vid_mode 1768x992 Ściezka ...\STALKER_INKUBATOR\player_mod\inkubator_mod - jak nie ma to utworzyć. user.ltx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adik Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @irobo DZIĘKUJĘ ! Podmiana pliku pomogła ! Gra się uruchamia normalnie, i po ustawieniu rozdziałki na 1920x1080 śmiga już jak należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Twórcy z Vivient Team zapowiedzieli nowy mod Ловец снов / Łapacz snów (od autorów: ci co w Inkubatorze robili zadanie o tym tytule z grubsza mogą domyślać się o co będzie chodzić w modzie), ja już nie pamiętam o co chodziło ☺️ Premiera moda planowana jest na początek lata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek121 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 hej czy mógłby ktoś dać fixsa ? po nie można pobrać z linów 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 @tom3kb Też nie pamiętam Tzn... Nic mi to nie mówił, a wykonałem wszystkie zadania. @wojtek121 Nie mogę znaleźć fixa. Zastanawiam się, czy on w ogóle jest potrzebny, bo na AP-PRO takowego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 @Agrael to był jakiś artefakt co się umierało we śnie jak go się nosiło czy coś w tym stylu, tak na szybko zerknąłem w ruskie filmiki z tym zadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @Agrael Link do fixa jest tutaj. https://stalkerteam.pl/topic/17016-stalker-inkubator/?do=findComment&comment=201920 I jest wielce prawdopodobne, że został wsadzony do moda, dlatego odsyłacz do niego został usunięty. @wojtek121 Też możesz skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 @kondotier Dzięki. Na wszelki wypadek dorzuciłem do #1 postu. @tom3kb A był, był. Jedno z ciekawszych zadań w Inkubatorze i szczerze mówiąc, to spodziewałem się innego, lepszego zakończenia z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) Taki se, trochę wieje nudą, znalazłem 2 babole, niektóre schowki pokazuje ale w rzeczywistości ich tam nie ma, F12 czyli zrzut ekranu nie działa, przynajmniej u mnie Skończony 😁 Edytowane 11 Maja 2023 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Hej po "instalacji" mam komunikat "openAL: can't create sound device", pobrałem openAL, ale nadal to samo. Wiecie jak sie tego pozbyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felon Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Ukończyłem moda, bardzo przyjemna rozgrywka, która nie zmusza Cię do ciągłego szukania za lootem — mod pokroju, krótka historia z Zony. Strasznie uwielbiam mody, które opowiadają inne historie i zaczynają się w lokacjach endgame, takich właśnie jak Prypeć. Mam dosyć Kordonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego @Felon no to lecisz wszystkie produkcje od VIVIENT TEAMu po kolei jak je wypuszczali i "będzie pan zadowolony". ☺️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Pytanie, jak będzie wyglądała przyszłość ekipy Vivient Team, bo koordynator chyba poszedł w kamasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Gdzie jest sejf/kod do Gandzi? Mam zadanie na znalezienie sejfu Gandzi (od Aszota). Wg. filmu od HughTV powinien być na 1 piętrze fabryki, tej nad wejściem do podziemi. Sejf jest, ale kod 55 go nie otwiera. Coś przy okazji tłumaczenie na PL się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca @Kubuś Puchatek Gandzia, Aszot? Jesteś pewien, że nie pomyliłeś modów? Coś mi tu nie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 21 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) @Agrael Oczywiście, że pozajączkowały mi się zakładki w przeglądarce Gram w Labirynt i tam to miało iść. Podbijam post. Gdzie jest lornetka?! (w Inkubatorze) Edytowane 24 Marca przez Kubuś Puchatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi